Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (57)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanact spune:
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1272081600" target="_blank"> Aici aveti si Sinaxarul de azi!
cami_antonia Felicitari Alinei si fratelui tau, Adrian! Casa de piatra si sa fie fericiti pana la adanci batraneti!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
bebelu86 spune:
fetele am onoarea si bucuria de a va anunta ca BUnul Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile si m-a binecuvantat cu
. tocmai ce am facut un test (la insistentele lui Cami_Antonia) si a iesit pozitiv 

si va doresc tot binele din lume tuturor.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
deeva73 spune:
Sara buna fete dragi si Cipicah,
am intrat si eu sa impart felicitari...
cami Sa le fie viata dulce de acum incolo dragilor nostri Alina si Adrian!
bebelu86 Dumnezau Bunu' sa-ti creasca burtica timp de 40 de saptamani. Din suflet va doresc sa va bucure Domnu' cu un prunc sanatos... sau chiar cu 2. Cine stie???
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 fetele am onoarea si bucuria de a va anunta ca BUnul Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile si m-a binecuvantat cu . tocmai ce am facut un test (la insistentele lui Cami_Antonia) si a iesit pozitiv ![]() ![]() ![]() si va doresc tot binele din lume tuturor.http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta |
Doamne Ajuta!
Wooww..Felicitari!

Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara cu un bebe sanatos si la termen!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
bebelu86 spune:
Deva, Ioana multumesc mult de tot
sunt fericita ca mi s-a indeplinit visul.
va pup si Dumnezeu sa va protejeze si sa binecuvanteze.
Doamne ajuta!
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
Livsy spune:
Bebelu, FELICITARI!!!! Ma bucur foarte mult pentru tine!
"86" de la nick reprezinta anul in care te-ai nascut? Daca da, vei fi o mamica tanara, FELICITARI inca o data! 
Sarcina usoara si frumoasa, Dumnezeu sa va aiba in paza!
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy Bebelu, FELICITARI!!!! Ma bucur foarte mult pentru tine! ![]() "86" de la nick reprezinta anul in care te-ai nascut? Daca da, vei fi o mamica tanara, FELICITARI inca o data! ![]() Sarcina usoara si frumoasa, Dumnezeu sa va aiba in paza! |
da 86 vine de la anu nasterii, am doar 23 ani
multumesc mult de tot pt urari

Doamne ajuta!
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
happymum spune:
Hristos a inviat!
deeva 
sincer, pana nu am citit mesajul tau nu am realizat ca pierdusem ceva.
eu merg la munca de o luna si ceva, si s-a cam dus timpul liber la discretie... am multe lucruri pe care inainte le faceam zilnic si de care credeam ca nu as putea trai fara, dar... am sa incerc macar 5 minute pe zi sa intru de la munca sa va fiu alaturi din nou. dar nu promit...![]()
am rasfoit rapid din urma capitolului acesta si am gasit atatea nume dragi... sanda, luca, alina, deeva, livsy, speranta etc etc... va pup si va imbratisez pe toate...
Ioanact spune:
Pentru ca nu a fost postat Sinaxarul, il postez eu acum:
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1272168000" target="_blank">Sinaxarul de azi!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
laurraa spune:
buna fetele dragi si cipicah!
avem o perioada mai "dificila" cu maselute dar mergem cu bunul Dumnezeu inainte; la ora aceasta noi nu dormim
ioanact, draga mamica de doua ori, te imbratisez si te pup cu drag; micuta cred ca este splendita, felicitari de o mie de ori, abia astept sa impartasesti noile trairi alaturi de printesele tale

bebelu,felicitari din inima
fetelor, eu va citesc, acum mai am de recuperat de pe la pagina 4 dar o las pe maine,poate apuc sa dorm un pic
cu Dumnezeu inainte le reusim pe toate
ma gandesc si ma rog alaturi de voi
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii