Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (57)
Raspunsuri - Pagina 10
cami_antonia spune:
alina
sa iti traiasca minuneaaaaaaaaaaaaaa
e o bebelina superbaaaaaaaaaa
seamana cu antonia cand am nascut-oooooo
offfffff
ce mi-e dor de bebe atat de mic
sa de-a Dumnezeu sa fie sanatoasaaaa
eu sunt putin supi
ca antonia are febra
asa din senin
si suntem pe antitermice
ma dispera
sa ii dau mereu pastile
offffffffffff
sa vina calduraaaaaaaaaaa
vreau
maine mergem si ne impartasim si ne va ajuta dioamne doamne sa depasim si aceasta temperatura
restul fetelor ce mai faceti??
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
pogonici1977 spune:
alina........doamne ajuta...sa va traiasca JUSTINA....ce mult imi place numele..
..imi aduce aminte de parintele iustin
apropo, stiti ca parintele IUSTIN e si acum in spital la cluj...e dus din saptamana patimilor....e la TBC
eu daca voi avea fetita ii voi pune numele de NECTARIA ....mie asa de drag sfantul..iar daca e baiat NECTARIUS
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
bebelu86 spune:
Alina sa-ti traisca printesa, sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc in viata
e o dulceata de
. sa va bucurati de ea

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Iata si povestea nasterii (in mare):
Dupa ce am venit Marti de la control, spre seara am avut contractii', dar eu le suportam, nici nu as fi zis ca erau contractii (mi se intarea un pic burta)..in seara aceia ramanand la Ct, nu am putut deloc sa dorm (asa mi se intampla cand dorm la altcineva)..in fine.
Mierucri dimineata, ma prezint la spital cu dilatatie 3, mi se rup membranele..de la 8 eram in sala de travaliu, mi se pune perfuzia, si astept..pana la 9 nu am avut nimic. In sinea mea, imi zic, daca o tin asa o sa nasc diseara sau cine stie cand...neavand nici o contractie.
De la 9 incepe o contractie de cateva sec, aparand alta la 5 ' ..tot asa pana la 9:45 cand ma muta in sala de nasteri avand dilatatie 6 cm.
M-am asezat pe pat cand au aparut contractiile dureroase dintr-un minut in minut..in 20-30' m-am dilatat, simtind nevoia sa imping.
Moasa spunandu-mi sa nu m imping, sa vina dr sa ma urce pe masa..cand m-am ridicat din pat nu stiam cum sa ma urc m repede pe masa, simteam ca nu m puteam sa ma abtin ..mi se incurcase si firul de la perfuzie..
M-am urcat pe masa, m-a taiat (culmea ca am simtit, f dureros), am asteptat contractia si dai si impinge. Iesise capul (la fel simtisem o durere ingrozitoare). Dr si moasa tot imi zicea sa o tin asa..dar nu m puteam si m-am oprit cateva sec, dupa care continui sa imping iesind si corpul..am simtit o usurare. Dar nu s-a terminat, urma cusatura, care la fel a durut ca si la nasterea Ioanei.
Dar a trecut, cand am vazut-o pe Justina. 
In 2-3 h nu mai aveam nimic.. puteam sa ma ridic din pat, sa merg.
Miercuri voi merge sa-mi scoata atele.
Justina a scazut cat am stat in maternitate 200 g.
Si cam atat.
Acum sa va povestesc cum a fost prima noapte in 4.
Cu Ioana nu am avut tb, a dormit toata noaptea.
In schimb Justina de la 22 la 3 dim, se trezea din 30 in 30'.
M-am gandit ca am schimbat locul.. De fiecare data cand se trezea o alaptam, si cand nu m vrea tzitzi o scoate singura din gura, dupa care adoarme (inca nu folosim' suzeta). Dar de la 3 am luat-o cu mine in pat si a dormit pana la 8 dim, dupa care am schimbat-o, alaptat si si-a continuat somnul pana pe la 11, apoi din 3-4 h se trezea sa o alaptez.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase adresate!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1271563200" target="_blank">Aici aveti Sinaxarul de azi!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cami_antonia spune:
alina ai nascut repede
te-ai dilatat repede
pe mine m-au tinut 2 ore fara nici o perfuzie si fara nimic pana nu m-am dilatat la 7-8 si aveam contractii atat de dese de anestezista abia a reusit sa imi faca epidurala
mie nasterea in sine nu mi s-a parut grea
travaliul e greu si cusatura
intr-adevar!
te pup
ai fost curajoasa!
sa te ajute dumnezeu
sa treci peste prima luna care e cea mai grea cat mai usor!
DOAMNE AJUTA!
PUPAM BEBELUSELE!
Ioana ce zice de bebe?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
deeva73 spune:
alina am vazut pozele cu Iustina... ai doua fetite foarte frumoase. Din suflet va doresc multa sanatate si sa va aduca numai bucurii pruncii cu care ati fost daruiti.
Noapte buna!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Livsy spune:
Buna dimineata,
Alina, FELICITARI inca o data, sa fiti sanatosi toti patru si binecuvantati! Este minunata Justina, atat de dulce... Sa va bucurati de ea!

Esti foarte curajoasa, ai nascut repede si Slava Domnului ca ati ajuns acasa cu bine!
M-a suprins ca ai avut si timp sa ne scrii si sa pui sinaxarul
. Eu cred ca nu as mai fi avut timp de nimic, sa fi fost in locul tau

Doamne Ajuta!
Pup pt absolut toata lumea cu mult drag si va doresc o saptamana frumoasa! 
housepocket480 spune:
Alina, am vazut si eu pozele cu voi! Sa-ti traiasca fetitele, sotul si tu si sa fiti fericiti! Este atat de frumoasa IUstina! Doamne cat de mici sunt....
Iar tu te-ai refacut atat de repede...Eu parca eram mai slabita putin, dar ce sa mai, nasterea naturala este cea mai buna alegere pentru a te reface cat mai repede!
Cum de v-ati nimerit in salon doua familii de preoti? va cunosteati dinainte, sau asa a fost sa fie?
Imi place si de Ioana! Doamne ce sentiment frumos este acela de a naste si a-ti tine puiul in brate!
Felicitari inca o data... ma retrag ca devin nostalgica si ma apuca plansul...
Doamne ajuta si sanatate multa!
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
VVVV, e mai facetI?
V-ati hotarat la un nume?
Cam cand trebuie sa nasti si tu?
Doamne ajuta si sarcina usoara in continuare!
Mama lui Matei Alexandru