Magnifice Senioare-Hristos a inviat!! (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata buna...
ada sper sa fie bine maine, am emotii f mari..
berbecuta maine te sarbatoresti
duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lumi..pupam toata gasca
spor la organizat dormitorul, ca deh..apar doua fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, bun gasit...ce mai faceti voi?
Am citit eu bine? Se marita Mayan? Vai...ce frumos.....bravo fata draga, ma bucur din suflet pt matale, ai grija de olandez si el de tine.
Sper ca nu fac vreo gafa...ca si asa nu am intrat de mult pe forum....

Eu sunt momentan singurica acasa, stau in camera lui bebe, mozart pt bebei e in cd, io cu laptopul in brate pe scaunul de alaptat....ma uit la bebe care se miortaie in patut. Am uitat sa ii dau Infacol la masa de dimineata si mi-a urlat vreo ora de nu mai stiam ce sa ii fac, mi-am adus apoi aminte ca am uitat si i-am dat repede...a mai plans nitel apoi a reusit sa adoarma la mine in brate, leganat in scaun, l-am pus in patut si zic, hai nitel de forumeala, sa vad ce fac fetele....dar s-a trezit piticania de la un partz. Il iau crampele, il doare probabil f tare si se trezeste si tipa, apoi aud zgomotul cu pricina si il aud cum ofteaza....Of...tare greu e sa fii mic si neputincios!
In alta ordine de idei mama mea e in spital la Sf Ioan, a facut operatie de fiere, i-au scos-o ca avea o piatra si avea dureri mari. Maine iese, o aduc acasa. Vineri si sambata am facut cu schimbul, eu, sotul si taica-miu la bebe, ba eram eu la mama, ba tata, sotul cu bebe, ma chema cand trebuia sa alaptez....acum e inspre bine, deja o aud vorbind altfel la telefon, are alta voce, mai vioaie :):)

Lumi, spor la amenajat dormitorul si ce mai faci tu pe acolo, menajeaza-ti bebeii si pe tine :) nu fa treaba prea multa. Ca dupa inca vreo 10 saptamani nu o sa iti mai vezi capul de treaba. Te-ai inscris la vreo odisee, citesti ceva pe undeva? Ca eu am urmarit toata sarcina odiseea de ianuarie - feb (cand am si nascut), dar de scris am scris de veo 2-3 ori. E interesant pt ca sunt multe probleme, situatii...

Si uite ca nu mai pot scrie, ca ma cheama datoria! Sub forma de ua..ua..ua…

Va pup.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi fete dragi!!!

lumy...Limenas era o varianta si pentru noi...si a2a e Skala Potamia.
am trimis o groaza de mailuri si nu mai e liber pe nicaieri in saptamana aleasa da noi.
doar de la o singura vila am primit raspuns favoabil.

intr-un final am ramas la aceasta varianta din Skala Potamia-7 nopti de cazare intre 31 Iulie si 7 August-1050 Eur-vila cu 3 dormitoare,baie,living,dinning,buctarie complet utilata,curticica si gratar numai al nostru si la 400m de plaja:

http://www.ntinasapartments.gr/en/accommodations/maisonettes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele,
Samy imi place ce ati inchiriat, buna informatie, am sa trimit linkul si fetei mele daca nu e cu suparare, poate ii e de folos, ca si ei se cam duc cu grupul in vacanta

Blueflower, povestesti superb despre voi!! Sa mai intri sa ne mai spui!Sanatate multa mamei tale!

Lumy, si mie imi plac numele fetitelor!.. Bravo! spor la treaba, dar vorba fetelor cu moderatie!

Ada , mersi mult si tie multa bafta multa in tot ce iti propui!!

Eu ma duc acum la o plimbare pe afara.

Mergi la inceput

nu-i cu suparare lumi
daca vrei iti mai dau cateva linkuri cu niste vilutze mai faine decat asta...insa la care noi nu am mai gasit liber.

plimbareala placuta

eu cred ca o sa ma bag la un somnic...imi astept soata si tragem un pui de somn...si poate pe seara iesim si noi la o plimbarica.

ooofffff...se vede ca a venit caldura...nu prea mai e picior de magnifica pe aici,in we

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

nu-i cu suparare lumi
daca vrei iti mai dau cateva linkuri cu niste vilutze mai faine decat asta...insa la care noi nu am mai gasit liber.

plimbareala placuta

eu cred ca o sa ma bag la un somnic...imi astept soata si tragem un pui de somn...si poate pe seara iesim si noi la o plimbarica.

ooofffff...se vede ca a venit caldura...nu prea mai e picior de magnifica pe aici,in we

aia mica a fost incantata, i-a placut. multumesc mult, daca zici ca mai ai ceva, trimite-mi cand ai tu timp; samiro esti experimentata la selectat vacante!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

pe unde umblati???

Mergi la inceput

aici...eu am facut putina ordine pe aici.
am asa o stare de somnolenta de parca m-a intepat musca tzetze

lumi...se pare ca-mi iese cu organizatu de vacante de vreme ce eu sunt responsabila cu treaba asta in gasca noastra.
tre' numa sa ne hotaram ce gen de vacanta vrem in anul respectiv...ma documentez,bantui pe net,aleg,compar si ma duc si-i instiintez:mergem in X loc...costa atata,putem sa facem asta ,asta si asta...sii toata lumea e de aocrd fara sa comenteze.

uite mai pun ceva linkuri...astea sunt din Limenas-capitala insulei si Skala Potamia.

http://www.shop-ellas.com/members/a00147/

http://www.shop-ellas.com/members/a00181/

http://www.shop-ellas.com/members/a00171/

http://www.shop-ellas.com/members/a00134/index.html

Mergi la inceput

unde sunteti gagici???

eu sunt exfoliata,spalata,unsa cu bronzolici...ma simt tare bine!!!

va pupic si somn usor.

Mergi la inceput