Leoaicele DC**(50)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Pun si poze, le puteti vedea si pe cele cu Andrei in excursie la Constanta, si cele de azi, 1 mai muncitoresc!
Poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , am admirat pozele foarte frumusel Andrei la dus Cati banuti ai dat pe o moneda de argint?
Vad ca voi ati petrecut frumos ieri, noi am fost la Cernica la gratar cu soacra si a fost chiar placut, eu cu Bia ne-am jucat cu mingea si am alergat, abia astept sa repetam plimbarica- asa ne-am propus....

va , ne pregatim sa iesim in IOR

Mergi la inceput

Hello!
Catutza, ieri am iesit si noi iar, cu nasii lui Andrei (el e preot), a fost de fapt o gasca mai mare de la biserica, amandoi preotii, inca niste doamne, mama, la o padure langa Bucuresti, foarte frumos, mici, gratar, bericica, copiii s-au jucat, a fost relaxare totala!
O sa pun si poze dupa ce le descarc!
Intrebai de monede, una a fost 10 lei, dar la 6 monede una a fost gratis, cica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Salut salut

Am intrat si eu sa va salut, ma bucur ca sunteti bine, ma oftic ca moare subiectul,

eu cu scoala, lupta cu caldura, si la 2 cand ajung dupa ce-l iau pe clau cad franta, este extrem de cald, deja luna trecuta s-a ajuns la 48 de grade.... nici nu vreau sa ma gandesc la iulie, august .....

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Nu-l lasam sa moara caci e locul nostru de incarcare pozitiv si descarcare negativa..:)

Salutare de la Iasi!
Va era dor de salutul meu?

Emma,multa sanatate lui Andrei,ii doresc sa-i treaca repede bubitele,tu ai grija si da-i din belsug cu pasta de apa sau ce alta crema racoritoare folosesti.
Catalina a fost norocoasa,a facut o forma usoara,doar ceva bubite pe spate,burtica si picioare,n-a avut pe fata,organe genitale,cap,gura..talpi..

Deci fetelor,intr-adevar intrebarea mea cu mersul singura la scoala era pusa vis-a-vis de Catalina.Acum vre-o doua saptamani ,sotul a fost plecat din localitate iar eu am fost prinsa intr-o treaba si n-am putut pleca dupa copil.Am apelat la mama mea,am rugat-o de dimineata sa mearga sa-mi ia copilul ,ea n-a zis nu,adica nu mi-a spusmie,insa a intarziat si ,ope drum spre casa m-a comentat in fata copilului,i-a spus ca eu sant ca o closca(cu pui) si mi-o tin sub aripa..ca ar trebui sa mearga singura la si de la scoala..
Copilul mi-a spus insa nu chiar in aceeasi zi,ci cand si-a amintit.
Voiam sa va aflu parerea,eu personal cred ca nu sant pregatita s-o las singura.Nici ea.
Sant de traversat strazi fara semafor,pe o portiune de drum,o alee mai ingusta dar foarte circulata,sant parcate nenumarate masini pe trotuar care sant dificil de depasit..Plus ca se circula nebuneste..stau eu la trecerea de pietoni destul de mult pana sa pot traversa.
In concluzie..inca nu.si apoi...daca ne mutam vara asta,nu va mai fi vorba de asa ceva pana cand va fi destul de mare sa se descurce cu doua mijloace de transport in comun sau sa conduca scuter sau..masina..:))

Katty,n-am vazut inca poze...ma uit acusica ca n-am inteles ce monede de argint..

Catutza,eu am rezolvat partial problema jucariilor asa: doua cutii mari de carton in care am pus jucariile cu care nu s-a jucat in ultimul timp.astea vor iesi de acolo peste jumate de an sau mai bine si vor intra altele in locul lor.
Restul,pe rafturi si care nu incap le tin in saci de plasa de la magazinele chinezesti..sau 35..De fapt nu-s saci,sant niste ..chestii din plasa,cu margini de sarma care se pot strange pachetel,patrate,mari.Papusile fac exceptie,cele slabanoage :) ,le tine intr-o cutie,inalta cat trupul papuselor,capul le sta afara..sant asezate pe verticala,una langa alta..drepti ca la armata...iar hainutele stau in doi rucsacei transparenti..tot de pe la niste papusi primiti,daca nu ma insel au avut inauntru papusi bebe..

Noi am petrecut 1Mai la casa,cu familie si prieteni..a fost o nebunie..
7 copii,8 adulti..n-a vazut curtea mea pana acum atata aglomeratie.
Abia acum am realizat de ce sant necesare garduturi de lemn(sau altceva) in jurul plantutelor,a copacilor...pana acum,fiind numai noi,Catalina e mai linistita decat majoritatea copiilor..chiar ma intrebam ce rost au gardurile in jurul pomilor..etc.
acum am aflat.
Am avut noroc ca mai am vita de vie intreaga(e mica,abia al doilea an de cand am pus-o si nu e multa..cate una pe ici pe colo..de-a lungul unui gard)iar ceapa,usturoiul si zarzavaturile n-au scapat neatinse si ne..strivite.

Am trei cirese intr-un cires..merii au facut si ei cate doua,trei floricele..astept cu nerabdare florile celorlalte soiuri.Daca vor mai inflori ..
Am si poze mai noi insa nu mai am timp sa le pun pe web..sau altundeva si ,de cand mi-a pus kaspersky mi-a schimbat si niste programe si nu mai am cel cu care mai puneam semnatura pe poze..tre sa ma rog de sot sau sa am eu timp sa caut ,sa pun..

Altceva..
Catalina a luat locul doi ,duminica trecuta ,la un concurs judetean de muzica usoara,la categoria claselor 1-2.V-am mai spus?
Sambata asta avem alt concurs,de data asta ne-a trimis domnul invatator si reprezentam scoala..e o noutate ptr noi..iar Catalina a binevoit sa raceasca.
Acum doarme,era cam moale si mi-a spus ca o ustura nasul si gatul..a ragusit putin si e cam infundata..
Ceva cu care sa o fac bine pana sambata?
Sa actioneze rapid?

Ieri am fost la pescuit,prima data anul acesta.Langa iaz era un staul cu vite(cred ca asa se spune),cateva vacute,si mamici ,si viitoare mamici,am vazut si un vitelus de 2 saptamani,si de 1 luna,2..si un manzoc mititel de o saptamana.. le-am vizitat chiar in timpul mulsului..si ne-am capatat cu o sticla de laptic dulce si bun..ce mai o adevarata experienta ptr Catalina.M-a intrebat de ce e cald laptele..:) si a dus singura sticla(de doi jumate) fara sa faca mofturi si fara s-o doara mainile!!

Sa stiti ca va citesc mai mereu,nu mai am timp sa intru zilnic,eu petrec juma de zi la casa cu gradinarit si altele,juma acasa..cu teme ,balet,muzica si altele...de scris de multe ori nu mai apuc..
Insa,am observat ca multe dintre fete nu mai scriu,n-am mai vazut mesaje de la Daria-oare ce-i mai face mandretea de fata?-de la Leditia,Dodo foarte rar,Ioana ..

Mi-am adus aminte,am o problema ce ma roade...mi-am pus blat la bucatarie din granit,bej..care s-a patat de ulei prima data cand am folosit gratarul,de jur imprejurul lui..E ingrozitor...ce fac? Ori il dau pe tot cu ulei?Sa fie uniform :))?

Va pup,ma duc sa vad daca nu a facut febra Catalina,apoi avem treaba,eu la casa la udat,Catalina la balet..o luam de la capat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare de la mare
Ma primiti si pe mine in gasca voastra? Sunt si eu o leutza din Constanta,acum am dat de voi!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Buna!
Adi, welcome, dupa atata timp! Ma bucur ca sunteti bine! Nici eu nu voiam sa moara subiectul, l-am mai resuscitat intr-o vreme cand tot asa cazuse in apatie, aveam obiceiul sa scriu singura pana s-a reanimat! Mercic ca ne-ai lamurit care era faza cu Catalina, mai bine ca n-ai luat inca hotararea s-o lasi singura sa mearga la scoala, pe vremea noastra altele erau conditiile, nu erau atatea masini, parca erau mai sigure strazile! Poate ca ai avea incredere in ea ca e atenta, da sunt atatia soferi care circula ca nebunii, ca poate n-ar reusi ea sa se fereasca in caz de ceva!!! Asa ca e mai bine cum procedezi!
Felicitari Catalinei pentru rezultatul bun de la concursul de muzica usoara si bafta la cel care urmeaza!
Sanatate, sa-i treaca repede raceala! Cu blatul, nu-s ce sa-ti zic, dar cred ca poti aplica solutia zisa de tine, macar se uniformizeaza!

Lali, bine ai venit , normal ca te primim cu bratele deschise, conditia e sa fii vorbareata, sa stii sa-ti zici pasurile si sa asculti! Sa zici si datele tale, sa te treaca Dodo cand mai intra aici! Sa ne zici mai multe despre voi!

Mergi la inceput

Lali, bine ai venit in clubul felinelor

Adi .... feliciari pt Catalina, si insanatosire grabnica siiii... m-a impresionat cultura ta de cirese

eu am de scanat niste carti de la scoala , si cred ca ma apuca dimineata, ma pus cineva sa spun ca le duc maine inapoi si pic de oboseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara fetelor!!!
Aaa,pai daca asa sta treaba de-a voastra sunt, cand voi o sa aveti treaba si subiectul aluneca inspre uitare,o sa ramanem aici eu si Katty ,sa il resuscitam .
Eu sunt o leoaica cu coama zbarlita ( de vant ,of course),nascuta pe 13 august 1986,am un pustiulica pe numa PAul Iulian,nascut pe 01 octombrie 2009,si un sotz pe nume Vali.Mai cad uneori in depresii usoare dar imi revin repede,sunt tare optimista,stiu isgur ca va rasari soarele ala stralucitor si pe strada mea.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

neata, cafea, ceai

Promit ca o sa intru mai des

Ma doare capu de tampesc, sincer eu nu stiu ce sa mai fac cu durerile astea de cap sa fie vremea, vre-un pui de vreo tumoare, stress-ul, problemele

lali moama ce pui dulce ai sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii, si voi sa fiti sanatosi sa va bucurati de el

Mergi la inceput