Leoaicele DC**(50)**
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
Neata, cafea ice-tea?
Dodo, saru'mana , dar nu vreau sa te deranjezi atat, daca ai putea sa explici numai, stiu ca ai doi copii si timp mai deloc esti o dulce
hai sa va arat ce am comandat, sau ma rog urmeaza
www.goblenset.ro/mama-goblenuri-p-470.html" target="_blank">Mama www.goblenset.ro/scrisoare-de-la-tata-goblenuri-p-38.html" target="_blank">Scrisoare de la tata si www.goblenset.ro/singur-pe-lume-goblenuri-p-39.html" target="_blank">Singur pe lume
ce am cusut pana acum si
www.goblenset.ro/ancuta-si-primul-sarut-goblenuri-p-148.html" target="_blank">Ancuta si primul sarut www.goblenset.ro/fata-cu-vreascuri-goblenuri-p-13.html" target="_blank">Fata cu vreascuri , o icoana cu maica Domnului, o pisica birmaneza,
toate au iesit supe, exact ca in model, spatele stiu ca ar trebui sa fie impecabil, la mine se vede acelasi model, plus un pas cu ata ici colo, un nod.... ca ata la goblen de cele mai multe ori se innoada langa panza...sa nu poti sa mai desfaci dupa
abia astept sa le primesc sa ma apuc de munca, e asa de realxant si....
daca veti timp apucati-va
ma doare capu sunt deja 30 de grade, deci pana la 11 ajunge la 40..... si umiditatea , horibil
pup u all
da Ioana daca voi face poze am sa vi le arat
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Sa va pun intai poze cu ciresele mancateee...demult si apoi ma duc sa va citesc..
Dar nu pot sa remarc un lucru..uau..Annie,ce manute indemanatice!!
adi69 spune:
Katty,sa va fie de bine wk-endul..dar poze? Ne-ai obisnuit rau..:))
Annie,vreau si eu ceva caldura de la tine.
In ceea ce priveste goblenurile,nu pot decat sa te(va ) felicit,eu n-am avut curaj sa ma bag in asa ceva.Poate si ptr ca nu am prins drag de cusut..mai bine ma bag la facut o bluza/rochie/pantalon ceva decat de bibilit goblen.
Mult spor la treaba!
Anca,multa sanatate si rabdare.. si eu am fost prietena cu no spa si altele pe perioada sarcinii.
Dodo,la multi ani sotului! Multi ani sanatosi si fericiti impreuna va doresc! Mai cu intarziere..dar poate mai primiti urari..:)
Catutza,fain program de we..vreau si eu la circ in Bucuresti..cred ca e minunat ..nu numai ptr copii.
Ce sarbatoare e luni?Vineri stiu ca e Constantin si Elena.
Ioana multam de cafea ,eu nu sant bautoare de cafea insa un expresso bun nu refuz niciodata.
Ciresele le-am papat..am impartit si cu un graur ce a mancat o jumatate de cireasa pana le-am cules noi.Iti dai seama ca nu ne-a ajuns pe o masea insa speram la o "recolta " mai bogata anul viitor..:)
Auzi,dar tu de unde le scoti? Auzi,abonament pe un an la cirese..hahaha..
La multi ani si multa sanatate micutei Elena..care btw e o minune scumpa si dragalasa si care (cred eu) seamana cu tati al ei si care mai are si o mamicaaa..beton !
Poi draga mea..cate kile spuneai ca ai?
La noi nu vrea sa ploua,de doua zile se plimba niste nori pe cer insa nu curge si apa din ei.Ne uitam la tv si vedem inundatii si la noi nik.Parca imi face in ciuda..
Cat despre vizita la Bacau..nu cred prea curand.Masina firmei ,cu care faceam iesirile e in service,fara bot caci a busit-o cumnatul duminica si noi sambata trebuie sa ajungem la festival la Barlad..nu prea imi vine sa merg cu a noastra insa nu avem incotro,deja am inscris copilul .
Eu va las,va doresc o zi buna si ma duc la impachetat diverse ..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Ioana , super tare faza cu ciresese multa sanatate la fata, e groaznica perioada asta cu raceli si alte cele
Adriana , ma omori tu
cirese, ridichii...
Mult succes fetei la concurs
Luni pe 24 mai este a doua zi de Rusalii si se da liber prin lege
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Buna si de la mine mai pe seara, eu martea mai rarut ca-s cu cursul meu!
Catutza, si noi suntem liberi luni, yupiiiii, sper sa avem zi frumoasa, abia astept!!!!!! La fel va urez si voua!
Yoanna, sanatate multa lui Mitzu, off, Doamne, nu se mai termina problemele! Multam de expresso, l-am savurat de la pranz, dar atunci n-am avut cum sa scriu! Imi pare rau ca nu-i mai faceti ziua vineri, dar e mai bine asa, avand in vedere circumstantele!
M-ai amuzat cu "abonamentul pe 1 an la cirese"!!!!!
Cat despre pozele de la hipodrom, su-per-be! Iubesc caii, erau superbi, i-ati prins in action! Mitzu, am vazut, fascinata tare!
Annie, foarte frumoase goblenurile, si cele facute, si cele comandate! Bravo! Ai cu ce-ti ocupa timpul!
Mi-au placut si astea: www.goblenset.ro/lacramioare-goblenuri-p-107.html" target="_blank">lacramioare si www.goblenset.ro/vara-fierbinte-goblenuri-p-513.html" target="_blank">vara fierbinte. Am cautat si peisajele pe care le-am cusut eu pe vremuri dar nu le-am gasit!!!
Adriana, ti-am admirat copila si farfuria cu cirese, si ridichile, sa inteleg ca ne "inviti" la o placinta cu cirese, da? Poze o sa pun sa fac o selectie in cele de duminica!
catutza spune:
Katty , ce curs faci ca nu stiu
frumoase goblenurile dar mi se par cam scumpe!
am fost la croitoreasa azi sa vedem ce va iesi, abia astept nu va spun ce-mi fac inca. In schimb i-am facut Biancai tabloc azi, era un tanar in cora care facea poza la copil si apoi facea in creion portretul, o sa fac poza ca sa vedeti ec a iesit, soacra zice ca nu seamana cu Bia, noi zicem ca da....
catutza spune:
www.sfaturilemamei.ro/wp-content/uploads/2010/04/reteta-prajitura-de-paste-cu-cafea.JPG" target="_blank">pentru voi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Neata leoaicelor!
Catutza multzam de tratatie,chiar aveam nevoie de ceva dulce .Dulce adevarat,nu virtual,am balotat o ceasca de iaurt cu dulceata de trandafiri yummy,ala de la napolact e minciuna pe langa ce am facur eu
.
Yoana am avut o mica depresie,de aia nu prea am mai intrat.
Am intrat,dar nu am avut starea necesara sa si comentez ceva.Acum si piciulica e marait rau,ii mai ies doi dinti si se vaita si in somn,si mie imi e o mila de el de nu mai pot. Il dau cu gel de mai doarme cate putin,dar cand trece efectul e jale mare.
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Catutza, multumim de tratatie, arata tare bine !
Eu fac un curs de macroeconomie, o plicticosenie, dar trebuie sa merg ca-s trimisa de la munca! Asta marti, iar vineri, din doua in doua saptamani e un curs de informatica, despre un program care se aplica tot in macroeconomie
!
Lali, imi pare rau ca ai trecut prin depresie, sper ca ti-ai revenit acum! Bafta sa scapati cu iesitul dintocilor repejor, ca altfel iti ies peri albi!
catutza spune:
Lali , bine ai revenit sa treaca repede durerea de dintoci
sa iasa repede si fara durere mare! Felicitari ca ai trecut peste depresie!
Katty , cursul de vineri pare mai interesant mai ai mult pana scapi de ele?
eu ma ingrozesc cand vad ce e la tv atatia oameni, atatea nemultumiri si "alesii" nostri isi vad de treba....