Leoaicele DC**(50)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anca , aveti grija de voi , te asteptam mai des cu vesti

Katty , nu am stiut ca amandoi sunteti bugetari, e rau ca lucrati in acelasi loc! si noi cand lucram amandoi la acelasi loc de munca s-a pus problema la un moment dat sa se faca reducere de personal iar unu din noi era cap de lista....decideam noi care pana la urma nu a fost nevoie de reducere.

Annie , cum te mai simti? care e starea ta?

Lali, Ioana, Gabi, Danny, Daria, Raluca, Adi, Leditia? voi ce faceti, cum sunteti?

ma intorc la hartoagele mele, la noi situatia e in pom, de pe 31 mai vor greva generala...eu vreau dar nu-mi permit sa stau in greva, asa ca voi veni in continuare la servici...

Mergi la inceput

roza screloza azi este Inaltarea si am uitat
Christos s-a Inaltat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Adevarat s-a inaltat!

Catutza, ai mare dreptate, sper sa nu se puna problema aici de asa ceva, suntem putini, nu stiu de unde or alege, in caz de dat afara!! Vom trai si vom vedea!

Anca, bine ai revenit! Cat mai ai pana iti vei tine printesica in brate??? Vre-o 3 luni si ceva, nu? Ma bucur ca bebelina e bine, ca e miscacioasa, cum zici tu si activa, si ma impresioneaza tare Vladut, cu atentiile lui fata de ea! cred ca va fi tare iubitor si atent cu ea! Bineinteles ca m-a emotionat si sotul cu atentiile lui !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

dragele mele si as vrea tare mult sa fiu mai activa printre voi, mai ales ca am citit din urma si am vazut ca sunt si fete noi printre carora le urez bun venit si toate cele bune!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

neatza

cum ati supravietuit furtunii? la noi a fost groaznic am fost acasa doar eu cu Bia ca Mihai a fost de noapte, am crezut ca ia blocul pe sus, copacii din fatza blocului se aplecau la pamant si era un zgomot-vuiet infiorator! Bia saracutza nu a adormit, mereu ma intreba ce se aude, am dat tv-ul mai tare ca sa nu se auda de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
am dus cupil la gradii...si am aparut...

Am vazut la tv ce a fost in capitala...la noi a plouat (nu stiu sa povestesc cum/cat/cand...caci am obsercvat dimineata).

Raluca cum mai sunteti???
Anca

all

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello leoaice dragi,sper ca cele care locuiti in Bucuresti sunteti bine,ca la ce am vazut la tv,mi s-a sculat paru-n coama .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la Iasi!

Dar ce a fost fetelor in Bucuresti?
Santeti bine fetelor?

La noi ne rugam sa mai ploua din cand in cand ca e seceta mare.
Saptamana asta a plouat putin insa mai trebuie .
Acum a inceput o ploita,sper sa dureze sa ude bine ca m-am satrat sa merg la udat..:)

Cum ati petrecut? Pe unde umblarati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Salutare si de la noi nu ne dati la disparuti

Suntem asa si asa se poate si mai bine...
Eu am avut o per. f. aglomerata...astept vacanta ca pe o eliberare... Stefy acum e un pic mucios si tusicios... mai avem un pic si facem un anisor..
V-am citit dar n uam asa o dispozitie de scris...Doar am dat un semn de viata...Salut intoarcerea Ioanei si a Adrianei...si ii urez sedere placuta la noi noii venite Lali- mete. Am notat retetele nu stiu cand o sa le si fac...multumesc.
Adriana la Buc. a fost o furtuna cam naspa a trecut...acum e cald dar bate un vaaant... eu stau de 2 zile in casa ca Stefy nu are voie la vant.Ata ete.
Va pup

P.S. GAbi daca e azi ziua husbandului tau-La MULTI ANI DIN PARTEA NOASTRA!!!
Dany Stefan-Ioan-2 Iunie 2009
Anca ce trece timpul... sarcina cat mai usoara!
Katty, Cata, Annie,Emma,si restul fetelor scuzati nenominalizarea
si mii tare dor de voi...sper sa am mai mult timp in curand de forumit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

P.S. GAbi daca e azi ziua husbandului tau-La MULTI ANI DIN PARTEA NOASTRA!!!

Da este...multumesc/m

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput