Leoaicele DC**(50)**
Raspunsuri - Pagina 10
Annie80 spune:
Neata, cine vine la cafea? ceai?
eu mi-am luat ceinic, si m-am dat pe ceaiuri, normal ca nu lipsesc cele 2-3 cafele de dimineata, si ceaiul il fac, se racese si am ice tea pe timpul zilei
o zi faina, vad ca au inceput o noua colectie pe Fb si voi fi prezenta mai mult pe-acolo, dar mai trag si cu ochiu pe-aici
pup u all!
Cata nu te mai gandi negativ, gandeste roz si totul o sa fie bine!
Dodo-pui spune:
normal ca s-a animat subiectul...a dat soarele...e cald cum ne place.
am intrat sa salut apoi sa trec la treaba.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
catutza spune:
neatrza
Annie , azi imi e mai bine, aseara aveam o pasa proasta
Despre ce colectie vorbesti?
Gabi ,
haideti la cafea ca se raceste
katty spune:
Repede si eu la cafea pana nu se raceste!
Annie, si pe mine ma interseaza despre ce colectie Fb vorbesti...
Catutza, nu-ti mai amari viata, hai sa nu ne gandim la ce e mai rau, si eu sunt bugetara, speram sa treaca perioada asta cu optimism!
Si eu as vrea sa se intoarca fetele (daria si Lilia), dar si Ledi, si Yoanna, si multe care au scris si au abandonat barca! Raluca, Ema, Mari, Aurora, Anca, Dany, Copilutz, au mai scris, dar tot as vrea sa scrie mai des !
catutza spune:
Katty , pe mine o prietena chiar aseara ma sfatuia sa raman gravida ca sa nu ma mai stresez adevarul e ca mi-as dori inca un mic dar nu totusi ca viata e grea si nu am ce sa ii ofer si vreau sa aiba copii mei tot ce-si doresc asa ca ramanem doar cu Bia!
Si mie imi e dor de toate fetele, dar Daria si Lilia si-au "dat demisia" in mod oficial
eu sunt happy ca maine e vineri si apoi stau 2 zile acasa, sa vedem ce facem, pe unde ne plimbam.
Voi ce gatiti in we asta? Bia vrea mazare, eu as manca chiftele dar imi e groaza de prajit asa ca probabil mazare voi face
Annie80 spune:
pe Facelift, failbook, au colectii ca cute catz si pet pupz.... funny si adictiv
voi aveti conturi pe-acolo?
Lali_mete spune:
Salut,salu! Ca neatza nu mai e .
Ce faceti fetele? Pot sa iau si eu putina cafea sa-mi pun in lapte? Nu-i bai ca e rece,e laptele fierbinte.
Putza al meu doarme de vre-o 2 ore si ceva,astept sa se trezeasca si o zbughim afara.Sa aveti o zi placuta!
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
aeperju spune:
Prezent. Noi tot in casa dupa varsatul de vant. Bate un vant afara...si mi-e cam frica sa-l scot mai ales ca imunitatea lui e la pamant dupa boala, asa ca mai stam prin casa si ne jucam.
Numai bine tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
katty spune:
Catutza, uuu, ce idee pe prietena ta, nu e o idee rea, dar voi stiti mai bine!
In weekend nu stiu daca gatesc, s-ar putea sa fac o supa cu galusti, n-am mai facut de mult si ma tenteaza un spanac la cuptor, dar sa vedem ce timp am, duminica suntem invitati la fini, s-au mutat in casa noua si dau o masa, asa ca...sotul iese sambata la un gratar, e ziua spp, cu prietenul lui din copilarie, ei doi barbati, cu copii aferenti, fara sotii...asa ca de-asta ziceam ca nu stiu daca gatesc...
Annie, nu am cont pe site-urile alea, dar stiu ca ne-ai mai aratat mai de-mult poze cu pisicute haioase de pe acolo!
Lali, plimbare placuta! Pe aici e cam innorat, sper sa nu ploua pana diseara ca iesim la cumparaturi!
Ema, flacaul, ma bucur ca a scapat de bubite!
adi69 spune:
Salutari din Iasi!
Da Lali ,din Iasi sant,anul acesta ma mut in Bucium..tot in Iasi,putin mai spre marginea orasului(ca acum stam chiar in buric..:)
Eu ,tot ce stiu am invatat de pe culinar,sant prezentate acolo toate cele foarte bine si detaliat,iti recomand.
Katty,ce inseamna ziua spp?
Cum adica Daria a abandonat in mod oficial?
De Lilia stiam ,ea nu mai intra deloc pe forum,dar despre Daria nu stiu nik..ce s-a intamplat?
Mai,ieri a fost ziua barbatului ..si eu n-am stiut ..si al meu barbat ar fi vrut sarbatorit..mi-a aruncat aseara o "sageata". Voi i-ati felicitat?
Na,eu cum ma scot acum ?
Si inca o intrebare ..Katty,cat timp ii ia copilului sa-si faca temele?
Catalina a stat ieri trei ore sa termine.
Ne pierdem toata dupamiaza cu ele,apoi fuga la balet sau casa..saptamana asta n-am apucat nici sa repetam cantecele.Si eu vreau s-o mai duc si la dansuri din toamna,oare o sa reusim?
Noi ne apucam de teme,cine stie cat mai stam si azi..sant prin zona.