Ati emigra in alta tara? (4)
Raspunsuri - Pagina 9
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulianm Hai ca batem apa in piua. Prea multa atentie data unui user. |
Nu cred ca ai dat suficienta atentie chestiunii: fluturarea pasaportului in fata nasului si "dream on, etc" pot jigni pe multi useri din Ro. Fara nici o justificare, din cate vad.
Carmenbr spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beren
Nu cred ca ai dat suficienta atentie chestiunii: fluturarea pasaportului in fata nasului si "dream on, etc" pot jigni pe multi useri din Ro. Fara nici o justificare, din cate vad. |
Beren nu ai tu vechime pe forum ca sa stii de cate ori Guestus te "indeamna" la visare de genul " ati vrea voi", " viseaza tu", etc. E acelasi lucru, nu? Atata doar ca Guestus e destept pune si putin ton de misto si gata s-a scos.
Iulia in cazul asta, invata de la Guestus cum sa te "descurci" si gata, ai scapat ca sa fii "mustruluita".
Alizee spune:
Mie, stilul lui Guestus, imi place tare mult.
On topic : as emigra daca as fi mai tanara cu vreo 10 ani si nici atunci nu este sigur; emigrarea nu e pt oricine. Trebe sa-ti asumi niste riscuri, pe care io nu mi le-as asuma. Aici, am rostul meu, pe care nu l-as lasa pt un vis sau o promisiune de mai bine in alta parte.
Cine hotaraste sa plece in alta tara, are motive intemeiate; asa cum cine hotaraste sa ramana ici are motive, cel putin, la fel de intemeiate.
Nimeni nu este nici mai prost, nici mai destept decat ceilalti.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulianm
Hai ca batem apa in piua. Prea multa atentie data unui user. "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
asta spun si yo..prea multa atentie...
aici ideea conteaza si nu faptul ca fost dl guestus la maracini in AZ sau madam iuliannm in parcul national moghioros.
sa revenim acum....deci yo nu inteleg cum poti tu sa spui ca pleci din ro si-ti gasesti fericirea intr-un sat vai de el din AZ? asta nu imi este clar......si dupa cum vad incrincenarea vostra inseamna chiar ca am dat de un filon la care e de sapat
asa cum unele casnice din US vin aici si au comentarii gen "cum sa-mi cresc draga copii in mizeria aia de ro...sau 1 vizita in ro si gata...ufff sa nu mai aud" ...asa vine si dl guestus din parcul national moghioros si face glume despre AZ. Si mai gasesc daca mai vreti...o sa iau Utah si sectele lui in curind......hehehe...nu va puneti voi cu mine.
da nu sint lamurit daca venetia din las vegas o considerati opera de arta sau nu? ...
ce spuneati voi daca facea primarul din zimnicea o copie dupa statuia libertatii. ...si juma de Ro mergea sa se pozeze acolo ...cu statuia
Guestus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Carmenbr
Beren nu ai tu vechime pe forum ca sa stii de cate ori Guestus te "indeamna" la visare de genul " ati vrea voi", " viseaza tu", etc. E acelasi lucru, nu? Atata doar ca Guestus e destept pune si putin ton de misto si gata s-a scos. Iulia in cazul asta, invata de la Guestus cum sa te "descurci" si gata, ai scapat ca sa fii "mustruluita". Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
facem altfel...daca vrei sa nu mai apara guestus cu "misto" si sa creasca nivelul discutiilor ..trebuie ca de fiecare data cind apar casnicele din US cu "huo ro" sa apari tu si sa le spui "gura"
ca vine ala si ne spune ca sintem din utah
conchita spune:
citat din mesajul lui Guestus da nu sint lamurit daca venetia din las vegas o considerati opera de arta sau nu? ... ce spuneati voi daca facea primarul din zimnicea o copie dupa statuia libertatii. ...si juma de Ro mergea sa se pozeze acolo ...cu statuia |
intrebarea aia cu las vegas e la misto sau e pe bune? cu tine nu stie omul niciodata. daca e pe bune, normal ca nu e opera de arta, unde-ai mai auzit tu ca o copie sa egaleze originalul la valoare, in conditiile in care autorii sunt diferiti? las vegas e pentru distractie, e o atractie turistica pentru cazinouri si cluburi, deci aia pot pune si copie dupa primaria din zimnicea, va avea aceeasi valoare artistica.
parca prin zimnicea facuse unul o copie dupa nu mai stiu ce...ferma din dallas?
cat despre cum ai tu grija de casnicele din US sa le dai mereu peste tastatura cand se exprima pe forum, na, ce sa zic, moderatorii vegheaza. sper.
inaioana spune:
citat din mesajul lui conchita parca prin zimnicea facuse unul o copie dupa nu mai stiu ce...ferma din dallas? |
Dallas avem la Slobozia nu la Zimnicea, dar nu recomand, aduce www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1221208-ilie-alexandru-turn-eiffel-dallas-slobozia-12-ani-pirnaie.htm" target="_blank"> ghinion.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
Guestus spune:
hai concito ca nu facem aici filozofia artei. ok....deci clar si concis ...tu si echipa nu mai aveti comentarii gen "mizeria umana din ro si am plecat ca ma contaminam de prostie "...si yo nu mai vin sa iau in balon casnicele si sectantele din Utah. ok?
deci tu ramii de straja aici cind yo dorm ...cine scrie mizerii pe tine te fac raspunzatoare.
inaioana spune:
citat din mesajul lui Guestus ...cine scrie mizerii pe tine te fac raspunzatoare. |
Aaah, de cand n-am mai vazut un anacolut asa frumos!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
Llaura spune:
Guestus, in loc sa mori de grija noastra pe-acilea ca calu' nu altceva, de ce nu-ti indrepti atentia si energia catre categorii socio-profesionale mai distractive, cum ar fi bonele filipineze, asistentele rusoaice, pompierii din calendar de ce nu...