Ati emigra in alta tara? (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Guestus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui buflea
In concediu ... bine, nu am stat in desert, ca nici nu ai unde. Dar am stat in Canion care e ca si cum ai sta in desert ... si desigur dupa aia l-am strabatut in drum spre Vegas . |
aaaaa...deci ai fost in vegas si asa ai fost prin canion. ok...
iti fac yo traseul data viitoare cind mai ai concediu.
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
karigold nu a vrut sa stea la coada...multa lume si ea nu are timp in concediu. totusi voi platiti multi bani pe asigurari...e normal sa veniti in ro si sa nu aveti o clinica unde sa fiti tratate corespunzator? |
io cred ca te-ai saturat sa auzi de asigurari, chiar am spus ce acopera asigurarea mea, pana si daca mor ma aduce in Germania. stiu precis ce acopera asigurarea. doar ca matale citesti invers.
monser, nu eram in vacanta in RO, venisem ptr inmormantarea socrului si m-am imbolnavit. sigur ca n-am vrut sa stau la coada, erau vre-o douaj de persoane si eu aveam dureri si abia stateam pe picioare....na, de aia m-am dus la privat.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
buflea spune:
Kariguld, pai foarte bine ca te-ai dus la privat. Eu asa as fi facut din prima ... nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa ma duc la spital sau la policlinica de stat (mai exista asa ceva ?).
In legatura cu plata - poti plati din buzunar si deconta dupa aia la asigurare, nu e mai simplu asa ?
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus arata unul aici care pleaca de bunavoie si nesilit de nimeni in concediu in arizona. nu localnici nene...ok? hai..curaj. ca asa povesti ca au si un parc asa zis natural si terenuri de golf si chiar si un spa sint yo plictisit. e la minmtea cocouslui ca au ceva frumuseti naturale ..ca doar nu sint numai ciulini. |
Cocosul (sau coucous-ul, ca nu mi-i clar) fiind tu, bag sama. Pai sa nu plece nimeni "de acolo", sa stea frumos si sa viziteze Piatra Craiului si Cheile Bicazului. Si Baraganul, sa nu uiti Baraganul, asta pentru ciulini, ca Saguaro nu pupati voi (...nici macar in Piata Unirii ).
Noi aici ne multumim cu parcurile din Arizona, plus Utah, Colorado, New Mexico, Wyoming, samd. Asa, mai un Great Canyon, mai un Bryce, mai un Zion, mai un Canyonlands, Monument Valley, White Sands, Canyon de Chelly, Mesa Verde, Yellowstone, samd.
Numai in astea patru (UT, CO, NM si AZ) ai 15 parcuri nationale, la care se adauga cele statale:
http://www.explorefourcorners.com/national_parks.html
Eu le-am batut cu piciorul de citeva ori, pe toate sus mentionate, plus altele pe unde am reusit sa calatoresc. Si o sa le mai bat.
Asa ca, dream on, Guestus, dream on. Tu postezi ce intelegi de p google, eu postez prin prisma a ceea ce am vazut.
kariguld spune:
citat din mesajul lui buflea Kariguld, pai foarte bine ca te-ai dus la privat. Eu asa as fi facut din prima ... nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa ma duc la spital sau la policlinica de stat (mai exista asa ceva ?). In legatura cu plata - poti plati din buzunar si deconta dupa aia la asigurare, nu e mai simplu asa ? |
am decontat cand m-am intors. doar ca pe medicamente n-am mai luat bani ca alea nu se deconteaza. mai exista policlinica de stat, nu stiu in ce masura mai sunt ale statului, dar sunt pline de oameni mereu. cum e de fapt normal sa fie.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
beren spune:
Adica de ce n-ar fi vizitat si Guestus parcurile nationale din US? E o presupunere nejustificata despre alt user. Poate ca s-a intors in Romania dupa o lunga experienta in strainatate.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui beren Adica de ce n-ar fi vizitat si Guestus parcurile nationale din US? E o presupunere nejustificata despre alt user. Poate ca s-a intors in Romania dupa o lunga experienta in strainatate. |
Sa zicem ca-i adevarat. In cazul asta cred ca a fost trista experienta, deci sper ca n-a fost (prea) lunga. Desi asa s-ar explica multe.
Daria Ioana, you made my day. Eu credeam ca toate i se intimpla lui Buflea!
iileana spune:
citat din mesajul lui iulianm Asa ca, dream on, Guestus, dream on. Tu postezi ce intelegi de p google, eu postez prin prisma a ceea ce am vazut. |
Asta fu la nivel de gradinita. :/. Daca nu si mai rau.
iulianm spune:
citat din mesajul lui beren Adica de ce n-ar fi vizitat si Guestus parcurile nationale din US? E o presupunere nejustificata despre alt user. Poate ca s-a intors in Romania dupa o lunga experienta in strainatate. |
Dupa cum scrie, beren. Repet, eu le-am vizitat pe fiecare in parte, de doua-trei ori. Mi-e greu sa cred ca asemenea locuri nu impresioneaza, ci creeaza dispret. Da' mai stii? Oamenii's diferiti. Mai sunt si altii care ori au schimbat avioane ori au stat citeva zile in US si scriu de parca ar fi trait sau petrecut aici citeva luni bune
beren spune:
Iulianm, asta e un pic arogant. Nici cei care au fost in State suficient de mult timp ca sa devina "localnici" nu isi pot aroga asemenea autoritate fata de "ceilalti". Guestus poate sa fi trait in USA din 1990 in 2009, iar tu vrei sa-i dai lectii de geografie. Ori poate ca a facut inconjurul Pamantului de 5 ori deja. Sa lasam deoparte presupunerile nefondate - Guestus posteaza ca sa mentina conversatia, si adesea o face foarte eficient.