Ati emigra in alta tara? (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu am atins enterocolita ca unul dintre motivele de ce nu ma mai duc in vizita (pe linga altele)...mi-e ca naiba sa plec si sa stau cu copiii legata in casa toata vacanta. Ma lipsesc.

In Mexic n-am ajuns inca...poate fac acolo, sa ma satur sa mai birfesc Romania

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ruxij norocul tau ca nu esti casnica, acum il vedeam pe Guestus ca te pune la colt ca iti place in America si nu in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Eu am atins enterocolita ca unul dintre motivele de ce nu ma mai duc in vizita (pe linga altele)...mi-e ca naiba sa plec si sa stau cu copiii legata in casa toata vacanta. Ma lipsesc.

In Mexic n-am ajuns inca...poate fac acolo, sa ma satur sa mai birfesc Romania

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Depinde unde maninci. Noi suntem aici de aproape 2 ani si n-a fost nimeni bolnav de enterocolite.
(numai fiica-mea face angina de cite ori suntem in vacanta)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In Mexic, India alte tari, e problema cu apa de baut. Acu' dc. mananci de la vanzatorii stradali cred ca sansele de imbolnavire cresc cam pe oriunde.

Edit: n-am vrut sa zic ca Anamaria si altii care fac enterocolite in Ro mananca de la vanzatorii stradali. mentin teoria cu rezistenta la virusi stomacali.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Ruxij norocul tau ca nu esti casnica, acum il vedeam pe Guestus ca te pune la colt ca iti place in America si nu in Ro.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

N-aveai cum pt. ca trecuse de ora 17, ora Bucurestiului, asa ca Guestus nu mai era prin zona. Stiu eu la ce ore strategice sa postez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Guestus, ca sa raman pe linia trasata anterior, nu am sa sugerez macar ca tu stii strict de pe google despre alegerea de a fi "casnica" pentru a-ti creste copiii, ci voi avansa complimentul ca stii din experienta personala, probabil de-aia fluturi pasaportul misoginismului si la topicul asta. eu am zis mereu si nu m-a crezut nimeni ca atunci cand cineva loveste in alegerile altcuiva, asta spune mult mai multe despre sine decat si-ar dori: cei care acuza zambetele ipocrite, au ei insisi o problema cu zambetele genuine. asa si tu vs casnice. sau tu ai doar cu cele din US? stii, pe-aici nu e CIC de 2 ani, deci pe ele nu le tine statul acasa, ci sotii care muncesc. io zic ca sotii aceia merita felicitari, ca muncesc din greu. dar probabil ca nu vom avea marturia lor, prin america e cam interzis sa intri pe net in interese personale de la job. nu peste tot, desigur, deci, la o adica, ti-ai putea gasi si tu o nisha daca te-ar batea gandul vreodata.

cat despre mizeria umana din ro si aiurea, personal m-as simti ofensata la culme sa ma insulte cineva in fatza ca-s perfecta, cand eu stiu ca nu-s. adevaratii prieteni iti spun unde (cred ei ca) gresesti. de aceea nu valorizez pasunismele vis a vis de romania, sunt nerealiste, neautentice si nu vin din dragoste.

si daca tot m-ai lasat de planton cat dormi, un mesaj pentru casnicele din US si restul lumii: sunteti safe cu mine, dreptul la opinie e liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Banuiesc ca "& co" inseamna cei ca mine plecati gata formati si fara asteptari neaparat turistice...ma duc in Ro pt ca acolo e casa parinteasca, mama, mormantul tatei. Turismul e pe locul doi si stiu la ce sa ma astept, la manastirea Neamt iti duci prosop de acasa, la Vama Veche rogi frumos sa iti schimbe prosoapele
Banuiesc ca asta inseamna ca de fapt n-am plecat si nu voi pleca detot niciodata, ceea ce face ca pledoaria mea sa fie pro domo sideci invalida. Asta e un punct de vedere pe care pot sa-l accept.
Am o prietena fiica de fermieri din Okanagan Valley, imi povestea ca parintii ei o acuza ca a plecat in alta provincie si ferma e de vanzare. Ea zice: alor mei le place numai mancarea din curtea lor si nu se uita la tv iar eu sunt altfel, m-as Duce oriunde si-mi place peste tot. Pesemne si eu sunt cam asa ca ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

In Mexic, India alte tari, e problema cu apa de baut. Acu' dc. mananci de la vanzatorii stradali cred ca sansele de imbolnavire cresc cam pe oriunde.

Edit: n-am vrut sa zic ca Anamaria si altii care fac enterocolite in Ro mananca de la vanzatorii stradali. mentin teoria cu rezistenta la virusi stomacali.

In Mexic nu se bea apa de la robinet, ci numai apa la sticla (apa purificata). in fiecare orasel sau e organizata aprovizionarea cu apa purificata sau exista o mica uzina care o face.
In hotelurile mari apa de la robinet e purificata (asa scrie linga robinet, dar n-am incercat nici macar de curiozitate).

Mik.

Mergi la inceput

Si eu ma duc in Ro fara probleme, dar nu in scop turistic, ci, cum spune Laura, sa imi vad familia. Eu ma simt bine cand merg. Sper sa ajung la anul, ultima data am fost in 2008. Dar eu nu ma imbolnavesc acolo, si nici copilul meu. Nu prea mancam la restaurant, mai mult la mama acasa.

Mergi la inceput

Acu' dc. n-ai motive serioase sa mergi in Ro, adica sa iti vezi familia, cred ca nu ai de ce sa risti enterocolite and all that, mai ales dc. stii ca esti predispus. Nici eu nu m-as duce in India, desi are o cultura deosebita bla bla. Mobilul meu de a vizita India cu riscul imbolnavirii nu e prea puternic. Cand am fost acolo, am fost pur si simplu paranoica sa nu cumva sa beau apa altfel decat imbuteliata si sigilata, sa nu mananc fructe samd Asa ca inteleg si treaba cu lipsa de interes pt a vizita. Dar desigur nu e cazul meu, cum zisei.

Mergi la inceput