"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *191*"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

MAIA ANDREEA

si multe pentru mami!

Detinem si noi una bucata tatic care nu schimba pampersul de cat de pisu, la caca fuge si baie ii fac singurica, ca ne-am impartit atributiile eu ma ocup de baiatul cel mic, iar el de cel mare.

La noi azi a batut tare de tot vantul si nu l-am scos deloc afara, doar a fost pana la cumnata-mea si a venit asa:http://picasaweb.google.ro/symona0323/Tunsulici#5457496289166612722 ma uitam la el si nu-mi venea sa cred ce mult l-a schimbat tunsoarea, mie mai mult imi placea cu freza mai mare, data viitoare nu-l mai tundem asa scurt.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah ce dulce e Maia!!!

Saby, ce face jucaria aia?

Ilinca, eu am uitat, bine ca ai zis iar, dar nici nu prea pot singura si al meu vine cand copilul e obosit rau. M-am saturat de mutatul socrilor. E ok sa-i ajute, dar vreau sa termine o data, ca deja e a 5-a saptamana in care eu sunt pana seara singura cu copilul.
Eu tot n-am inteles cum a masurat-o pe Sophihi asistenta. La noi are asa ca o cutie sa ziceam, ca daca zic covata nu stiu daca intelege toata lumea, gradata si eu pun copilul intins cu capul lipit de o parte si asistenta ii intinde piciorul si tine laba piciorului dreapta, si aduce o...linie perpendiculara pe partea gradata. Cam asa ceva. Asa a masurat-o si pe Sophihi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

inca una si ma duc...
Si eu tot imi fac curaj sa intru??? sa nu intru la frizerie???
Lui Rares abia acum i-a crescut parul, si e asa moale si fin de ma joc toata ziua cu el si nu prea imi vine sa il tund. Dar cand il vad ca are 5 fire lungi, 7 smotocite, ba chilug pe unde se foieste de perna si asa mai departe...tot zic Gata, sa il aduc la un numitor comun.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Neah, Kea, aici n-au covata; au pus-o pe spate si i-au tinut piciorusele intinse in timp ce o masurau cu metrul de croitorie pe lateral. Cred ca ori a facut un ocol metru' ala ori i-au masurat piciorul cumva intins, habar n-am. Dar e greu intr-adevar sa masori copilul la perete, tare greu am facut-o pe Sophiphi sa stea, cand a stat am tras rapid o linie cu pixu' pe perete
Pisik, groaznic cazul si din nefericire cate nu sunt! Doamne, de s-ar face bine toti copilasii care sufera si de-ar avea mai multa inima oamenii sa ofere ajutor...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am vizionat si m-am delectat cu pozele ghioceilor: Maia printesa sarbatorita cu noua jucarie multifunctionala ,cornuletul Adelake inainte de aniversare, la joaca rapsodiile de primavara cu Andrei , Ianis sarbatoritul cu corabie in drumetie si Lucian dezmotat si tuns de-a dreptul
Foarte frumosi !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

excursionistele vesele cand e plecarea la sighisoara? vad ca poate merge si iuca, deci tb sa ma apuc de "prajiturit".

sa va povesetesc ce ganduri sinucigase are caprioara mea. acum 2 zile, eu la citit pe forum, copila blanda, se juca la un metru de mine.(bine ca era cu fata la mine).si stateam eu asa linistita cand imi arunc o privire la maria si ii vad capul rosu. in secunda doi eram langa ea, si nu reuseam s-mi dau seama ce se-ntampla. maria isi daduse bine centimetrul de dupa gat, si acum strangea tare. mi-a stat inima, pulsul si toate cele. i-am scos centimetrul din jurul gatului si si-a revenit imediat. doamne ce spaima am tras.

si sunt atenta sa nu am monede pe jos, chestii ascutite, lucruri care sunt periculoase pt ea, insa am vrut s-o masor la perete si am uitat centimetru care e unul alb si foarte finut pe canapea de unde maria si l-a insusit pt "joaca".
lu tati nici nu i-am zis.
ii pazesti non stop, si cand e sa se intample vreo minune, nu-i tb decat o fractiune de secunda.
asa ca am tras o mama de sperietura....

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Plecare e pe 21 mai , abia astept

Bine ca ai zis de metru ca si eu o mai lasam pe Alexandra sa roada pe el

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Ah ce dulce e Maia!!!

Saby, ce face jucaria aia?

Ilinca, eu am uitat, bine ca ai zis iar, dar nici nu prea pot singura si al meu vine cand copilul e obosit rau. M-am saturat de mutatul socrilor. E ok sa-i ajute, dar vreau sa termine o data, ca deja e a 5-a saptamana in care eu sunt pana seara singura cu copilul.
Eu tot n-am inteles cum a masurat-o pe Sophihi asistenta. La noi are asa ca o cutie sa ziceam, ca daca zic covata nu stiu daca intelege toata lumea, gradata si eu pun copilul intins cu capul lipit de o parte si asistenta ii intinde piciorul si tine laba piciorului dreapta, si aduce o...linie perpendiculara pe partea gradata. Cam asa ceva. Asa a masurat-o si pe Sophihi?

Keutu cheliutu

Este o masuta cu bile pe care le poate pune copilul in diverse orificii, are si un ciocan cu care le loveste sa alunece, mai are muzica si luminite si este de la magazinul Imaginarium, are si pagina web cred, Maia este foarte incantata si inca nu a descoperit chiar tot ce poate face.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Gata fetelor, va pup va iubesc si va spun Noapte Buna!

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem unsprezece lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

aaaa am uitat sa raspund Ancai, da am ratat subtilitatea ca inceput de poveste, cand am recuperat eram cam obosita si m-am uitat asa mai superficial peste ce ati scris, m-am concectrat mai mult pe date tehnice gen ce si cat mai mananca bebeii, tratamente, etc. Pup si abia astept povestea oricare ar fi ea, la Sighisoara.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem unsprezece lunite

Mergi la inceput

Gazo asteptam poze !!

Inapreda , pt nas infundat noi am folosit Pivalone si ser, eu preventiv cand mi se parea ca e prinsa de raceala putin i-am pus paracetamol supozitor.
sa va faceti bine si sa stati la povesti cu noi mai des !!

Kea, Alexandra cu ouale rosii nu a facut nimic,eventual le-ar fi aruncat pe jos, doar a mancat continutul

Fug si eu la !!

V-am pupat !!!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput