*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*
Raspunsuri - Pagina 19
ginye55 spune:
Mirtha Cherie
Mirtha si la fereastra mamei mele, de cand ma stiu este un cuib de randunici. In fiecare primavara se marea familia randunicilor. Ne trezeam mereu in ciripit de pasarele...f frumos.
Multumesc, pt ganduri fetelor! Ce sa spun...am tras mult cu temerile mele in ceea ce priveste bb 2, am pus in balanta si bune si rele si gandul sa-i fac piciului meu un fratior/o surioara e mult mai puternic. Nu-l vad singur peste ani. Ma uit mereu la el cum se joaca singurel ...in tb un partener de joaca. Iar eu imi doresc atat de mult inca un bb! Dar imi este f frica...nu pot decat sa sper ca va fi bine. Visez demult la momentul nesterii celui de-al doilea copil, cand dr o sa ne anunte ca avem un copilut perfect, de nota 20.
Vreau sa traiesc bucuria acelui moment.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
aleinad.g spune:
La multi ani, Mirtha! 
La multi ani, Cherie! 
Sa va dea Domnu' multa sanatate si sa va bucurati de familiile voastre frumoase!
Va multumesc din suflet pentru sustinere!
Anca, Ocean imi pare rau pentru pierderile suferite de voi. 
Multumesc pentru aprecierile frumoase la adresa cozonacelei mele!
Ocean, ma bucur ca Thomas a papat cremsnit, Teodora a luat 3 guri si gata. Eu am pus si albusul in crema la fiert ca sa evit folosirea lui nepreparata. 
Bertha, cum ai facut musacaua? La noi n-a avut succes, dar i-am facut acum vreo 2 luni, poate acum avem sanse mai mari. 
Laura, imi place vedeta ta
, iar cozonacica e o scumpete, cred ca e si foarte inalta, nu prea se vede greutatea aia de care te plangi. 
Mirtha, m-a amuzat teribil reactia Evei in fata mancarii pisicii.
N-ai decat sa-i dai mai multa carne si peste, daca astea-i sunt preferintele. Si noi ne indreptam tot acolo.
Ginye, te inteleg ca e greu sa iei o decizie, dar cred ca, pana la urma, cu toate riscurile, merita sa incercati un nou bb. Ar fi greu pentru voi, ar fi greu pentru bebe, ar fi greu si pentru Stefanut, daca problema s-ar repeta, dar exista solutii si rezolvarea este favorabila. Iar Stefanut e un baietel adorabil, fratiorul sau surioara va fi la fel. 
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Tot din capitolul "ce am mai uitat sa povestesc": eczema a trecut f repede si abia se mai vede o pata pe piele. Problema e ca a ramas fixata pe bubita respectiva, ia crema, isi ridica manecuta si vine la mine s-o ung, ii tot spun ca s-a dus, dar nimic, nu percuteaza, cred ca mult timp o sa mai bibilim pata aia. |
Important e ca a trecut problema, va trece si ticul ei. Probabil a fost impresionata de ritualul ungerii cu crema. Teodora s-a lovit acum vreo luna destul de rau la cap. Si acum daca o intrebi unde o doare arata locul respectiv, chiar daca in momentul respectiv s-a lovit in cu totul alt loc.
loryd spune:
Neatza!
Multam de cafea.
delicioasa!!!!!!!!!
LA MULTI ANI! MIRTHA SI CHERIACTIVE sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua

Bertha, Amalia
e bine si finutul si fina. S-a nascut cu 3,700 g si 52 cm si cu un par cum n-a avut Lory a mea pana la 1 an
. A nascut natural cu anestezie epidurala. De acum voi incepe alergatura pt botez ca pe 15 mai este evenimentul. Abia astept.
Dandusa, chiar vreau sa ne cunoastem. Daca mai intri lasa-mi un mesaj cum va este voua mai la indemana si ne mobilizam.
Abia astept.
Otilia, sper sa-ti revii repede cu spatele. Nu prea cunosc durerile de spate dar cred ca sunt infioratoare. Pupam mamica curajoasa sa treaca repede si sa ai o sarcina cat mai usoara pana la final 
Laura
dulci, dulci cretulinele tale. Si Rebeca e o domnisoare tare cocheta. Cum mai stati cu mancarea? Noi avem azi ghiveci de legume cu piept de pui , sa vedem daca apreciaza si diseara sufleu de branza dupa reteta lui Bebecris.
Bravegirl
sa treaca mai repede starea asta si sa te poti bucura de primavara si burtica la maxim. Da si eu mai vreau poze cu Arianna
Elsels
pt gemenasii frumosi. M-au topit pozele unde fac ei curat .Bravo
AAAAA felicitari pt burtica Olivia 26 sa ai o sacina usoara si la termen.
S-au inmultit rau burticile pe aici
. Si noi ne apucam de treaba cand va implini Lory 2 ani. S-a dezbatut in consiliu de familie
.
Off, nu mai stiu cui voiam sa-i raspund. Mai citesc si revin.
Pupici
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://family.webshots.com/album/577165973zWQbhz
loryd spune:
Mi-am adus aminte - Anca aceeasi imagine e si la noi la masa, vrea sa manance ea cu lingurita si se face toata numai mancare. Si pentru ca nu reuseste sa ia mult in lingurita si se enerveaza baga mana
( aceeasi procedura si pentru legume si pt iaurt
) deci iti dai seama cum suntem ![]()
Va pupam, plecam in parc la copii ca altfel demoleaza casa ![]()
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://family.webshots.com/album/577165973zWQbhz
bertha spune:
Vazut cretulinele!
O dsoara mare frumoasa si delicata si pe cretulina cea mica si dragalasa, vorba vine mica, zici ca are 3 ani.
Daniela, pt musaca am tocat carne de vita si pui, le-am inabusit cu ceapa, am adaugat bulion si sare si am mai lasat cateva clocote. Am taiat cartofii rondele, am pus in tava, apoi am rasturnat carnea peste si deasupra am asezatalt strat de cartofi. Am compeltat cu apa, am pus la cuptor cam o ora si un sfert si am mai intors din cand in cand.
Ioana a mai mancat acum cateva luni, ultima data cand am incercat sa-i dau, m-am ales cu o criza de plans, asa ca n-aveam mari sperante pt aseara, dar a mers totusi.![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
BraveGirl spune:

Mirtha si Cherieactiv!!!!

Eu ma duc la analize. Asa urasc acele
Poate cd ma intorc am timp sa pun ceva poze cu Arianna.
Sa va mai spun de ea: cat am fost plecati a stat la constanta, unde a mancat ca sparta. Am zis ca o sa mergem mai des, pt ca mananca dublu fata de obicei. E f pofticioasa, nu poti manca nimic in fata ei, ca urla efectiv sa-i dai. Cum vede sacosile de cumparaturi, cum se baga in ele sa caute ceva sa se serveasca. Are zile in care mananca bine, zile in care ciuguleste, dar ma salveaza laptele (il bea cu placere, la orice ora din zi) si iaurtul. Dc refuza mancarea ii dau un iaurt si papa 100g, apoi niste laptic cu cereale. tot nu vrea fructe (o mai pacalesc cd ii fac shake cu lapte) si nici dupa carne nu se omoara. Mananca cu placere copanul la cuptor, dar nu-l termina. Mai mult ii place sa se mozoleasca. In schimb nu refuza pestele. Vineri am facut la gratar 2 dorade care cantareau putin peste 1kg, si ea a mancat aproape una intreaga (mai putin, evident, capul si partea de la aripioare, unde era grasime si oase). Am probleme cu pranzul, pt ca vrea doar supa. inca nu are un fel doi pe care sa-l manance in cantitate ok (ma refer la mai mlut de 10 lingurite)...vrea doar borcanel, asa ca prefer sa-i dau supa. Mananca intre un polonic si 2 polonice de zarzavat cu taitei si bea cu paiul intre 100-200ml zeama. si 10 lingurite felul 2. ![]()
Mirtha, o sa incerc sa pun o poza de la eco. De fapt trebuie sa ma ajute sotul, si el e tare ocupat, ca am fost plecati mai bine de 3 sapt, asa ca recupereaza la munca
Ieri am stat de vorba doar 5 minute, ca a fost super ocupat 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
elsels spune:
LA MULTI ANI, Mirtha si Cherieactiv!

Elena - mami de gemenei Mihai si Gabriel (09.11.2008)
anca_27 spune:
Cherie, La Multi Aaaaaaaani!

Pe unde umbli, hai mai zi-ne de Ale si de voi.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Ramo2007 spune:
La multi ani Cherie si Mirtha, sa fiti sanatoase si fericite!
Noi am fost cu tati acasa 4 zile...si-a luat liber...si am stat mai mult pe afara, la plimbare.
Ma ia raceala, ca ieri mi-am facut o masca pt par, m-am uscat si am iesit in parc in Crangasi, unde e mai rece din cauza apei.Inca de aseara m-a luat gatul si acum zici ca sunt batuta...ma doare tot corpul.Am luat un fervex si bomboane de gat...sper sa treaca repede.
Sara a fost ok dupa vaccin, ca de fiecare data nicio reactie.
Am decis ca vom merge la mare 10 zile in Bulgaria aici http://www.plaja.ro/apartament_obzor_beach_resort_obzor_bulgaria/
Noi aveam in plan sa mergem 10 zile si la munte si 2-3 la mare, dar cum recomandarea medicului e marea...muntele trece pe locul 2.As vre sa mergem in a II a jumatate a lui iunie, sa nu fie nici fff cald, sa poata sta Sara la soare fara probleme, bineinteles data cu crema si cu palarioara pe cap.
Mi-e somn, cred ca ma bag si eu un pic in pat sa fac nani pana se trezeste printesita mea.