*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (108)*
Raspunsuri - Pagina 15
anca_27 spune:
Criss, ma bucur ca sunteti mai bine. Ms de aprecieri.![]()
Aleinad, vad ca si Teodora se desfasoara printre jucariile altora fara jena. Si ce cocheta e si sfioasa in fata oualor. Au scapat neatinse? Z a prins cosuletul si le-a facut praf pe toate spre amuzamentul nostru. Doar in prima zi de Paste am avut oua intregi, in rest, le-am servit gata sparte.
Mersic pt PM.
Oti, mersic, stiam de metoda, insa nu stiam cum ii spune. Am gugalit deja bine.
Sanatate! si daca tot e mama acolo, menajeaza-te, e a treia tura cand spatele e incercat iar...
Bertha, of,
, la fel si z cu suptul, am zis ca nu ma mai plang ca tot degeaba, parca cere mai mult decat oricand, nu se mai desprinde de mine.
Elsels, reusisi, ce minuni aveti voi acolo, cu carlionti si fara,
si harnici nevoie-mare.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
criss703 spune:
Aleinad
..Doamne fereste de asa vesti !
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
oceanborn spune:
salutare!
Daniela:(
, si eu am avut un deces in familie de pasti, mi-a parut rau ca nu am putut fi acolo, o matusa de care ma leaga foarte multe amintiri minunate din copilarie. ....
ce frumuseti am vazut eu
, gagicute, una si una, Teodora , Zibe si Ioana, la le papi nu alta
am vazut si gemenasi dulci de elsels, harnici si buni de papat si ei, portie dubla
.
Criss multa sanatate gagicutei Sofia
Ce-mi place lista de pe prima pagina, plina cu burtici si rochii rosii
Eu nu-i mai dau sa suga pe zi, rezist eroic, daca vine plangand la mine(ceea ce face de tzshpe mii de ori pe zi) stau si-n cap sa-i distrag atentia, ii mai dau seara si daca noaptea chiar nu mai pot, ii dau o data. problema mea e ca am un san care nu vrea nicicum sa mai reduca productia.. il intarc, mie una mi-a ajuns, gata cu mataielile pe langa mine , trasul hainelor, muscatul mamelonului(care mi-a pus capac), gata e mare, eu nu mai pot !!!!
anca_27 spune:
Aleinad, imi pare rau,
, e asa de trist...
Luna trecuta s-a dus o fosta colega de clasa, cancer de col, 30 de ani. Sad, sad, sad!
Ocean, vocea ta striga si pt noi, tocmai am trimis-o pe z la plimbare, jur c-a iesit pe usa si-am rasuflat usurata. 
Ma tot lupt cu mine sa-mi dau seama cum e mai bine, tot timpul am zis c-o s-o intarc cand vrem amandoua. Dar de ceva timp, vreau doar eu, si ea parca ma simte, vrea si mai abitir
. Te admir ca te poti abtine peste zi si reusesti s-o pacalesti. Eu zau, ca nu mai stiu ce sa fac... clachez tot mai des, inainte de Pasti ii storceam o portocala, manual, pe masuta ei, s-a ridicat in picioare, o tineam cu-o mana, n-am reusit s-o pun jos, era ultima portocala, a ridicat piciorul si l-a bagat in recipient, a imprastiat tot. Am strigat una la ea, am luat-o jos, mi-e rusine de mine ce-am putut scoate pe gura, am injurat portocala aia de-si dorea spiritul portocalelor sa nu mai existe, desi n-avea nici o vina....
Apoi, cand imi trec dracii, ma gandesc ca ea stie mai bine, si eu sunt o egoista care ma gandesc doar la mine, poate ies maselele, poate e o criza, poate e o perioada, poate... offffff, nu mai stiu...
De nemancat nu mai zic, azi a ciugulit de dimi 3 cereale goale, o juma de iaurt, ceva paine (o cincime de felie) cu crema de branza, si-am zis ca-i fac o supa de legume cu galuste, alea au avut succes tot timpul. Oua de casa, supa yummi, galustele pufoase, mi-a dat peste mana.
Sorry, as spune doar lucruri pink si m-as plange altcuiva, dar nimeni nu intelege asa de bine ca voi...
M-apuc de pozele Ioanei sa-mi vina pink-ul inapoi, si-apoi smotru sa eliberez spiritele negative.
Vreau o bona filipineza.
Ati vazut stirea?![]()
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
bebecris spune:
buna dimi,
ce fel de scaun de masina imi puteti recomanda, dar fara sa fie o caruta de bani?
multumesc...
am tot cautat pe strollers...insa nu ne decidem...ca nu avem nici bani f multi...
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Iata si pozele. |
Ti-am admirat comorile, tare frumosi sunt amandoi.
Si-mi place cum papati copanelul de carnita.
Vazand pozele tale mi-am dat seama ca ar trebui sa mai ajungem si noi in parc, in lunca. Teodora are obrajiori, parca si ceva pe manute, dar piciorusele ... doua scobitori infipte in ... pampers, ca nici fund n-are.
La voi se vad si obrajiori, si manute, si picioruse.

aleinad.g spune:
Sunt tare scumpi gemeneii tai
, mi se pare mie sau sunt diferiti? Caciulite impletite, cum aveati in mall, avea si Bogdan cand era mic, tare mult imi plac.
| citat din mesajul lui elsels am reusit sa punem cateva poze cu noi http://family.webshots.com/slideshow/577314955KoNpTf |
anca_27 spune:
Bertha, mersic de poze, you made my day, sau ce-a mai ramas din ea.
Ce ursoniu-cu rochitza si palariutza-si caciulita cu gaurele-si buza umflata-si tigruta!
Darius m-a dat din nou pe spate cu genele lui, de n-as fi maritata, cu vreo 10 ani mai mica, zau ca l-as lua sa-l cresc pt mine.
E delicios! Nu ma dati la Protectia copilului! ![]()
Am bagat si-un Bounty si ma duc, see you later, aligators!
Aaaa, Malinas, ca-mi amintii, la painea cu nuca, cand pui nuca, la inceput sau cand iti da semnalul masina de adaugat seminte sau altecele?
============
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Eu sunt acasa in medical toata saptamana. Nici calmante nu pot lua, nici la fizioterapie inca, de abia cand se mai lasa muschii contorsionati. Am indicatie sa merg cat mai mult si sa rabd ![]() Am primit si rezultatul Anei la radiografie, nu este os acea protuberanta. Trebuie sa mergem cu ea iar la medicul de familie sa ne dea trimitere la ecografie, n-a vrut sa-mi dea azi trimitere la ecografie fara sa fie Ana prezenta. |
Mai profita si tu de ceilalti, mai pune-i la treaba si mai menajeaza-te putin.
Ma bucur ca pronosticul Anei e bun, tinem pumnii si la ecografie.

aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Eu zau, ca nu mai stiu ce sa fac... clachez tot mai des, inainte de Pasti ii storceam o portocala, manual, pe masuta ei, s-a ridicat in picioare, o tineam cu-o mana, n-am reusit s-o pun jos, era ultima portocala, a ridicat piciorul si l-a bagat in recipient, a imprastiat tot. Am strigat una la ea, am luat-o jos, mi-e rusine de mine ce-am putut scoate pe gura, am injurat portocala aia de-si dorea spiritul portocalelor sa nu mai existe, desi n-avea nici o vina.... ![]() Apoi, cand imi trec dracii, ma gandesc ca ea stie mai bine, si eu sunt o egoista care ma gandesc doar la mine, poate ies maselele, poate e o criza, poate e o perioada, poate... offffff, nu mai stiu... ![]() De nemancat nu mai zic, azi a ciugulit de dimi 3 cereale goale, o juma de iaurt, ceva paine (o cincime de felie) cu crema de branza, si-am zis ca-i fac o supa de legume cu galuste, alea au avut succes tot timpul. Oua de casa, supa yummi, galustele pufoase, mi-a dat peste mana. ![]() Sorry, as spune doar lucruri pink si m-as plange altcuiva, dar nimeni nu intelege asa de bine ca voi... |
Te inteleg prin ce treci, eu cred ca putine sunt cele care nu au clacat macar o data. Sara simte ca-i esti alaturi, ca o iubesti si ca iesirea a fost asa un foc de paie, a trecut repede.