Abdomen extra-plat (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Balonarea poate avea mai multe cauze , si lamblii , si probleme cu ovarele , colon iritabil,HP etc etc .
Codrina , fa-ti si un eco vaginal .

In TM endoscopiile se fac majoritatea cu sedare , ca mai sunt pacienti care nu au nevoie. In rest nu se prea practica sedarea asta.

Kate Hudson chiar era plata plata, dar totusi in How to ose a guy in 10 days arata demential in rochia galbena

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Caro ce fel de perna ai? Si in ce pozitie preferi sa dormi?
Daca esti obosita si dormi "neintoarsa" vreo 8 ore in aceeasi pozitie, riscul de spasme este crescut.
Eu prefer pernele ortopedice care ofera coloanei suport bun pentru dormitul intr-o parte si cu fata in sus (pe burta nu e bine sa dormi!)
Problema e ca sint asa de multe pe piata si e greu s-o gasesti pe cea care ti se potriveste tie ca dimensiuni si consistenta...

Nu cred ca poti sa exersezi ceva anume ca sa previi. Dormitul pe o perna din asta cu fata in sus in principal, te scuteste de neplaceri. Eu cind am probleme cu gitul, folosesc un prosop pe care il rulez la o dimenesiune exact cit sa umple golul de sub ceafa in pozitia "supine" (pe spate cu fata in sus) fara sa-l simt ca ma impunge, doar cit sa-mi ofere suport confortabil. Si dorm asa toata noaptea, cu prosopul rulat sub git, fara sa ma intorc, in pozitia mortului...nu-i usor pt cine nu-i obisnuit, dar functioneaza. Sint obisnuita sa dorm pe spate, mai ales in noptile cind sint obosita moarta si dorm tun.

Se vede ca esti ocupata si stresata la munca, mai ales cu ore lungi...corpul se resimte.
Cel mai bun tratament e...pauza. relaxarea.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Deus, eu am tot dus scaun la laborator si mi-a iesit tot negativ (doamne, cine a inventat cuvantul asta "scaun" pt kk? ) Si totusi m-am "automedicat" si am luat ceva pt paraziti, si medicamente si si chestii naturiste si cred ca sunt "curata", atat cat se poate

Da, Allure, si pt mine a fost soc ca nu aveam dureri si alte chestii de ulcer. Tata a avut gastrita, la fel si vreo 2 matusi, verisoare. Mie dr care mi-a facut endoscopia (prof.dr. enterolog e tipa, e f cunoscuta si apreciata) mi-a zis ca ulcerul e din cauza HP-ului. Analiza de HP din sange mi-am facut-o anul trecut si mi-a iesit negativ. Am inteles ca nu e f sigura, stiu pe cineva care a facut analiza din sange, i-a iesit negativ, dupa 2 zile a facut endoscopia si i-a luat direct din stomac tesut si la laborator i-a iesit clar HP.
Nu m-a anesteziat, mi-a dat un "fas" de spray in gura sa-mi amorteasca putin si imediat dupa ce mi-a dat fas-ul m-a si pus pe pat si mi-a bagat tubul. Nasol tare. Dar! Bine ca l-am inghitit ca altfel cine stie ce se intlampla cu ulcerul....Eu zic sa faci si tu tratamentul ca e mai sigur. Eu simptome de ulcer nu am avut, chiar mi-a zis dr. ca se astepta la vreo hernie sau altceva cum ma plangeam de balonari, dar nu la ulcer.Mai ales ca demult nu am mai avut arsuri la stomac si bag in mine cruditati si fructe si n-am nimic.
Va tin la curent

Mergi la inceput

Xio, am facut si eco vaginal si dr m-a declarat perfect sanatoasa.
Da, era plata, da' era o consolare pt altele ca ea. Daca isi mai pune si Shakira...

Mergi la inceput

Mie imi plac femeile cu sanii mici sau chiar deloc, imbracate in rochii mulate...arata aerodinamic.
Dar cind se dezbraca e cam ...ciudat.
Sint insa barbati care nu dau o ceapa degerata pe tzatze cita vreme fundul e generos

Pe de alta parte si sa le ai mari si cazute, iar e naspa. Prefer plata.

Am uitat sa pun un link pt Caro: http://www.asseenontv.com/prod-pages/doublepillow.htm

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Allure, cu aia incerc sa ma consolez si eu, ca decat mari si lasati mai bine mai micuti, rotunzi si tzapeni ca ai mei . Numa ca nu ma consoleaza intotdeauna De aia tipe ca Shakira si Kate erau o consolare tare buna.

Mergi la inceput

La Shakira n-as schimba nimic-nimic. Arata bestial si nu mi se pare chiar plata...in plus are niste "miscari" de te baga in boale...si nu ma refer la alea din buric ci din "poitrine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai ce pb aveti? Codrina na simte-te mai bine , eu le am si mici si sosete...si nu am o pb cu asta.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele,, esti o scumpa

Stii cum e? Vorbim noi si ne tot plangem de cum aratam, fiecare gaseste cate ceva, ceva, acolo care nu ne place, dar cand ajungem de ne imbolnavim sa vezi cum nu ne mai intereseaza asa tare ca is mici si sosete sau numa mici .

Asa-i, Shakira e... si miscarile ei...ce sa mai vorbim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrina13

Ele,, esti o scumpa

Stii cum e? Vorbim noi si ne tot plangem de cum aratam, fiecare gaseste cate ceva, ceva, acolo care nu ne place, dar cand ajungem de ne imbolnavim sa vezi cum nu ne mai intereseaza asa tare ca is mici si sosete sau numa mici .

Asa-i, Shakira e... si miscarile ei...ce sa mai vorbim?

Pai eu ar trebui sa ma duc direct la estetician daca e sa fac o lista cu cate nu imi plac. Dar sunt prea fricoasa..si la o injectie lesin. Si nicicum sanii nu ar fi prioritari.
Si ca tot vorbeati de clatite..am o pofta de papanasi...

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput