Pufuleti (24) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 21

evyme spune:
Eu am facut baitza lui bb, acum papam si sa vedem cum se va desfasura in continuare seara... fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=yHsTf1rvF_E" target="_blank">colaj pufuleti

gratiana77 spune:
Bebele doarme asa ca am plecat si eu la somn. Vad ca e liniste pe aici. Somn usor!!
poze

plateea spune:
cata, draga mea... am citit tot. ideea e in felul urmator: pungile acelea, le vazusem, dar nu aveam feed-back la ele. daca zici ca-s ok, le comand si eu, ca de mult le tot pandesc. despre amestecat laptele... sa stii ca il amestec de nu stie ce-i cu el. eu storc ambii sani o data, ca ar fi chiar munca de chinez, vorba decenuelei (pup, draga mea), sa mai stau si cu un san plin si unul gol, fara motiv... si sa stii ca nu vad mare diferenta. plus ca m-ar durea inima sa ma joc cu containerele. cumpar un congelator numai pt lapte? hmmm...
cat despre protectiile de silicon... ala era singurul compromis pt ca bbTo sa accepte sanul. doar ca dupa o ora de stat la san, urla de foame, ii dadeam LP, apoi storceam tot atata cat LP mancase el. concluzia... ma tinea de suzeta, si cam atat. imi luase 200 g in 2 sapt, si atunci, am schimbat tactica pe pompa+biberon, si a luat in urmatoarele 2 sapt 800 g... cu acelasi LM... io zic ca am facut bine ce am facut!
mc, oicum, inca o data, pt tot! esti o dulce si apreciez mult ca te gandesti la mine.
decenuela... esti de coma. auzi la ea, munca de chinez... am ras, deam capiat si eram sa trezesc pastaia... te urasc si pe tine, ca si pe andrelina, scumpa mea... si mai voiam sa zic ceva! sa stii ca nu toate cezarienele dor. eu una, nu am simtit never ever operatia, desi dupa 5 zile de spital, am ajuns acasa, si m-a vazut sfantu... nici vorba sa-si aduca careva aminte ca io-s operata, in afara de sot, din cand in cand. in afara facptului ca nu a avut bbTo prea multe kile, sa stii ca nu m-am menajat de fel. iar abdomene am inceput sa fac de la 6 sapt, si... dupa vreo 200, nu am simtit nimic deosebit! asa ca votez ca e vb de materialul clientului si de dr care face operatia. sincer, eu nu as ezita sa fac ceza din nou, fara probleme... in conditiile si sistemul din suceava, ca sa nu generalizez romania, ca poate in alte parti e altfel...
andre_lina, pui mic si scump... sorry tare de tot! as vrea sa iti trimit cel mai mare buchet de si o cutie de juma de kil de vit Ci, plus un
mare pe obraji. dar sunt convinsa ca patriotul compenseaza si te ajuta sa treci peste toate. aaa... sa nu te superi pe mine, dar iubi ala al tau, de se intituleaza fara drept tatal copilului tau, incepe sa ma enerveze! dar rau de tot! sail feresti de mine, ca altfel ii zic eu asa... cam ce merita!
evyme...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

plateea spune:
am si eu data chef de vorba, si nu e nimeni sa-mi tina hangul...
dormiti toate?
asa copii cumnti aveti? sau... din contra?
bea, ma bucur ca nu e cu ochisori, sa stii!
nu e nimeni pe druuum, nu e nimeni acuuuum.... nu e nimeni pe strada, sa vadaaaaa ce simmt acuuuum....
aliooo, anybody there? sau ma dau singura in spectacol? nu ca ar fi prima data! m-a trimis sotul la somn. si io... bantui ca stafia pe DC... daca-mi era dor! la cat am alergat dupa voi!
Plateea, fluturas indragostit de viata...

plateea spune:
imi mai aduc aminte cate ceva!
la nasi, la botez, am luat cate un suport pt fotografii de la bam boo, din acela de lemn... cool stuff...
de paste le-am facut calendare de birou cu fotografiile pastaii, asa cum sunt la poze... iar marturii am avut... niste rame mici, bleu, tot cu o foto simpatica cu bbTo. pozez una, la un mom dat, sa vedeti cum a iesit.

plateea spune:
si daca tot aberez de una singura pe aici... voi va stresati tare cu invartitul bebelusului pe toate partile sa aiba capsorul uniform format? sau... cum apuca?
baieteii, le puneti putulica in sus sau in jos in pampers?
parul, il taiati la vara, sau lasati plete?
cat dormiti cu bb in pat si de cand il "exilati" la el in patut? (pt cine e cazul, multi pufuleti stiu ca dorm la ei in patut de la inceput)
in conditiile date, cat de des reusiti sa abordati subiectul "siecs"???
mai da cineva nan la cupil, sau o sa raman singura cu nan in casa?
larisel, c mai fac printesele?
nikole, cum e primavara?
trimit si revin sa aberez in continuare! asta pana nu vine sotul sa-mi dea 2 la c_r sa dorm, ca imediat se trezeste seful, apoi iar ma plang ca mi-e somn,toata ziua!

plateea spune:
continuarea...
voi folositi pastile/aparate de tantari? sau n aveti asa ceva unde locuiti?
a calculat cineva cate calorii mananca intr-o zi, daca-s mai multe sau mai putine? oare cate calorii are LM? ca LP scrie pe cutie
stiati ca sucul de coacaze si taratele maresc lactatia?
merge cineva la felix la baile termale? acolo ar vrea sotul sa mergem, dar nu cunoastem conditiile, si nu m-as duce cu copil de 8 luni la pomul laudat, fara recomandari serioase!
pe voi nu va deranjeaza maimuta asta imbracata in rosu din dreapta paginii care se holbeaza de parca ar fi o soacra???
n-ar fi cazul sa termin monologul si sa ma bag la somn???
good night, america, wherever you are...
sa stiti ca nu va uit si nu va iert ca intr-o seara am eu chef de vb, si voi dati bir cu fugitii... bine, bine...

Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea si daca tot aberez de una singura pe aici... voi va stresati tare cu invartitul bebelusului pe toate partile sa aiba capsorul uniform format? sau... cum apuca? baieteii, le puneti putulica in sus sau in jos in pampers? eu i-l las cum vrrea el sa si-l tina.........ca oricum pampersul e mare.are loc sa se desfasoare cum vrea, ca de multe ori degeaba i-l pun in jos, ca tot se pise pana in cap.....si tre sa il schimb de tot......so.............cum vrea el............. parul, il taiati la vara, sau lasati plete? eu vreau neparat sa i-l las sa creasca, apoi om vedea noi dupa cum vad va fi blond la vara.... cat dormiti cu bb in pat si de cand il "exilati" la el in patut? (pt cine e cazul, multi pufuleti stiu ca dorm la ei in patut de la inceput) la noi doarme in patutz............... in conditiile date, cat de des reusiti sa abordati subiectul "siecs"??? cat de des putem.........in conditiile date.........ca nu ne impiedica Ivan, dor ca nu avem mereu chef si putere de siecs.............pfuaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D mai da cineva nan la cupil, sau o sa raman singura cu nan in casa? de la NAN se constipa rau de tot, v-am zis ca in 2 luni de nan facea kk la 2-3 zile cu supozitr, de cand APTAMIL>>>>>>face singur, macar odata pe zi, sau la 2 zile......so NO NAN la noi............ larisel, c mai fac printesele? nikole, cum e primavara? trimit si revin sa aberez in continuare! asta pana nu vine sotul sa-mi dea 2 la c_r sa dorm, ca imediat se trezeste seful, apoi iar ma plang ca mi-e somn,toata ziua! :)))))))))))) ![]() Plateea, ![]() ![]() www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |

Bea

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea continuarea... voi folositi pastile/aparate de tantari? sau n aveti asa ceva unde locuiti? stai sa vina vara sa vad daca am tantari, dar nu prea avem aici a calculat cineva cate calorii mananca intr-o zi, daca-s mai multe sau mai putine? oare cate calorii are LM? ca LP scrie pe cutie ![]() nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu stiati ca sucul de coacaze si taratele maresc lactatia? nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu merge cineva la felix la baile termale? acolo ar vrea sotul sa mergem, dar nu cunoastem conditiile, si nu m-as duce cu copil de 8 luni la pomul laudat, fara recomandari serioase! mai noi am fost acolo in luna de miere, ast insemnand in 2006............so.........nu stiu acum ce e, dar atunci a fost ok..a mai fost o vecina de a mea, cica e bazin inauntru, si poti face baie..............daca mergi la hotel e ok.........desi sunt si o gramada de pensiuni dar e frumos acolo...........papa nu prea, bine mai sunt ceva restaurante pe acolo, dar noi nu am stat mult, si am trait pe pateuri si pe cine stie ce, pe cand am descoperit ce si cum, nu am mai stat..........ce luna de miere a fost si aia....ca eram pe ciclu, apoi ne uitam unul la altul, si si ploua....deci nu a fost cine stie ce dar e frumos................. pe voi nu va deranjeaza maimuta asta imbracata in rosu din dreapta paginii care se holbeaza de parca ar fi o soacra??? da ignore...... n-ar fi cazul sa termin monologul si sa ma bag la somn??? tu stii.acu am venit io si plecai tuuuuuuuuuuuuuu........hmmmmmmmmm dar mai nainte a fost sotul exact aia mi-a zis ca si al tau.. ![]() ![]() tre sa merg sa spal biberioanele ca toate-s murdare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! good night, america, wherever you are... ![]() ![]() sa stiti ca nu va uit si nu va iert ca intr-o seara am eu chef de vb, si voi dati bir cu fugitii... bine, bine... Plateea, ![]() ![]() www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Bea

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze