Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Nela, Carina ii trimite Anei o imbratisare si un pupic si ii spune "get well soon"! Noi toate te pupam si ne rugam sa fie bine cat mai repede! Nu ai facut nimic sa meritati adta, asa e viata uneori, dar ai incredere ca va fi bine! Esti o mamica puterica si Ana stie ca faci orice sa o ajuti! Te pup cu drag!!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTE LUNITE ANDREI!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite IRIS TEODORA, ANDREI, DARIUS si ROBERT, ADAM JOSHUA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, am facut si noi vaccinul, a plans mandra de mi s-a rupt sufletul, tare smucit e dr asta, ma si enerveaza, ma rog. Cica avem fontanela prea mare si trebuie sa marim doza de D3 la 4-5picaturi, sa ii dau calciu, si la 8 luni imi da trimitere la ORL ptr frenul lingual care cica trebuie crestat ca o incurca....mi-e rau nu alta. Si ca sa stam linistiti imi da si trimitere sa ii fac radiografie la sold, cu toate ca Jianu cand am fost la control la ortopedie mi-a spus ca nu avem absolut nici o problema....imi vine sa plang., dar nu o fac, pentru ca oricum nu imi prea place de el...abia astept sa ma vad cu dr mea sa vedem ce zice si ea.

M-as baga la capitol, dar maraie, asa ca nu pot, va pup si revin mai tarziu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Sabina, ce tratament medicamentos v-au recomandat voua pentru Lisa?

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Te gandesti ca ar putea avea si Ana norovirus? Sau chiar asta are? Nu stiu daca ai spus cu ce au diagnosticat-o, sau mi-a scapat mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:

Nela,nu nu mai sta pe ganduri.Fugi cu fata in Timisoara!
Nu e bine ca starea de voma tot revine.Chiar si un virus ca noro,se vindeca de la sine.
Mergeti direct la urgente la Timisoara si cereti un set de analize,eu cred ca are un virus mai puternic,dar trebuie indentificat si apoi gasit tratament.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

CA tratament n-am primit mare chestie.
Milact care se da pentru diaree.
prafuri pentru hidratare.
Si supozitoare pentru taierea senzatiei de greata.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

Te gandesti ca ar putea avea si Ana norovirus? Sau chiar asta are? Nu stiu daca ai spus cu ce au diagnosticat-o, sau mi-a scapat mie...

..mda. si mie imi scapa ce virus are ana. dar parca nela nu a zis nimic de noro, ci de un virus stomacal...care nu e nici rotavirus.
foarte ciudat si pacatos virus. stiam ca astia fac ravagii, dar sunt ravasita cand aud cum lupta bebeii cu ei. sunt pur si simplu socata de vestile nelei.
nela, uite ce spune sabina, ca ar fi bine sa mergi cat mai repede la un spital, mami drag.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Nela draga,sunt cu gandul la tine.
Ana trebuie urgent hidratata.E foarte periculos.Nu vreau sa te sperii,dar trebuie sa faca perfuzie macar o data,de doua ori,sa o puna putin pe picioare!

Lisa a facut perfuzie cu glucoza,nu stiu concentratia,200 ml!De 2 ori,doua zile la rand.A fost un pic chin pana i-au bagat acul,dar macar am stat linistita ca se hidrateaza.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata fetele
happy uka ai o Carinuta superba.Sigur va fi fotomodel.
Andraiuliadermatita asta e tare nenorocita.Am vazut ca si a mea pe frunte are niste bubite si e mai aspra.Sper sa fie o iritatie si atat
ellenuta nu stiu unde o vezi tu pe frumoasa anna o ratusca.ntz ntz ntz.E posibil?
sabina stiu cum e sa fie bolnaviora.Si noi am trecut printr-o deshidratare si am ajuns la perfuzie.Groazanic.Sper sa se faca bine Lisa.Ce e norovirus si cum se face de la ce?
Alex multumesc de cafeluta.Ca de obicei vad ca tot tu esti responsabila cu cafeluta.Ce ne-am face fara tine?Bafta multa la vaccin
Kawaichan ce povestesti tu acolo este horror.Eu zic ca ai fost curajoasa ca daca s-ar intampla la mine as fi facut infart.Zau.mi-e tare frica de cazaturi.Asa ca am mutat salteaua jos de tot de ceva vreme ca e tare bataita.mai bine previn
Techila ridic si eu mana pentru copii mofturosi.3 degete cai mai rau.legume din 3 5 linguri nu sarim.fructe mai merge ocazional cat ii pun.spor la gradinarit
Nela e tare naspa cu scaderea in greuta.Din experienta vorbesc.Te stresezi la maxim.Sper sa si revina.Si eu tot asa am reusit sa o raduc la normal.Am tinuto mult timp numai pe lapte si apoi am luat totul de la capat

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput