Subfebrilitate inexplicabila?! HELP!!!
Baietelul meu,Andrei,are 3 ani si 4 luni si de cateva timp,cam de vreo 2 luni,tot face subfebrilitati.Am fost cu el la pediatru,i-am facut toate analizele ,la vremea aia,exudat faringian-steril,urocultura-steril,examen general-satisfacator,a avut doar un rosu in gat care s-a tratat,si la examenul copro-lamblii.I-am facut tratamentul cu Zentel..am repetat scaunul,surpriza:Iar pozitiv.Ni s-a dat alt trament cu Flagyl sirop si Furazolidon tb.Acum deja au trecut cam trei saptamani de la incheierea tratamentului si trebuie sa repetam analiza de scaun.Andrei tot asa rau papa,e agitat si plange foarte usor din orice,e nervos si somnul de noapte e tot fragmentat.
Saptamana trecuta,inante de vacanta,l-am dus la gradi ca era mai bine si dupa doua zile deja ii curgea nasul si a facut iar febra,de data asta,38,4(in funduletz).Acum stiu ca asta e semn de raceala,ceva este,i-am dat norofen si paracetamol alternativ si dupa doua zile n-a mai facut deloc febra.Azi,dupa ce am venit din parc,la ora 13.l-am vazut agitat si foarte plangacios si cand i-am luat temperatura iar avea 38 oC.Nu stiu ce sa ma mai fac cu el,subfebrilitatile astea nu-s in regula,nu se plange de nimic,doar nasul l-a avut congestionat si inca mai curge,gatul nu-l doare.oare sa fie lambiile de vina?Ati mai intalnit asa ceva?
M-am gandit sa ma duc in Cluj,sa ma interenz undeva cu el,sa i se faca investigatiile complete.Pediatra de aici nu mai stie ce sa zica...da din umeri..cred ca lumea ma crede nebuna,ca mereu zic ca Andrei iar are ceva,dar deja am ajuns la capatul puterilor.Nu stiu ce sa mai fac.Antibiotic a luat doua ture la rand,desi nu agreez ideea,dar n-am avut ce face,ca acum 2 luni n-a cedat febra la antitermice.
Va multumesc de rabdarea cu care ati citit
Andreea,mami de Andrei mic
Raspunsuri
Alizee spune:
Analizele de sange le-a facut baietelul tau ?
Cand se administrewaza antibiotic, este recomandat de catre medici sa se dea si pro-biotice pt protejarea florei intestinale. Baietelul a facut tratament de 2 ori la rand.
Mergi cu el si la ORL.
Multa sanatate copilasului.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
andreeaben spune:
Am facut ananlize de sange,am uitat sa zic si de ele,i-am dat de fiecare data Biotics langa antibiotic.Ma gandeam ca poate a facut vreo candidoza la tratament si de asta n-are pofta de mancare,dar mai mult decat ce i-am dat nu prea aveam ce....
Multumesc de raspuns
Pup si Paste Fericit!
Andreea