echitatie pentru copii

echitatie pentru copii | Autor: Elle_seb

Link direct la acest mesaj

L-am inscris pe fi-miu la un club de echitatie, va incepe dupa vacanta lectiile de calarie si as vrea sa impartasesc cu voi pareri despre acest sport minunat.
Am tot cautat ceva echipamente de calarie pentru copii, ar trebui sa-i iau macar un pantalon si niste cizme speciale si nu am gasit mai nimic.
Mai sunt si alti copilasi pe aici care practica acest sport?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

al meu baiat a practicat 2 ani si jumate echitatia aici in Canada. Am intrerupt in august anul trecut.
ce stil se invata in Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fiul meu a facut in vara un curs de echitatie, nu l-a terminat pt ca a inceput scoala. Nu am cumparat echipament, doar pt curs nu era nevoie, dar instructorul ne-a spus ca daca va continua ne va recomanda un magazin in Budapesta de unde sa cumparam. Abia asteapta sa vina vara sa mearga din nou www.calderasa.ro/calarie.html" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Elle_seb, te rog, imi poti spune unde face? Si de la ce varsta primeste copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

elle, fetita mea face calarie, am fost vreo 2 ani pe jandarmeriei, iarna asta am lasat-o moale si acum vrem sa ne mutam in mogosoaia. Mie mi se pare esential sa aiba casca si protectie de spate la inceput. Poti sa procuri din Decathlon o multime de articole de calarie, sau mai este un magazin pe DN1 la iesirea din Otopeni pe stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui martie

Elle_seb, te rog, imi poti spune unde face? Si de la ce varsta primeste copii?

Martie, nu in Bucuresti, intr-un oras de provincie.

Marina, unde este Decathlon?
Cel de pe DN1 la iesirea din Otopeni, unde mai exact, dupa aeroport?

Cum arata aparatorile pentru spate?

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

elle, decathlon este in Militari, nu stiu cum ii zice centrului comercial, unde este si Practiker, C&A( iesirea spre Autostrada Pitesti)

Cel de pe DN1 este dupa aeroport, pana in Prisma pe stanga au un cal in drum. E un magazin micut dar in care gasesti de toate (decathlon e mult mai ieftin). Se cheama Black Beauty. Adresa vad ca e dn1 nr 145 acum si eu l-am cautat ceva chiar daca stiam adresa , calul in marime naturala din fatza e cel mai bun reper:) . Au si site blackbeuty.ro dar nu mi se parea super actualizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Maru, nu ma baga in detalii tehnice ca habar n-am. Ce stiluri sunt? Chiar m-ai facut curioasa.

danamiha, nici noua nu ni s-a cerut musai, insa cred ca e important sa aibe pantalonii si incaltarile potrivite. Si uite ce zic fetele, si casca si aparatori pentru spate.

Marina, spune-mi te rog, i-a luat mult fetitei tale sa invete? Cum i-a placut?

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

Elle, depinde ce intelegi prin invatat. Eu am facut prostia sa insist cu un instructor care o cam teroriza. tipa la ea non stop , zau ca nu stiu cum un barbat putea vorbi atat intr-o ora. A sfarsit prin a nu se mai putea concentra, si ultima data a inceput sa planga pe cal. Asa ca am lasat naibii scoala aia si acum ca a venit primavara suntem in cautare de instructori mai calmi. Ea a facut cam 1 an jumatate, controla bine calul dar nu era de galop sau alte minuni de astea. Ne si duceam de agrement o data pe saptamana dar am vazut copii de varsta ei 7 ani care sareau binisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si noi mergeam o ora pe saptamana, stam la 60 de km de Baile Felix, unde se face cursul. Instructorul e un tip deosebit, cu multa rabdare, vorbea asa frumos si explica, (de ex. se dadea gresit jos de pe cal, il punea sa urce inapoi si repetau pana iesea bine) efectiv era o placere pt fiul meu sa mearga, si acum cand trecem prin Felix mereu ne intreaba cand merge din nou. Putea face oricand si iarna, dar nu am avut noi chef

Au fetele dreptate cu echipamentul. Daca va spun ca l-am dus si in pantaloni 3/4, bine ca aveam un pantalon de trening in plasa...

L-a invatat sa mearga la trap, galop, chestii generale. Putea sa-si aleaga calul atunci cand sunam pt programare, fiul meu avea preferinte.

Elle_seb, daca vrei da-mi pe PM e-mailul tau si-ti trimit niste filmulete cu fiul meu calarind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Marina, vai ce frumos! Si eu ma gandeam tot la Mogosoaia, daca o sa ai ceva info te rog sa postezi si aici... program, preturi etc., ce-o mai fi, ca nu ma pricep

Mergi la inceput