oligoastenoteratozoospermie 8
Raspunsuri - Pagina 20
Zuzet spune:
mmmmmmmmmm...ce nick name fain..."ploaie de vara".
La mine inca nu este necesar tratament, dar tot repet analizele. Tendinta este de scadere, adica spre hiper. Dar repet analizele deja a 3 oara, sa vedem cum ramane.
In ceea ce priveste spermograma sotului, in esenta arata bine, deci puteti cu datele acestea sa aveti sarcina in conditii naturale. Ce nu-mi"place" este aspectul si PH-ul. Faceti si o spermocultura sa vedeti daca nu cumva este o infectie. Dupa ce aveti toate datele, incepeti tratamentul de imbunatatire.
dydy83 spune:
Buna ziua
Va citesc de ceva timp dar nu am scris nimic pana acum, si acum ca m-am hotarat sa scriu, nu stiu cu ce sa incep. Si eu tot incerc de ceva timp sa am un bb(cam de 3 ani) dar pana acum nu a vrut sa vina.Este o poveste mai lunga si poate plictisitoare sa ma apuc sa povestesc pe larg cam tot ce am facut pana acum. Acum am ajuns in faza in care am facut analizele microbiologice si care au iesit cam urate, adica foarte mare ureaplasma si mycoplasma, si luam antibiotice.As vrea sa stiu daca sa mai confruntat cineva cu asta si daca au fost rezultate bune dupa tratament.
Multumesc frumos pt ascultare, si scuze daca nu se intelege prea mult din ceea ce am scris.
evaioanna spune:
Buna seara,
Dydy, e f posibil ca aceasta sa fie cauza infertilitatii, iar cu tratamentul cu antibiotic adecvat (conform antibiogramei) vei reusi sa scapi de lighioane.
Zuzet, felicitari pt job! Noua ne-a zis sa faca doar sotul tratamentul pt e-colli daca mie imi iese negativ. Consultul la androlog l-am reprogramat pt sarsitul lui iulie, deoarece in ziua cand trebuia sa il avem o sa mergem la Sovata intr-un concediu de 2 sapt, poate ne ajuta cu ceva.
Pupici si bafta tuturor!
dydy83 spune:
Sper sa fie asa cum zici tu adipink2000, si sa fie asta cauza.
Multumesc de incurajari, si sa dea DD sa aduca la toata lumea. 
Monas spune:
dydy: ureaplasma am avut si eu insa "combinata " cu un streptococ hemolitic de grad B. de ureaplasma am scapat insa streptococul mai apare cand si cand. din ce am inteles de la dr..acestea + alte infectii marunte si netratate la timp au dus la infertilitatea mea. sa stii ca scapi de ele .
dydy83 spune:
Monas, de scapat sper si eu sa scap, dar intrebarea mea este daca dupa ce scap de ele, daca o sa vina bb?
Mai am 12 zile de antibiotic si asteptam rez dupa asta.
MS frumos de rsp si va
pe toate.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zuzet Dragilor, Noi am terminat in sfarsit tratamentul cu antibiotic (pt. e-coli). Eu am facut doar 10 zile de tratament, sotul 21 de zile. Mie mi-a dat peste cap tot sistemul digestiv. Ma lupt de 2 saptamani sa-mi revin dupa el. Al meu a avut doar intr-o singura zi greturi. Vom repeta in septembrie spermograma +spermocultura, asta daca nu se intampla ceva frumos pana atunci .Intre timp, am facut niste investigatii mai amanuntite si se pare ca am boala autoimuna Hashimoto. Pentru moment, aceasta nu pune probleme, dar trebuie tinuta foarte atent sub obs., facute analize, iar in cazul in care as ramane insarcinata, imediat intrat pe tratament. Vedeti...cand se cauta omul, gaseste el ceva!!! Altfel, puteam sa stau fara sa stiu pana la batranete (multi descopera foarte tarziu). In rest, la capitolul vesti bune, va spun ca de pe 12 iulie, incep noul job, iar peste o luna ne asteapta concediul cu foaaaarte mult....bike. Mai are cineva ceva vesti sau ati plecat deja in vacanta?? Pupici |
in sfarsit ai venit cu o veste buna

tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipink2000 Buna seara, Dydy, e f posibil ca aceasta sa fie cauza infertilitatii, iar cu tratamentul cu antibiotic adecvat (conform antibiogramei) vei reusi sa scapi de lighioane. Zuzet, felicitari pt job! Noua ne-a zis sa faca doar sotul tratamentul pt e-colli daca mie imi iese negativ. Consultul la androlog l-am reprogramat pt sarsitul lui iulie, deoarece in ziua cand trebuia sa il avem o sa mergem la Sovata intr-un concediu de 2 sapt, poate ne ajuta cu ceva. Pupici si bafta tuturor! |
bafta la sovata
; ti-a recomandat dr sa mergi acolo ptr tratament sau ai ales tu ? (banuiesc ca vei face tamponarile cu namol )
tannoo25 spune:
va invit la un alt capitol, fetelor 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154103