Pestisorii - cei care aduc mereu primavara!!! (58)
Raspunsuri - Pagina 17
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Multumesc de primire. eliana Ce face Meme (am ramas la numele ei de bebe )? Tot asa slabuta? Si baietii? babylina unde mergeti in Bulgaria? Noi tocmai ne-am facut rezervari la Sol Nessebar Palace, unde am fost si anul trecut. Cate ceva despre mine pentru listuta si nu numai: Sunt nascuta pe 14 martie (nu va zic anul ca`s baba) si am doua fetite. Ioana e o balantuca de 2004, o fetita delicata si cam rasfatata. Merge la o gradi particulara doar pana la pranz, la grupa mare si e mare balerina (face balet de aproape 1 an la Opera si zice doamna ca se pricepe). Nadia e o capricoarna de 2008, exact opusul sora-sii, agitata, sociabila, baietoasa. Sta acasa cu o bona despre care am sa va mai scriu fiindca ma scoate din minti din cand in cand si trebuie sa-mi vars naduful . Eu sunt intr-o continua alergatura incercand sa impac meseria de mama cu o cariera tare solicitanta. Chiar vorbeam acum cu o colega ca simt ca-mi explodeaza capul, in permanenta trebuie sa ma gandesc la rezolvarea a zece mii de lucruri si probleme. Latest news - alataieri am fost cu Ioana la Lacul Lebedelor - baletul pe gheata din St. Petersburg si a fost tare, tare frumos. Va doresc un weekend placut si insorit! Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI Asa a venit pe lume Ioana |
Noi mergem la Albena la IberoStar.
Ia zi tu anul nasterii sa vedem cat de baba esti. Nu de alta dar s-ar putea sa gasesti pe aici niste strabunici.
babylina spune:
citat din mesajul lui danuta36 Hello! Naty bine ai venit in baltuta!Sa-ti traiasca puiutele! Eu am o migrena ce ma tine de pe la pranz...cred ca e si de la vreme,ba a plouat,ba a fost soare.Speram sa se faca frumos,ca pe duminica vrem sa mergem la salina de la Turda,impreuna cu amicii loganisti Baby noi ne-am luat bilete pentru august,la Albena,ca altfel poate ne lipeam de voi... O seara faina in continuare! Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Ah, da! Parca tu intrebai de Duni.
ar fi fost frumos sa mergem impreuna. MAi ales pentru copii . In afara de Bogdan Miruna mai avea inca 2 parteneri de joaca. O fetita de 5 ani si un baietel de 3 ani.
babylina spune:
citat din mesajul lui carmaw fetelor va primiti si pe mine in gasca voastra??? Ca macar aici e viata....nu ca pe alte forumuri sunt nascuta pe 15 .03. si deci pestisoara ma numesc Am innotat si prin ape le reci ale nordului FR APOI AM VENIT IN APE CALDE.....sper sa nu ma ard La mine acum e ff frumos glycina si altele sunt in floa&re de gatit poate da poate nu sa fac calamari???sau nimic caci azi sunt singura cu pisoiasu pe 4 labute si deci VACANTA Hai bisou de pestisor cm |
Sigur, sigur, bine ai venit!
babylina spune:
Gata , si eu la raport ca am chiulit zilele astea. Nu prea m-am apropiat de calculator. AM fost ba pe la spital ( cu prietena de care spuneamc a s-a operata , pentru ca nu se simtea bine) ba la piata, ba pe afara, ba pe la bucatarie. La bucatarie m-am achitat de datoria ramasa de la paste si am facut tortul de mere cu zahar ars, care de data asta a iesit bun!
Acum bag un aspirator, o ciulama de ciu(m)perci si ies afara sa mai prind si eu oleaca de nor.
Am citit pe aici. am ras la bancuri si la domnul epilat
Ar trebui sa ii dcem pe toti barbatii din dotare la epilat macar odata ( pe an) sa ii calim.
Va cu drag si ma bucur ca se ingrosa randurile in baltuta
marami spune:
Sa zic, sa nu zic?!
Daca tot sunt azi aici zic, am plecat in cautarea lui Charlie, m-ati dat disparuta cumva?
Si pentru Cryna ca n-a fost zi sa nu pomeneasca de celelalte sirenute pentru consecventa.
Carmaw, Ninia, Naly bun venit va zic si eu cea demult diparuta si in trecere prin balta
Ely, am copiat poza aia cu stelutzele din apa ca e superba, superba
Vreti sa mai zic ceva si de mine? Sunt bine.... mai vin eu mai pe seara ca acu is la capitolul creatii Si mai mi-o fo dor de voi
I miss u, sis!
Before you judge me, try hard to love me. MJ
am si eu...tralalalaa
Naty spune:
Hello!
Ce faceti, sunteti bine?
Eu m-am balacit ieri, am fost cu Ioana la piscina si taaaare bine a fost.
danuta la ce hotel mergeti? Am vrut si noi sa mergem la Albena dar nu aveam nicio recomandare pentru un hotel.
dany merci. Asa e, cea mica seamana cu mine. Si e tare, tare nebuna!
Suntem romani get-beget De ce intrebi? L-ai vazut pe tata cu caciulitele lui? Le poarta doar de farmec, i-a adus o data cineva una de la Londra si i-a placut asa mult ca a strans o gramada, din toate calatoriile
babylina - 1975. Chiar sunt babuta
Ati mai fost la hotelul asta? E OK?
Noi mergem tocmai pana la Nessebar, unde am fost si anul trecut si ne-a placut mult de tot. Numai ca anul trecut am fost numai cu madra a mare iar acum va trebui sa suportam 6 ore de zbierete ale pisicii celei mici care nu suporta masina. Am fi mers la Albena sau Nisipuri ca sa mai scutim din drum, dar am zis sa mergem unde e testat.
Bun venit, carma!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Ninia81 spune:
Marami, multumesc! Am tras si eu un ochi la creatii si sunt tare frumoase.
Naty, si noua ne-a placut la Nessebar. Am fost in 2008 la Sunny Beach si am vizitat si Nessebarul. E tare frumos si istoric.
Visul nostru
carmaw spune:
Buna
Tocmai am deschis un topic nou la actiuni umanitare.Se numeste SERVICIU CONTRA SERVICIU un fel de intr ajutorare reciproca fara bani
Mi as dorii foarte mult sa foloseasca.
pupici la toate
cm
andanii spune:
va pup pe toatele
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
carmaw spune:
na ca a disparut....daca a fost dublura l au sters da poate ca poate mi se scrie si mie ca topicul a fost sters
hi hi poate sterg si topicul cu CRETA.......