Fulgusori Nov - Dec 2009 (56) - HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 6

Ramonika spune:
Lumi - felicitari pt. dintisor
ne laudam si noi cu noua achizitie
Ramonika

monis5 spune:
salutare
am ajuns si noi pe la 5 si ceva
copilul a fost exemplar in masina, dar culmea e ca a dormit f putin, in cele 7 ore de condus, adica o tura de 1 ora si inca una de juma de ora. in rest a cascat gura si s-a jucat. acuma se hlizeste nespus in brate la bunica-sa
o sa citesc si eu din urma si mai intru mai incolo
Sa aveti o seara frumoasa si maine sa sarbatoriti cu bine
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

laviniablaga spune:
Lumi,felicitari pt primul dintisor!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monis, bine ca ati ajuns cu bine

Laura B spune:
Un Paste Fericit, luminos, sperante implinite si numai bucurii alaturi de cei dragi!
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Ancutza_Bro spune:
Lumi ati spart gheata... felicitari pt dintisor
Monis uai, da' ce drum lung ati avut...ma bucur ca Santi a fost cumintel...era de asteptat
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ne laudam si noi cu noua achizitie ![]() Ramonika ![]() ![]() ![]() ![]() |
ce incantata e Ruxi

_
ANCA mamica fericita de

Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

floricik spune:
Fetele mele dragi, va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

ali762000 spune:
SARBATORI FERICITE SI PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI
sa va aduca multe cadouri.
pentru urari. Nu imi vine sa cred ca deja au trecut 5 luni parca numai acum eram gravida si uite cum a zburat timpul. Parca ar fi fost acum o saptamana.

DORIS_71 spune:
Un Paste luminos, cu sanatate, fericire si tot cei mai bun!
Scuzati-ma ca nu am intrat saptamana asta, dar baiatul meu a devenit foarte capricios si daca nu-l tin in brate tipa de zici ca-l taie cineva. Sper sa fie doar o perioada si sa-si revina cat mai curand.