Regasiri (43)
Raspunsuri - Pagina 18
roxana c. spune:
Eu sunt varza. Va spuneam ca asteptam salariile lui Marius, ieri l-a dat la intors ca n-a inteles bine, ca salariul il ia doar in lunile cand n-are comisioane. Nesimtitii dracu, imi facusem planuri, aveam datorii, ma gandeam ca incepem sa ne revenim cat de cat, ma bazasem pe banii aia cand am achitat sejurul ptr mare, acum sunt in pom si pomul in aer, imi vine sa-mi iau campii. Mai rau e ca nu poate face nimic si aia o stiu. O sa inceapa iar sa-si bage cv-uri, daca se iveste altceva pleaca, dar DACA.
Nu stiu cand mai intru.
Laura13 spune:
roxana am auzit de giramondo, nu am lucrat cu ei, dar daca era de rau se auzea. problema, din cate stiu eu, a fost cu bulgarii, ca au facut rezervqari aiurea si erau over booked, si au anulat rezervari pentru romani si rusi, ca germanii si vest europenii, in general, au prioritate.
mai multe nu stiu ce sa iti zic.
imi pare tare rau pt sotul tau si situatia creeata, te inteleg ca am fost si noi acolo mult timp. 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dayanara spune:
roxana chiar idioti aia de la munca sotului! nu e primul caz , ar trebuit dar in scris orice promisiune
silvana e bine, merci de intrebare, intr.adevar e grasa :)) am cantarit.o acum la farmacie si are 4900...cu body si pampers curat
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxana c. Dbunny, daca vreodata vii prin Ploiesti, sa ma anunti sa-l trimit pe Calin de-acasa, la cat de "cuminti" sunt astia 2....daca se intalnesc nu va mai fi Ploiestiul pe harta un "cucuios", bine ca-i ok, mie-mi este frica de loviturile astea-n cap, dar la cate are si Calin...se vede ca au capetele tari![]() |
Aia au zis si la urgente, ca-i capos
sa nu se infecteze...Concediu eu nu-mi permit sa fac rezerva cu atata timp dinainte. e adevarat ca prindeti mai ieftin, sau locuri mai bune, dar ce stiu eu ce se intampla pana in august?? daca-mi ia foc casa? o sa-mi mai arda de concedii?? sau daca Dani se imbolnaveste, ce fac? sper ca nu v-am transmis optimismul meu
Am vazut si eu poze cu Ivan, adevarat barbatel dom'le..si si cu pustoic de Laura, imbatranim repede fetelor, copiii astia-s mari deja.
azi vine Dastefa acasa, corect?
angi poza la tort eu n-am facut ca nu mi s-a parut demn de poza
dayanara la nici o luna are 5 kile deja? seamana cu mine
. Cu kilele cum stai? eu cred ca-mi fac o supa de varza zilele asteaLa noi astazi sunt 27º afara. Ieri ne-am dus in parc in pantaloni scurti si tricou.
maya bafta multa azi la medic!
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
fata diana e cald rau si aici, toti in maneca scurta doar eu in hanorac vai de mine
scad greu la kg sa stii, abia zilele astea dezbracata de tot dimineata se vad 67.... si mananc mai nimic, dar trebuie, perseverez in continuare, ma incape o pereche de blugi si mai mai ca intra unii misto salsajeans care stilizeaza mult, macar 2 perechid e nspe...ca nu vreau sa cumpar altii ca asa nu mai slabesc! si fac si abdomene
nici nu ma mir ca ai castigat locul 1, la cum gatesti tu....ma ia foamea si pofta doar ce.mi inchipui
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Dodo-pui spune:
waw am lipsit motivat din motive de alergat la terapii /gradinita/pe 10 mai intram in comisie iar cand suntem acasa copilulbionic (a se citi
Isabella) ma alearga pentru a ma mentine in forma.
Felicitari Daynara pentru silvana care s-a nascut la 1 an si o zi dupa
mea
Roxana te inteleg fffff bine...poate isi va gasi ceva repede ca sa treceti de aceasta perioada.
Imi este dor de toate va imbratisez cu drag si sper sa va citesc macar zilnic daca de scris nu o sa pot.
Bogdan e un "flacau" care vorbeste din ce in ce mai bine si clar romaneste,am trecut de faza "de ce-lor" isi iubeste sora fff mult si ea il iubeste si sufera la fiecare grimasa dea lui.Seamana foarte mult fizic unul cu celalat.Copilul bionic il fugareste si-l bate pe Bogdan ;el o pupa si-i spune ca o iubeste
Multumesc lui DD ca ea este sanatoasa in rest sper ca totul va trece cu bine si pesyte ani voi uita prin ce am trecut(partea cea fff urat)cu Donu'
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bamboletta spune:
multumim pt raspunsuri la intrebare 
si Antonia tot dupa somnul de pranz plange si e mofturoasa...probabil nu doarme destul...in ultimul timp a devenit cam fricoasa..inainte mergea la baie si fara lumina acum nu..vine fantoma 

Bamboletta
22+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
mayaione spune:
M-am intors acum din Bucuresti. Am ajuns la doctor terminata, cu dureri mari de cap si tremuraturi din toate oscioarele, intru, dr mirat ca ce-i cu mine de mi-e rau si ii zic cum sa nu-mi fie cand aveti suspiciune. Se uita si mai mirat "eu suspiciune? cine v-a spus asa ceva, nu am nicio suspiciune", ma gandeam ca zice asa sa ma linisteasca, ca in final sa inteleg ca de fapt nu avea nimic. Bb e ok, riscuri f scazute, adik pt trisomia 18 am risc de 1:8000, si la down de 1:3000. Asa ca nu o sa inteleg niciodata ce a avut asistenta cu mine, ca m-a terminat. Mai bine il sunam pe el direct de atunci si nu mai traiam calvarul asta. Pe 10 merg la eco la un alt medic, f bun pe cord fetal, a zis sa ma vada linistita ma trimite si la altul, in fine, ideea e ca deocamdata suntem f bine, mi-a zis ca-mi creste frumos burtica si sa incerc sa nu mai stau stresata, sa dorm mult si sa mananc, pt ca am slabit in loc sa pun ceva pe mine, dar sapt asta nu am putut manca de frica mai nimic.
dayanara spune:
dodo merci 
maya si n.ai batut.o pe aia? ca altfel ma indoiesc ca se poate rezolva ceva acolo
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
roxana c. spune:
Am vorbit cu Dastefa, in urma cu vreo ora, erau aproape de casa, presupun ca acum sunt acasa deja. 
Maya, ti-am spus eu ca va fi bine?
Dar totusi...nu i-ai spus nimic asistentei? 
Dodo, bine-ai revenit