Regasiri (43)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
mayaione spune:
Ieri cand am vb cu Mihaela mi-a zis ca ne anunta daca are nevoie de bani, deocamdata nu s-a luat nicio decizie concreta cu Miruna asa ca nu stia ce sa zica. Nu am mai sunat-o, am zis sa nu o mai deranjez mereu, daca apare ceva probabil da ea un sms ceva sau un beep.
Eu m-am mai calmat, incerc sa nu ma mai gandesc asa mult la ce va fi, cum o vrea Dumnezeu cu bebe. E greu ca nu pot manca mai nimic, doar fructe si covrigi. Mai tin si copilul cu prostii, ieri i-am facut ciorbica dar am fugit repede din bucatarie am lasat-o singurica sa pape, a papat ea ceva pe acolo, dar nu tot. Daca stateam cu ea manca mai bine, dar nu suport miros nimic, imi vine sa vomit.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia-stefy spune:
Am vorbit cu Mihaela, dastefa si i-am cerut un cont.... a zis sa vorbeasca acasa, ca nu il stie si cand il am il trimit pe mail-ul comun.... e ok?
Alte vesti decat ce a scris aka, nu mai sunt... ii dau Tienam, parca, daca am inteles bine, ca ei nu folosesc Invanz.... Asteapta tomografia de maine... si sa ii puna cateterul in alta parte, ca cel fixat aseara.... a iesit.... Ce chinuita e saracuta .....
Maya, nu mai e mult si scapi de greturi. Capul sus...
roxana c. spune:
I-au pus un cateter undeva la gat, nici nu vreau sa ma gandesc, saraca. Nu stiu ce ati scris ca n-am citit decat ultima pagina. Doctorii de aici cred ca-i pus diagnosticul gresit, ptr ca daca ar fi fost stafilococ, erau afectati ambii plamani, iar starea generala era mai rea. Banuiesc ei ca-i vorba de un chist, dar pana nu vor face tomografia aia maine nu vor sti exact. In caz ca se confirma, ar insemna operatie clar.
Nu mai stiu, am vorbit mai mult, daca imi mai aduc aminte mai scriu, ma dor ochii si capul ca toata ziua am stat pe calculator azi.
roxana c. spune:
Gata, am citit si aici, am cautat ce scrisese Aka si n-am gasit aici, am intrat si pe la fulguleti...acum sunt in tema
Cu spitalul...mie mi-a spus de Marie Curie, chiar si azi, Aka parca spune de Budimex...ma rog, mai putin conteaza ( oare o fi acelasi spital?)
Am intrebat-o si eu de bani, mi-a spus ca deocamdata mai are, dar eu simt ca-i trebuie si ca-i este rusine sa spuna. Sper ca nu se supara pe mine cand va citi, dar asa cred. In plus ...dupa o luna de spital....sac fara fund sa ai si tot se goleste, mai ales ca a schimbat si medicul, si spitalul...
Chiar imi spunea ca nu stie cat sa-i dea maine la tomograf, aveti careva idee?
Lacramioara a zis ceva de cont, sa vireze cine vrea bani in cont, eu zic ca-i mai greu, ganditi-va pana intra, pana ii poate scoate....in plus...ea e in spital, n-are cum iesi sa scoata bani, sotul e in Iasi...mai bine sa trimitem fiecare cat vrea/poate unei fete din Bucuresti, care sa-i si duca, chiar Aka daca poate . Nu stiu, imi dau cu parerea si eu.
Lorym spune:
Roxana - da marie curie e acelasi lucru cu budimex.Sa o rugam pe aka sa ne ajute sa strangem.Mi-e asa greu sa ma foiesc cand aici cand la fulguleti ca nu mai stiu cine si unde a scris
O sa incerc sa vorbesc cu aka pe mess
iulia-stefy spune:
Am vorbit acum cu Mihaela, Miruna are de ieri,cateter fixat pe vena jugulara, i-au facut anesteziie totala ca sa il fixeze. Astept SMS cu nr. de cont, ca duc munca de lamurire cu Mihaela, ca ii e cumva.... Acum manca putin.....micuta. Ne sa iasa bine la tomograf diseara.
Roxana, e acelasi spital.... si eu de la Mihaela tot de Budimex stiu.... Daca crezi ca e mai usor de trimis .... ok. Eu am cerut pareri, ca nu stiu cum e mai usor.... Stiam ca MIhaela are la ea un card.....
Stefy de ieri acuza dureri de burtica si dimineata la trei avea peste 40 de grade..... si scaun moale.... ea care de obicei e constipata..... Astept ora 9 sa mergem la pediatra....
Va ofer o si ma duc....
iulia-stefy spune:
Am trimis pe mail-ul comun contul Mihaelei DASTEFA, pentru cine vrea sa o ajute.
Daca nu, hai s avedem cine ii strange si cum ii trimitem sa ajunga la ea...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
roxana, aka e graviduta pe ultima suta de metrii, nu stiu eu cat se poate preumbla prin alte spitale. Eu vreau sa fac transfer international dar nu prea le am ...astept vesti. daca vreuna stiti care-i faza cu ibanu si swiftul...aelita, dayanara ?? ati facut vreodata online international?
iulia, sa fie enterocolita la stefy? saracuta...
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Lacramioara pune si tu contul si la vedere, ca eu iar nu am datele contului comun, am crezut ca-mi ramane in PM, dar s-a sters.
Si oricum mai bine pune-l aici, poate mai vor si altii sa ajute, nu strica.
Dbunny daca ai paypal, poti sa pui la mine si ii pun odata cu ai mei Mihaelei.
roxana c. spune:
Am vorbit cu Mihaela, au facut tomografia, dar ptr ca au facut-o acum, dupa amiaza dr. lor era plecata deja, vor vorbi maine ca e de garda.
In schimb, dr. de la tomograf i-a spus sa stea linistita ca e de bine. Deci....Doamne ajuta sa fie asa
Mihaela spunea ca pana maine cand va vb cu dr ei ii e teama sa se bucure ptr ca s-a mai bucurat o data atunci, la Iasi, cand i-a spus ca ii merge bine cu antibioticul ala.
Fug ca acum am ajuns acasa, mai intru