Ati emigra in alta tara? (3)
Raspunsuri - Pagina 20
maru spune:
acu, citind-o pe Daria, m-am hotarat: stau acilea pe banchiza, nu vin in state nici de frica!
eh...
miereamara spune:
Perioada de concediu depinde de f multi factori, eu am trei luni de vechime si mi s-au oferit de la inceput 20 de zile de vacanta, plus toate sarbatorile legale (vreo 10 pt 2010), plus 4 zile personale si vreo 13 de sick leave.
Sotul meu are doar 20 de zile de vacanta, plus sick leave(nu stiu exact cat). dar ca sarbatori legale nu are decat 2 zile/an.
Nu e o regula generala sa ai 5 zile de concediu pt inceput....etc, etc.
Eu cred ca Daria e o persoana mai pesimista si exagereaza totul, poate fara sa isi dea seama.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Llaura spune:
maru: la cumparaturi Suntem iar la paritate si cica sapt asta loonie trece peste greenback.
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura maru: la cumparaturi Suntem iar la paritate si cica sapt asta loonie trece peste greenback. If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
sa nu mai zic de temperaturi, ca ma acuza astia ca mi se topeste banchiza
am si inceput sa imi planific niste shopping trips!
maru spune:
oh Daria, asta e pura groaza! sincer, eu m-as intoarce acasa. siguranta mea si a copiilor mei e mult mai importanta decat adaptarea/trendul e a trai in state.
dar ma mir ca nu au inchis highway-ul daca era ceva ca din 2012 (ma refer la film) pentru ca astia au inchis aici 401 cand a ars un cauciuc la o masina acum 2 saptamani (fac naveta KW-Toronto zi de zi). Am stat in trafic 1 ora si, cat au stins ei blestematia aia de cauciuc. hm...
Daria_Ioana spune:
Mai bine nu mai scriu la acest subiect, fara nici o suparare fata de colegele mele de conversatie, insa nu are rost sa scriu si sa povestesc ca sa vad cum se indoieste lumea de adevarul experientelor mele personale.
E ca si cand scriu degeaba, asa ca mai bine va urmaresc pe voi si eu ma abtin.
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Sa va povestesc acum de autostrada CT 15 Meritt Parkway! E de fapt o sosea cu 2 benzi pe sensul de mers, printr-o rezervatie naturala. E facuta in anii 30 si de atunci asa cum sunt americanii au incercat sa preserve strada asa cum a fost atunci, deci nu au taiat copacii de pe margine, cateodata e impartita la mijloc de o portiune inchisa in care sunt copaci, deci ei au tinut soseaua asta asa cum era atunci, nu au modificat si intervenit asupra naturii. Dar sunt sigura ca nici nu se merge cu 70 mile pe ora ca pe orice free-way. Probabil ca e maxim 40. |
Am zis eu ca-i ca melcu'!
>>>Continuare