Chilian

Chilian | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

mie imi place cum canta, imi place stilul, insa o stire ca asta
http://www.antena3.ro/stiri/justitie/artistul-florin-chilian-condamnat-la-inchisoare-pentru-ca-a-condus-baut_96071.html
imi lasa un gust amar. Ce marlan, ma gandeam ca are un suflet de artist si ca-i sensibil si cand colo este un bou cu acte in regula.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si mie imi place cum canta , dar l-am vazut invitat intr-o emisiune si mi s-a parut mult mult prea cu aere de superioritate. Deci nu era mistocar de-ala care face glume non top , era pur si simplu cu nasul pe sus si ii conidera pe toti in jurullui prosti.
Mie imi plac oamenii ai flegmatici, ironici , dar el i-a depasit pe toti si a trecut in alta categorie.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hmm, pe mine m-a impresionat, intr-o alta emisiune, cand a spus aproape cu lacrimi in ochi ca mama lui i-a marcat copilaria, prin faptul ca a fost mereu absenta...n-am vazut toata emisiunea, presupun doar ca parintii au divortat sau mama lui si-a parasit familia...o astfel de intamplare cu siguranta marcheaza viata unui copil si lasa sechele...

da, e cinic, infatuat, un pic rebel, probabil e genul de om care nu are rabdare si nu suporta prostia, mediocritatea, falsitatea, dar are si curajul sa afirme sau sa recunoasca acest lucru...poate felul lui de-a fi e doar o masca, un scut/armura, in spatele careia se ascunde un suflet sensibil (daca nu ar fi avut macar o farama de sensibilitate, nu cred ca ar fi putut ajunge unde este acum; cantecul "10" mi se pare una dintre cele mai reusite melodii romanesti...)

cat despre baut si urcat la volan, hai sa nu exageram, sunt o gramada de soferi care procedeaza exact la fel, si numai un mare noroc ii fereste pe unii dintre ei, sa nu produca accidente si sa ajunga intregi acasa. daca ar sta politia sa testeze absolut toti soferii din trafic, oho, ce rezultate s-ar obtine, mai ales in anumite zile (Craciun, Revelion, Paste, etc.)

despre restul detaliilor din articol, dati-mi voie sa am oarece dubii, daca era un scandalagiu, bataus, violent cu partenera, demult apareau detaliile astea in presa de scandal, nu credeti ? ar fi fost un subiect numai bun "de ros" pentru anumite tabloide si emisiuni...sau poate au fost, dar le-am ratat eu

nu-i tin partea, spun doar ca omul si artistul sunt 2 fete ale aceleiasi monede, nu trebuie neaparat sa ne placa omul, daca artistul stie sa ajunga la sufletul nostru si sa faca sa vibreze o coarda sensibila...ganditi-va la alte staruri internationale (actori, cantareti, sportivi) care au o cariera de succes dar au o viata personala sau un comportament sub orice critica...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Se pare ca dl. Chilian e unul din 'barbatii bine' care iti canta cu patos ca esti atat de frumoasa, apoi te da cu capul de bordura. Pacat ca vocea si talentul lui nu sunt dublate de un caracter frumos. Si mie mi s-a parut in interviuri teribil de arogant si de 'deasupra tuturor'.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Imi place foarte mult cum canta, dar adevarul este ca si artistii sunt oameni. Pot fi si ei egoisti, frustrati, meschini, violenti, fara caracter, ca oricine altcineva.

Parca Vali Sterian, Dumnezeu sa-l ierte, n-a condus baut si in plus a omorat 1 sau 2 nevinovati? Si muzica lui chiar inseamna ceva. Sau George Mihaita nu-i invinetea ochii nevestei prin camere de hotel?

Nu e musai ca toti oamenii talentati, intr-un domneniu sau altul, sa aiba si un caracter pe masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

pacat ca e asa o diferenta intre artist si om.ca de la cer la pamant.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

100% de acord cu Xio si Laura25. Pentru mine era aproape un idol, insa dupa ce l-am adaugat "prieten" pe fb.... mai intai am avut un soc, apoi m-am scarbit total!
E un cioban cu acte in regula, nu ar fi problema doar ca e arogant, violent, fara caracter etc..., dar nici pe departe nu e asa cum vrea sa lase impresia, e un agramat, 2 fraze nu le nimereste, iar de limbaj... nu am cuvinte!!
Initial am vrut sa dau si niste exemple concrete, dar mai bine ma abtin.
Jalnic!!!! Iar ceea ce aflam acum, nu vine decat ca o confirmare in plus pentru mine. Pacat de talentul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Eu stiam k a crescut la casa de copii.
Intr-adevar,talentat,dar prea plin de el.I-ar fi stat mai bine mai modest,mai boem...dar poate unde nu a avut in copilarie pe cineva care sa-l incurajeze si sa-i aprecieze calitatile...
insa nimik nu-i scuza comportamentul.

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

da, vocea si versurile unor melodii nu se potrivesc deloc cu personajul.
poate isi mai revine in puscarie...
am cunoscut cu un tip roman, ulterior am aflat ca e fiu de ministru.. se lauda ca el conduce baut, ca nu respecta viteza si i se rupe de politisti, ca plateste mita sau cunosate pe nu'stiu ce cap al politiei si scapa bla, bla :((
Ma bucur totusi sa aud ca se respecta legea, legea sa fie lege pt fiecare: vedeta sau ne-vedeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Deus, mare dreptate ai.
Xio,asa ma gandeam si eu la inceput, pana l-am vazut intr-o emisiune si chiar ii depaseste pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

nu cred ca-i vor da cu executare, ci cu suspendare, asa ca nu-l va afecta deloc.Din contra , va face in continuare ceea ce stie mai bine, va canta, dar vai de cea care ii va fi alaturi.

Mergi la inceput