Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 12
vanessa80 spune:
PISSI la Medicaltest iti trimit rezultatul pe email in aceeasi zi. Eu am fost la laboratorul din interiorul Omniclinic( ca era mai aproape de mine). Multa bafta.
28+ 
Delphinas spune:
pisi incearca la praxis in targu cucu...cel putin acolo stiu ca era si ca asa se cheama. e exact pe colt la intersectia Independentei cu Sarariei
Bafta
pissi78ro spune:
Este un punct de colectare in interiorul Ominiclinic, langa tribunal?
Trebuie sa ma duc nemancata? Va multumesc, fetelor.
vanessa80 spune:
PISSI nu trebuie sa fii nemancata. Este in interiorul clinicii, langa tribunal si mai este parca pe Tutora. Gasesti detalii pe net. Suna si vezi pana la ce ora recolteaza. 
28+ 
vanessa80 spune:
Salutare! Cam slabuta miscarea pe aici...
Va las
fierbinte. Eu sper sa ma ajute sa ma mai trezesc, ca sunt cam zombi. Nu prea am dormit asta noapte.
28+ 
pissi78ro spune:
Buna dimineata, burtici!
O cafea aromata va ofer
Azi mi-am facut hCG, am sa vad diseara care este rezultatul. Sper ca bebe sa mai fie tot acolo, sa nu imi dea o veste proasta.
Sunt ditamai paranoia, ma tot controlez si in afara de sani un pic tensionati, nu am nici un simptom (nu am greturi sau dureri). A mai avut cineva o asemenea sarcina? Sau e prea devreme? Am 5 saptamani si 3 zile.
O zi buna va urez. Pupici
vanessa80 spune:
PISSI nu te mai stresa. La mine greturile au aparut in sapt 8, iar din sapt 9 am inceput sa vars si vars si acum...Sanii au avut perioade cand m-au durut mai tare si perioade cand a fost ok. In curand o sa primesti rezultatul de la HCG. Multa bafta.

28+ 
pissi78ro spune:
Vanessa80 - iti multumesc tare mult pentru fiecare raspuns.
Eu sunt o tipa tare curajoasa, in general, lucrez cu oamenii, sunt specializata in a-i alina pe altii. Cu toate astea, aceasta sarcina ma pune intr-o ipostaza in care nu am mai fost: cea de a imi fi frica, de a sta "la panda" ca un iepure sa nu se intample nimic.
Multumesc
vanessa80 spune:
PISSI iti inteleg temerile, dar aceasta stare de incordare nu iti face bine. In cateva ore o sa ai rezultatul.
Inca putintica rabdare...
28+ 
pissi78ro spune:
Girls, eu nu am mai rezistat si am facut o echo, la un alt doctor. La dr. mea am programare pe 6 mai.
Deci, sa revin, am facut echo si...am vazut un punct negru. Cica e bine, e in uter. Am 5 saptamani
. Nu stiu, parca indraznesc sa sper mai mult.
Am facut si hCG e 6670, in limitele descrise unei sarcini gestationale de 3-4 saptamani. La cate zile ar trebui sa refac hCG?
Va pup si Doamne ajuta totul sa fie bine pt toate.