**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neataaaa!!!!!

O noapte cu treziri din jumatate in jumatate de ora,ata a intreaga noapte, i-am administrat 1 mul de nurofen,gel pe dintzuci,nimic nu a avut succes.Asta e....astazi plecam si noi la socrii.
Vreau sa va urez ,iar lumina sfanta sa va intre in suflete si sa va calauzeasca tot restul vietii.

Sarbatori fericite mamicilor ,odihna si relaxare !!Sa ne auzim cu bine.Poate vine cu ceva dintzuci la cine e cazul(si la noi)

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza,fetele!

Lucialu,nu mai pot dar nu prea am de ales ,aseara chiar am mincat 2 sarmale si is buneeee,ca la mama acasa.Si sunt si putin mai mari,cum se fac in Banat.
Asa rpd mai vrei la Odisee?
Cred ca cu gindul la Vally,am visat ca sunt gravida(nuuuu am cum!)si intrasem intr-o panica fantastica,noroc ca m-am trezit rapid si nu am persistat in griji,imi ajung 2 copii.Desi inca ma intreaba lumea daca vine si al 3 lea .

mQQm ,multumim .

Si eu stiu exact ca mQQm cu mersul.Fiu-miu merge cumva tiris,nu e chiar 4 labe dar are o viteza,mama-mia.Fiica-mea a mers in 4 labe dar abia la 11 luni trecute fix,pina atunci nu vroia si pace cu toate stradaniile noastre,ne puneam in fiecare zi cu ea in 4 labe,ii aratam,o stimulam si nimic.Eu stiam ca e bine sa aleaga o forma din asta de miscare si pt dezvoltarea si antrenarea muschilor,pediatra noastra zicea mereu"puneti-va si dvs si mergeti o zi in 4 labe si vedeti ce greu e si ce va vor durea muschii ".
Acum unii copii merg direct in picioare si cred ca si asta e ok,fiecare cu modelul lui,nu?.

Gata cafeaua,ma duc sa ma imbrac si mai trag o tura pe la magazine,mai am de luat cite ceva si fiica-mea i-a comandat Iepurasului o coarda in ultimul moment .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

neatza si de la noi

Alina big hugs de la mine. Imi inchipui ca esti obosita dar tot am impresia ca ai un talent aparte sa le faci pe toate bine si la timp. Imi starnesti invidia (la modul pozitiv). Mi-ai facut si o pofta de sarmale. Eu recunosc cu rusine ca nu le am cu gospodaria desi tanjesc de multe ori sa ma "pierd" printre treburile casei decat sa concep proiecte...si nici nu cred ca pe viitor voi dobandi veleitati in acest domeniu. Tu insa le faci pe toate: te ocupi si exclusiv de copii (uite Marie ce rezultate are), si job, si gospodarie. Cum reusesti??

Lucialu vizionat pozici cu pupa. Am o nora scumpa tare...sunt mandra tare de alegerea cu incuscreala. Are o privire smechera care m-a dat gata...prevad un adult descurcaret si cu mare incredere in fortele proprii. Si zic eu ca si ginerica ii calca pe urme..
Cat despre PCOS la mine inca e o negura totala...nici nu m-am informat despre subiect pentru ca am sperat ca odata cu sarcina se rezolva cu problema. Nu ai auzit de atatea ori refrenul "faceti un copil si se rezolva problemele hormonale"?? La mine nici nu s-a manifestat dureros ca sa-i dau importanta cuvenita...m-am trezit ca dupa intreruperea AC nu-mi mai venea CM...si atata tot. Acum insa sper din tot sufletul sa se rezolve pentru ca vad ca are implicatii in multe, respectiv slabit..si deja ma frustreaza problema.

Vally super ca ai reusit sa o duci pe Gloriuta la piscina. Sa ne mai povestesti progresele ei. Eu astept si eu verde de la dermatolog si il duc si eu pe Eric..insa cred ca mai dureaza.

fetelor va urez un Paste fericit ...sa aveti parte de lumina si caldura in suflete alaturi de familii

eu sper ca zilele astea sa-mi gasesc cat de cat linistea interioara si sa ma bucur de sot si de copil si de faptul ca suntem binecuvantati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Perfect de acord cu voi fetelor.
Giova, si eu gasesc logica in ceea ce mi s-a spus.
Blanca, clar nu e o etapa obligatorie, ca nu se intampla nimic cu puiutii in viitor pt ca nu au mers in 4 labe. E bun pt echilibru, dezvoltarea si pt antrenarea muschilor. Dar eu vreau mersul in 4 labe pt copii mei.
Clara, dar nu am cum sa le fortez sa mearga in 4 labe. Nu vreau sa le ridic sa stea pe picioruse. Daca se ridica, asa cum o face Laura, nu fac decat sa o invat sa nu cada, sa se aseze frumos ca aici e pb acum. Oricum din 4 labe se ridica. Irina in schimb se taraste in stilul ei prin toata casa.
Luci, de Bryce nu am cuvinte. mi-e drag de el de numai pot. Il admir, si imi place la nebunie cat e el de vesel. Dar cu asa parinti mi se pare si normal. La fel si Balasz pe care nu-l uit cum mergea dupa petul de apa.
Faza de negare, hmmm... nu-mi dau seama,poate da, poate nu..., dar de fapt nu inteleg prea bine la ce te-ai referit .
dar unde sunt pozele cu nora Alinutzei?
mqqm, corect.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am reusit si eu acum dimineata sa vopsesc cateva oua ..am avut 2 colori dar am reusit sa scot 5 nuante..rosu, albastru, mov, maro, verde padurar si galben..bine am trisat mai aveam si un galben mic dintr-un tubusor ....

Am facut si piureul de legume desi tre' sa ajung la piata sa cumpar si la un supermarket pentru cartof dulce. Alina si Evei ii place asa ca bagam la greu. Pestele cum il dai?

Facut si mancarica de pranz pentru noi, putina curatenie, mancat si culcat bebe..acum citesc pe la noi pe aici

Azi vreau sa ma duc sa ma intalnesc si cu iepurasul meu..ma rog...tot vreau sa imi cumpar niste jeans si nu mai ajung. Sper azi si mai ales sa imi gasesc ceva. J. nu vrea nimic d ela iepuras, treaba lui comand eu dublu.

Socrii vin la ai mei, invitati sa petrecem Pastele impreuna. Impusc doi iepuri dintr-o lovitura si nu ma mai agit cu deplasarile . Plus ca nu trebuie sa ma intretin cu ei ca se intretin singuri intre ei..asa ca sper sa stam putin si apoi sa fugim la niste priteni. Vedem si cum e vremea si ce chef are donsoara' Evita.

Mergeti diseara sa luati lumina? Eu nu prea am cum. Evita sigur face nanita si nu o chinui sa o trezesc sau sa o tin treaza + imbracat / dezbracat.

va urez si eu, lumina si caldura in suflet..sa ne eliberam sufletul si inima si sa avem in continuare un an luminat.

pup tufa

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

PASTE FERICIT alaturi de cei dragi

Al meu merge in patru de la 6 luni jum,acum pot spune ca alearga in patru labe si se ridica in picioare de la 7 lunite. A luat multe cazaturi,se prinde de orice si se ridica in picioare,mai nou se deplaseaza tinundu-se de ceva,ce sa zic nu are stare deloc si toata ziua tre sa fiu dupa el.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile
tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei
a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT !
Am gasit acest mesaj pe internet si mi-a placut tare mult !
Eu o sa merg impreuna cu mama la Inviere , Laura ramane cu tati , mi-e teama s-o scot pentu ca e cam frig si pe deasupra la ora aia facem nani.
P.S. Voi aveti probleme cu bebeii cu mancarica? Laurei i-au dat dintisorii de jos si nu mai mananca nimic , nu doarme , e agitata , iar eu sunt innebunita de somn . Nu mai dorm de cateva nopti bune! Imi pare tare rau de ea , of... si gelurile pentru dintisori nu prea au efect .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria8Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Va trimitem si noi cateva pozici http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMariaPrimulPaste8LuniJumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Va doresc ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului,sa va aduca cele 4 taine divine:incredere,lumina,iubire,speranta.Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari.

Sarbatori fericite!si chiar daca mai este o ora

:

HRISTOS A INVIAT!!!!

Paste mielul fericit,
Oul sade istovit,
Cozonacu-i rumenit,
Iar dragutul iepuroi
Sa v-aduca EUROI

Pozici Razvanel
AdinadeRazvan(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

va multumesc mamici de zmeurici pt urari!!!

noi suntem la Craiova la ai mei. am venit sa petrecem Pastele aici si sa cunoasca si zmeurica mea "originile"! desi a fost primul drum lung cu masina nu am avut probleme, iar Serban a dormit non-stop cu pauza de laptic.
aici desi e totul nou s-a acomodat imediat iar azi toata ziua mi-a alergat pisica sa o traga de coada

in rest suntem bine si cuminti!
va pup si va urez un paste minunat alaturi de zmeurici si familie!

mami de pic
primul craciun in trei
De la doua liniute, la doi ochisori mari...

Mergi la inceput