**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
andra_80 spune:
Buna dimineatza tufa
In dimineatza asta dau o
Sunt zombi dupa o noapte nedormita. Am stat sa pazesc buburuza care a racit si are niste muci de curg ca la robinet si temperatura. Am fost in week plecati acasa la parinti si a trebuit sa rupem turta finutei care era cu mucii taras. Evident ca a luat si Daria. Asa ma enerveaza parintii ai caror copii sunt raciti dar nu te anunta si pe tine.
Am inceput de aseara sa-i dau panadol 2,5 ml la 8 ore si o sa-i cumpar si oscillo. Azi dimineatza avea 38,2. Ce sa-i dau sa-i scada temperatura???? Oare am voie sa o scot afara?? E asa frumos.
Daria nu a mai luat deloc in greutate de cand am inceput diversificarea, are 8 kg de vreo luna si ceva.
Aici va pun niste poze cu noi sa ne mai vedeti.
http://picasaweb.google.com/mihai.lungan/DariaLa7Luni#
Va
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
Si eu le-am luat ochelari de soare www.mytoys.ro/jucarii/filtru/my-first-shades-314" target="_blank">din acestia, ne pregatim de vacanta .
Meniul de azi: iaurt+banane+biscuiti si la pranz incerc pt prima data dovleacul placintar. de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
alinutza78 spune:
Hristos a inviat!
Intru si eu rapid cat doarme strumful sa va dau binete si sa vad ce mai fac zmeuricile
Noi suntem inca in Iasi...inca full parents Eric a fost un baietel exemplar si a fost vesel si dinamic..si a impresionat si bunicele, matusa, verisorii, nasii. Spre deosebire de perioada din iarna cand plangea in locuri straine, acum a fost vizibil curios de locuri si fete noi. De cand am sosit in Iasi este intr-un plin si "serios" puseu de crestere: mananca de sparge si lapte si solide cam din doua in doua ore
. Noaptea este o perioada mai delicata...agitatie, plansete in jur de 12 si treziri dese pentru papa. In rest vorbeste mereu o pasareasca de-a lui din care se mai distinge cateodata "te-te", "de-de" si taica'su e in extaz ca-l striga pe el
. Merge tinut de manute, insa nu mult timp si trebuie sa fie stimulat/coeinteresat cu papa sau jucarii
. Nu cred ca mai apuca mersul in 4 labe, in schimb are o metoda aparte de a se deplasa din fund
.
Cam asta e cu noi....aaa si eu sunt scapata la mancare. Am avut (si inca mai am) o pofta imensa de sarmale de ziceau cei apropiati ca sunt insarcinata
.
mqqm la multe lunite lui Oliver pentru data de 4. Ai baietel mare!!! Citeam pe blogul tau progresele facute de pepit si eram curioasa daca a inceput sa vorbeasca sau sa identifice lucruri/persoane in mod natural sau faci exercitii cu el.
Super ca aveti dezlegare la alimente. Atat de aerisita e schema de diversificare la canadieni?
Alina pup Stefanul cel voinicut si la multe lunite pentru implinirea celor 8 luni.
Cum merge fitnessul si cum v-ati petrecut sarbatorile?
Patricia pe unde esti, cum sunteti? Ce face Daniel?
Chance daca Daria are mucisori transparenti e destul sa ii aspiri cu apa de mare. Febra de 38,2 nu e mare si e chiar benefica ca sa mai omoare din virusi. Multa sanatate Dariei!!
pogos am vazut o zmeurica tare simpatica Tudor s-a mai lungit, seamana la ochi foarte bine cu sora lui..insa are tot bolfutele lui caracteristice.
Multa rabdare cu diversificarea...o sa fie si el interesat in curand de solide ca doar n-o sa pape tata pana ce se insoara
Clara grozava patanie ati avut...insa e bine ca s-a actionat prompt si nu a avut nimeni de suferit (decat masina
). Mi se face insa rau cand ma gandesc daca s-ar fi intamplat ceva similar in Romania.
E interesant ergo baby numai ca pe amazon.co.uk (de unde se poate livra si in Romania) se vand cu mai mult de 90 de lire sterline (inclusiv taxe) si mi se pare putin scump. Nu inteleg totusi de ce e diferenta de pret atat de mare intre amazon.com si amazon.co.uk.
Giova felicitari si pentru cel de-al doilea coltisor.
revin...ca da semne de trezire si trebuie sa-i prepar pranzul
Giova spune:
avem poze noi:
- www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-30/14:25:13" target="_blank"> serbare iepuras
- www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-03/18:14:21" target="_blank">Paste
de 2 zile zicem si noi "ta-ta", sotul e mort cand il aude si noi pe langa el, caci tare dulcic este.
Moniland si eu vroiam ochelari dintr-astia pt. Edi, vroiam sa-i comand de pe amazon, dar tot acolo e pretul. mersi de link. de care le-ai luat? sunt ok?
revin ca am un umblator prin preajma.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
andra_80 spune:
Alinutza - (cred ca la mine te-ai referit
) i-a mai scazut temperatura la 38,1 si a facut kk moale ... nu a mai facut asa de dinainte de diversificare. I-am bagat sosete cu otet si apa si il astept pe sot sa vina sa ne uitam in gat sa nu aibe si rosu.
http://picasaweb.google.com/mihai.lungan/DariaLa7Luni#
Moniland spune:
Giova, eu cred ca-s ok. Inca nu le-am pus la ochisori, decat atunci cand i-am luat. Bentita e prea larga pt capsorul lor. Trebuie sa-i cos mai mult ca sa le fie buni. Ca dimensiune a ochelarului se potrivesc pt copilasi asa mici. Eu le-am luat banda roz cu rama roz si banda rosie cu rama transparenta cu gargarite. Am optat pt modelul acesta pt ca au banda si cred ca nu-i pot da chiar asa usor jos si nu exista riscul sa se loveasca cu rama. De fapt o sa vad, daca am avut sau nu dreptate. Oricum o sa iau "modelul" de la Blanca cu pusul ochelarilor pe nas, ca sa-i accepte. Nu de alta dar tare greu e sa stea cu ochisorii in soare, mai ales Laura cu ochii albastri, mai sensibili.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bely/bely.jpg)
bely spune:
blanca o sa mai cer o parere
deocamdata stau pana pe 22 sa vad ce va zice pediatrul poate ne trimite el la ortopedie..daca nu voi merge eu sa caut un ortopedist particular.
giova am citit si eu mai multe ieri si cred ca displazie vroia sa spuna. eco nu ia facut niciodata, oricum si daca spune pediatrul ca e ok voi cere sa-i faca o radiografie sa fiu eu impacata.
clara asta da patanie, bine ca s-a terminat repede si v-au sarit in ajutor! Chiar ma intreb si eu nu stiu cum ar fi de s-ar intampla in Romania?!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bely/bely.jpg)
bely spune:
moniland super ochelarii, sa-i poarte sanatoase
trebuie neaparat sa-i caut si eu ceva ochelari lui Patri ca deja o deranjeaza rau soarele si ea are ochi albastri..
elenada spune:
Buna gasca
Noi azi am fost in parc in Herastrau. Am plecat de la 11 de acasa si ne-am intors la orele 19:00 acasa. Am stat la picnic. Tare frumos a fost. Era mai nasoo cand intra soarele in nori ca era mai rece dar cat era soare era super cald. Au dormit pitici vreo doua ore in carut apoi s-au trezit cu chef de joaca. Asa le placea sa se taraie pe iarba, Si Ana a inceput sa mearga in 4 labe desi amandoi prefera sa stea in picioare si sa mearga.
Si mie mi-a placut in parc. Asa relaxata am fost. Fara plansete si tipete a fost minunat. Cred ca o sa ma mut in parc:)
Clara ce patanie. Bine ca s-a terminat cu bine. Eu nu las cheile din mama. Dupa ce deschid usile imediat imi pun cheile in buzunar.
Pitica mea nu vrea sa pape mancare la pranz. nimic nu este pe placul ei. papa 50 gr de mancarica si gata a inchis gurita. Nu stiu ce sa ii dau sa ii placa si ei. mananca cu pofta lactate sub orice forma si cam atat. Sper sa isi revina. ea care devora tot chiar e ciudat ca nu vrea sa pape.
Va pupam
elena fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!