Ati emigra in alta tara? (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

eu am plantat trei panselute, una mi-o murit, da' celelalte doua sunt infloritoare si-o tin asa de cateva luni, fara nici o contributie din partea mea - jalnica gradinareasa - sa ma-nchin de minune sau sa scuip in san ca-i ceva necurat la mijloc?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ruxi, pai iti spun direct. Tu, ABC si Balerrina.
Cu alte cuvinte le spuneti celor din Romania ca ei si viata lor sunt worthless. Vreti sa-i convingeti de asta.
Presupun ca i-ati convins - ca nimeni din Romania nu va mai raspunde de vreo 20 de pagini.Poate n-ati observat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Cu alte cuvinte le spuneti celor din Romania ca ei si viata lor sunt worthless. Vreti sa-i convingeti de asta.
Presupun ca i-ati convins - ca nimeni din Romania nu va mai raspunde de vreo 20 de pagini.Poate n-ati observat.

Hilde,

ce anume am spus concret, care te-a deranjat?

-- C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Cred ca nu e nimic concret care m-a deranjat. Cred ca tonul pe care-l folositi m-a deranjat.

Am uitat-o pe Conchita.

Ma scuzati, m-a cuprins sinceritatea, ma duc sa ma ascund sub masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Io cred ca din butelca prieteniei careva a trisat cu numarul de pahare .

Hilde eu am aparut pe la pagina 14 (deci unde or fi ale 20) cand ni se explica ca persoanele handicapate in .ro trebuie sa astepte sa o luam de la USA-ul anilor 40. Sau pentru tratarea copiilor trebuie sa devii personal de specialitate. Pana atunci o tachinai pe ruxij ca nu iubeste ny -ul.

Si cred ca-i putin invers cu worthless-ul. Tocmai ca-n viata trebuie sa vezi ceva mai larg decat manager. Daca si jobul bine platit e asa o incolonare stupida cum or fi cele din pasiune? Cel la care ai talent? Cum o fi pictor, pianist, balerin? Si subiectele alea de la umanitare ce or fi povesti cu zane?

Din exces de pudoare n-are sens sa-ti explic de ce eu nu pot inghiti galusca cu saraca Romanie in care toti avem o sansa. M-am gandit ca ar fi trebuit sa stii. Asa ca ... trage tare de urechi.

Echipa iepurasilor de Paste o incheiase deja americaneste: Can we agree to disagree?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hilde

Huh, ce am zis io de copii? Ca n-am zis nimic. Eu practic am zis doar de ce emigrai io, pe motiv de ceshetator, mai spusei niste prostii legate de locatiile din US, de motivatia individului pt a emigra, cdare cred eu ca tb sa fie puternica altfel va fi nefericit si am mai zis recent ca nu am fost la ginecolog in Ro ca mi-era tarsha. Cam asta. N-am zis nicaieri ce ai zis tu, aia cu crescutul copiilor in Ro pt ca nu sunt de acord ca ideea. Ba chiar am zis ca nici in Ro nu se mai intra la joburi pe pile, ca s-au privatizat companii. Nici macar n-am criticat Romania decat ff putin, am vorbit mai mult despre emigranti.Acuzatii complet false, eu zic ca dc. te enervez ar tb sa ai si motive, nu doar asa ca ti se puse pata airuea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Conchita il stersesem ca sa nu ma cert iarasi cu prea multi.
Nu-i urasc. E o fascinatie culturala as zice reciproca din care ffiecare vrea sa iasa invingator.

Bine, bine, da' cu floarea ce-ai avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Conchita il stersesem ca sa nu ma cert iarasi cu prea multi.
Nu-i urasc. E o fascinatie culturala as zice reciproca din care ffiecare vrea sa iasa invingator.

Bine, bine, da' cu floarea ce-ai avut?

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

Zisei sa-ti dau PM sa ma bucur ca te vaz . Fara a te compromite .
Uite aici

>>>Continuare

Mergi la inceput