Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Oana au si la librarii. Am vazut si pe net. Ia da o cautare si vezi pe unde au.

Laura uite poza cu unghiutele aici Dar nu sunt gata. Adica sunt doar terminate cu gel. Mai am sa dau oja si sa pun floricica cu pietricica O sa continui dupa ce termin de gatit , ca nu as vrea carne de miel cu stras swarowski

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Oana, cred ca o manancadaca au chef, da' e bine ca nu le face rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, da si tu un nume...ce caut "plastilina non toxica"?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Babytza, da si tu un nume...ce caut "plastilina non toxica"?

Dap, eu asa am dat si mi-a dat vreo 5 site-uri care au la vanzare

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Babytza super arata..da sa pui poza si cand e gata,daa?

Oana ai gasit ceva??

Claudinna,Andy s-a jucat cu plastelina de pe la 3 ani.

Ada avusi desteptare la 6??

Lumi gata cumparaturile?..complete?

Eu mai dau o tura pana la magazinul de langa mine...mai am friptura si salata de ciuperci,aa si ouale

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudinna m-am uitat pe blog dupa reteta cu foi Lica si nu am gasit-o..unde e??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata Laura

Am gasit la diverta tot de la Crayola...1+ deci e si pentru ei ca varsta.
Poate dau o fuga azi daca o fi deschis...ca tot aveam chef de colindat

Si eu tot azi fac oule..dar de altele nu ma stresez ca mergem in vizita

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Lidia Iti doresc maturizare cat mai rapida.Poate daca ai sa iti iei vreodata timp sa gandesti cum ai actionat si cum ai aruncat cu noroi in noi, fara ati cere vreodata scuze...poate poate o sa-ti dai seama ca ai gresit .
Eu am ramas cu un gand amar fata de tine, te credeam o mamica responsabila si cu bun simt, asta din ce mi-am dat seama vazandu te si citindu te, dar si eu se pare ca m-am inselat amarnic si de obicei citesc omul de la bun inceput.
Ii doresc insanatosire grabnica frumoasei Izabella si tie pace in suflet ca esti intr-o furtuna continua!

Este ultimul post care iti e adresat , asta se va schimba doar daca iti vei cere vreodata scuze public pentru discomfortul creat.

in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Claudinna la plastilina nu ma incumet inca, i-am luat creioane colorate si se joaca si mazgaleste foarte frumos cu ele, dar din cand in cand le mai trage si care o muscatura.

LE pana sa vin eu cu si vad ca s-a lamurit misterul plastilinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza! ?
Nu am avut trezirea la 6, din fericire. Pe la 8.30... din pacate Radu cam prost dispus si tot plagea... sotul mi-a zis ca s-a tot fatzait toata noaptea (ca a dormit cu el)... si cand ma uit mai bine.... facuse baiatul caca azi noapte. Normal ca se foise!!! Bietul pic mic, ma si mir ca a dormit pana la 8.30....

Eu am cumparat plastilina pentru Teo, de mai multe feluri, nu am gasit niciuna pe care sa scrie specific non-toxic.
Teo nu e foarte interesat. Ori ne jucam cu maimuta modelatoare, care face forme daca o apesi pe coada (banane, ananas, nuci de cocos, flori, soparle etc) dar ne jucam inseamna ca Teo comanda (vreau banana, vreau ananasul) eu fac bila de plastilina, montez formele care trebuie si el numai apasa! apoi se joaca cu formele rezultate, rostogolindu-le de colo colo, de preferinta in remorca vreunei masinute.
Sau, varianta nr 2, de departe preferata de Teo, eu intind bine bine p e masa plastilina si el apasa si taraste rotile de la cat mai multe masinute. Apoi ghicim care ce urma a facut. Asta se cheama FACEM URME!!!
Intre timp Radu s-a aratat si el interesat de plastilina... asa ca i-am dat. A apasat bine cu degetele prin ea, i-a placut ca se deformeaza si apoi ori a aruncat-o pe jos, ori jap in gura cu ea... deci nu-i momentul....inca.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput