Bobocei de sept-oct 2008 (273)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

babymom, multumesc pentru raspuns. Si eu m-am gandit la asta, dupa ce am citit cate ceva pe net, cum ca tratamentul cu Euthyrox de 25 (ca asta mi-a recomandat mie, cred ca e aceeasi substanta activa cu cea din medicamentul de care ziceai tu) mi l-a dat, banuindu-ma de hipotiroidism nediagnosticat inainte de sarcina. DAR problema mea e: daca nu am asa ceva si iau tratamentul asta, ce se intampla?? Mi-a spus inclusiv ca poate fi si pe fond se sarcina, si apoi sa imi revin, deci? ASta in conditiile in care, subliniez, valoarea e in limite normale, si eco de tiroida la fel. de asta sunt asa bulversata, m-am gandit sa fac intai analizele acelea complete pt tiroida dupa sarbatori si apoi sa mai cer un sfat de la alt endocrinolog...eu inca sper sa nu am nimik...
multumesc si fetelor care mi-au raspuns ref la spalatul astazi

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 17s6z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Nikolici, trebuia sa-i fi dus o punga sa-si scuipe semintele in ea ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Da, dar intai o matura sa ia muntele facut de pe tartan, de fapt era o mare !

in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Claudinna, pai Mihai face bine, tot cam la fel, creste, spune doar 5 cuvinte si se frichineste noaptea. Noi suntem super obositi, dar pe el se pare ca nu il afecteaza. I am facut si copro in 2 randuri, ca poate e de la giardia- el baga si acum tot ce prinde in gura- dar nu a iesit nimic.

Am citit capitolul asta si vad ca sunt multe gravidute. Ma bucur pentru ele. Eu nedormita de atata timp, nu am curaj sa mai fac vreunul.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Diana au iesit super ouale! Sa le mancati sanatosi!
Nikolici daca s-ar fi dezbracat acolo sa faca pipi, unde scuipa cojile, nu ar fi trebuit sa te mire. Face parte din categoria de tzaranoi care folosesc parcarile pe post de pishoar. Asa a educat-o mama ei si copiii/ nepotzii ei vor fi la fel, din pacate. Nu ai ce sa le faci. Daca le atragi atentia, in loc sa se scuze si sa isi dea seama ca gresesc, devin agresivi. Asa stiu ei....

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 17s6z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

corrina ai perfecta dreptate, imi pare rau ca in vinerea sfanta am stat sa ma cert ( a se citi a face educatie)unor astfel de persoane.
Totusi am adresat o intrebare primariei sectorului 4, ce pot face, daca politia comunitara intervine in astfel de cazuri de mizerie intentionata in parcuri amenajate pentru copii.Sunt chiar curioasa daca imi va raspunde careva vreodata.

in 9s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Da, da Nikoliciule, asteapta tu mult si bine! Ai uitat ca traim in Romania?!

Si eu cred ca as fi procedat la fel ca tine, adica i-as fi atras femeii atentia ca nu se scuipa pe jos cojile. Defapt, asa am si facut cu mamicile din parcul de langa blocul unde locuiam inainte, unde ieseam cu Victor. Rezultatul: mi-au ras in nas, privindu-se una pe alta ironic la adresa mea, cu toate ca ne stiam decand s-au nascut copiii si mi-au raspuns: "pai, nu vezi ca toata lumea face la fel, si la ce mizerie e in parc... ce mai conteaza?"
No, ce sa mai zici? si unele dintre ele erau fete cu pretentii de educatie aleasa, profesoare, economiste, una medic... dar fara cei 7 ani de-acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani, ANCA!
La multi ani, CLAUDIA!

Mergi la inceput

lavinia citind postul tau, ma apuca rau gandul ca nu vom avea niciodata o tara cu oameni civilizati.Iti dai seama ce ar iesi daca ar trebui sa recicleze romanul?
Sora mea care traieste intr-o astfel de tara cu program masiv de reciclari, are in casa vreo 4 cutii pentru diferite gunoaie nu mai zic de composit (resturi de mancare) care se arunca pe campuri ca ingrasamant
.Romanul ar zice nene unul bun si gata ca ocupa loc, restul pe geam eventual cum mai fac vecinii mei de sus ca tot nu au terminat zugraveala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici eu de obicei ignor astfel de cazuri si stii de ce pt ca nu vreau sa ma enervez.Stiu ca e bine sa iei atitudine si te felicit pt asta dar eu sunt tare dezamagita de oamenii din tara asta si sunt convinsa ca multi(sa nu zic majoritatea) ar raspunde exact ca tanti aia.
Din pacate asta e tara in care traim si astia sunt oamenii care ne sunt prin preajma.Vb lui Badea ,,Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, te simti mai bine, ha! Mi-ai aruncat mie cioburile??? Am o durere-n git de mor, sper sa-i dau de cap pina maine, ca nu am chef sa-mi petrec pastele cu fulare la git si siropele.

Eu va doresc inca de pe acum Paste Fericit alaturi de cei dragi. Iepurasul sa va aduca tot ce va doriti.
Pupici!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput