Aspirante optimiste > 20 ani (468)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

A merci madutza, cred ca voi merge dupa 13, ca dupa aia se culca si se trezeste pe la 18, cand se termina. Burtica cred ca e bine. Astept sapt viitoare sa merg la doct sa vad si eu inimioara dc nu e prea devreme. In rest ma simt bine, doar ca ma mai doare din cand in cand burta asa, dar trece dc stau in pat.

Didi, eu eram cu sportul. Mergeam la aerobic, si chiar faceam efort nu gluma, de 4 ori pe sapt, veneam varza acasa de oboseala. Eu cred ca m-a ajutat f mult sa raman insarcinata. Nu am tinut cont de nici o perioada. Am facut sport in continuu si tare bine era.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Hera, m-am linistit, as vrea sa ajung si eu sa fac asa des, dar din pacate nu-mi permite timpul. Eu ma duc la sala si combin exercitiile pe aparate cu cele la saltea. Si eu ma fac varza, cateodata plec cu picioarele tremurand, atunci stiu sigur ca fac febra, dar imi place de mor. Si alerg si-n parc, astept de cateva luni sa se-ncalzeasca destul sa pot alerga iar.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Paula si spor la treba
Hera burticutza

Mai nu ajunge ca sunteti harnicutze mai sunteti si sportive
fetele

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Eu aveam o instructoare super tare, si faceam febra continuu.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cosmi, eu nu sunt chiar asa harnicuta, mai mult sportiva
Hera, inseamna ca era buna instructoarea si ca faceai exercitiile corect. Eu fac febra cand lucrez grupe de muschi pe care nu le-am lucrat recent, atunci sa vezi cum ma misc ca un robotel vreo 2 zile...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am intrat si eu repede sa va salut!
Cosmy multumim de cafea, eu n-am apucat inca sa o beau, crd ca fug si eu sa-mi fac una
Hera se trece dupa ora 1 intr-adevar. Noi am vrea sa ajungem si la Prohod in seara asta. Drum bun acasa! Si noi plecam maine dim.
Fetele muncitoare , unele muncim pe acasa, altele pe la serv. Si sotul meu munceste azi si de marti iar. Nu puteau sa deaa si ei mai multe zile libere. fetele, mai vb

http://lt1f.lilypie.com/ZtBrp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Didi tu macar esti sportiva,da' eu nu-s nici una nici alta
Katy

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

katy

Vreau sa fiu

Mergi la inceput