Aspirante optimiste > 20 ani (467)
Raspunsuri - Pagina 19
roxy_s spune:
ce sa facem cosmy, fiecare cu piticii lui fotbal, motoare....
bine ca nu femei 

Vreau sa fiu 
JoAnn spune:
vas
deocamdata nu stiu ce imi doresc ![]()
ma mai gandesc ![]()
sotul vrea baiat ![]()

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
didi32 spune:
Aoleo fetelor, cand aud de fotbal mi se ridica parul! TV-ul merge numai pe canalele de sport, in fiecare seara sunt vreo suta de meciuri, ca sa-mi faca mie in ciuda!
in devenire
roxy_s spune:
vas, scuze ca intreb , poate ai zis dar n-am fost eu atenta, tu esti gravi?
Vreau sa fiu 
cos_minutza spune:
Aaaa pe langa pasiunea motoare,mai avem si Discovery non stop
In primavara asta,musai sa vina barza
vas spune:
da chiar DIDI, ce mai regret uneori ca am pus DIGI. Zici ca pe toti ii apuca jucatul seara, pe ce program pui se termina unul incepe altul. Aseara...adormise Eliza, ma dau pe langa iubi.....imi dai o pupa imi da una pe fuga dupa care zice "ce meci....joaca Barca, tu stii ce meci tare e asta?". ce sa spun ....extraordinar ,vai ce meci....vorba ta Roxy, te doare bila.
Cosminutza esti o fericita.
La mine in familia nu era tata cu fotbalul ci MAMA. Deci cand ne intrunim in familia al meu sot se intelege cu soacra-sa de minune.
joann, eu pana la 5 luni am stiut ca e baietel...ce mai vorbeam cu EL numai la masculin. cand mi-a zis ca e fetita am ramas atat de socati nu ca nu ne-am fi dorit dar cand iti intra in cap o idee o scoti greu.....iar acum sincer parca tot fetita imi doresc.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
cos_minutza spune:
Eu sunt Roxi,numai mai lucrez ceva intre timp,chiar daca am o leeennnneeee![]()
vas spune:
Nu Roxy, nu sunt deocamdata, dar imi doresc inca un bebe tare mult.Am deja o fetita si as mai vrea un bebelus in viata mea.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
cos_minutza spune:
Si eu ma mai uit la meciuri,dar la din astea importante,capionate mondiale sau europene,deh pasiune de la tati