Aspirante optimiste > 20 ani (467)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

EIII, Paula cat am mai stat eu lumanarea.....intr-o seara dupa prestare sotul s-a dus pana la baie si cand a venit m-a gasit cu picioarele in sus in mijlocul patului.....saracu..a facut niste ochi... si mi-a zic "doamne....bine ca ai fost balerina candva ca altfel te mai duc si pe la spital cu gatul sucit"

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

acu cand am treaba aveti o limbarita de mor....iar cand frec manganu nu e nimeni, NU MA MAI JOCCCC!!!!

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

EIII, Paula cat am mai stat eu lumanarea.....intr-o seara dupa prestare sotul s-a dus pana la baie si cand a venit m-a gasit cu picioarele in sus in mijlocul patului.....saracu..a facut niste ochi... si mi-a zic "doamne....bine ca ai fost balerina candva ca altfel te mai duc si pe la spital cu gatul sucit"

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

ce tare esti..ceva in genu a zis si al meu cand m-a vazut. si de atunci m-am potolit

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

didi, ai dreptate , acum toate vrem napraznic
cel putin eu incerc, sa nu zic ca n-am incercat

Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Paula esti de belea

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

f tare faza dar iti dai seama ca si pe mine ma gasea asa si nu sunt tocmai o balerina

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

haha, pe mine ma ajuta sa stau dreapta si-mi aranjeaza si perna sub fund! acu' sa vad care-i mai tare!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele daca va zic ca sotiorul meu scump ma ajuta la faza cu lumanarea,imi ridica el picioarele si ma si scutura putin ca sa nu scape vreo unul si dupa aia imi pune perna ca sa stau comod cu picioarele pe perete.Radem de numa,dar facem orice pt bebe.V-am zis eu ca m-am maritat cu barbatul perfect

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Didi,Paula super
Anca

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Paula, vad ca avem aceeasi tactica si sotiorii s-au conformat imediat!

in devenire

Mergi la inceput