LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *189*
Raspunsuri - Pagina 8

carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mababei Am facut si noi Pentaxim-ul, fara probleme, bineinteles ca l-am platit, ca desi gratuit acum ![]() ![]() ![]() Detalii tehnice: 10,550 kg, 83 cm si nu facem analize ca aratam prea bine ![]() ![]() mihaela, mama de ![]() |
Sa iti traiasca baiatul, asa da!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Dodo-pui spune:
Multumim tuturor de urari !Lucia
,Simonapro
,Anca
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

carla28 spune:
citat din mesajul lui Anaan Noi ne pregatim de-o plimbare cu masina, asa aiurea,fara o destinatie precisa, ca afara e vreme urata (bate un vant gen crivat)si ne-am saturat de stat in casa.Andrei a facut de vreo trei ori curatenie azi ![]() ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Plimbare placuta!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

cativ13 spune:
Bianca, nu stiu adresa exacta...am dat mail la hotel si mi-au zis sa tin drumu` drept om gasi noi
mami de Silvia Ioana

simonapro spune:
Hello!
Am vazut un mutzunel frumusel si pe scumpica Ana.
Cativ: plecati in Bulgaria, ca vreau si eu sa rezerv saptamana viitoare bilete pentru Aqua Azur, tocmai bine mi-ar prinde niste pareri?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

Gina2008 spune:
LA MULTI ANI!
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
Gabriel Robert
Sa va traiasca si sa creasca puiutzii! Pup si mamicile super fericite!
Calin & Gina
Un baietel nazdravan si mamica lui

mababei spune:
Ana, Cati, Carla
Cati, sper sa ii si vina Silviei caci am inteles ca sunt ceva probleme cu marimile.
Vazut mutz si tortul! Unul mai delicios ca altul
! Frumoasa petrecerea
!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

mababei spune:
Are cineva noutati despre gravidutzele noastre Karina si Magdy?
Nici Galushca nu a mai intrat. Ultima data spunea ca Ileana nu ar fi chiar bine. Sper sa se fi rezolvat intre timp!
Nici olandeza Manuela nu a mai intrat de mult timp!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

cativ13 spune:
citat din mesajul lui simonapro Hello!Am vazut un mutzunel frumusel si pe scumpica Ana.Cativ: plecati in Bulgaria, ca vreau si eu sa rezerv saptamana viitoare bilete pentru Aqua Azur, tocmai bine mi-ar prinde niste pareri?Mami de ![]() ![]() |

cativ13 spune:
citat din mesajul lui mababei Cati, sper sa ii si vina Silviei caci am inteles ca sunt ceva probleme cu marimile.mihaela, mama de ![]() |