LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *189*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Wow, da' munciti, nu gluma!
Eu nu fac nimic anul asta, nu gatesc nimic, hai, poate o friptura, dar inca ma mai gandesc.
Azi am dat un pic cu aspiratorul si am sters parchetul si praful si atat.
Sper sa isi revina Eva rapid, sa putem pleca in vizite (la parinti, nu in alta parte). Altfel aducem oalele cu mancare la noi
Imi pare rau ca nu am pus din timp niste iarba de pisici la crescut, sa fi pus oua rosii in ea. Dar abia azi mi-am adus aminte si pana duminica oricum nu creste.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

eu nu gatesc nik special, duminica o friptura, salata, drob si placinta face mama, oua a vopsit tot mama...
nu stiam de iarba de pisici.... eu am pus grau la incoltit si apoi in pamant,acum e verde, super arata... asa fac in fiecare an si pun in diverse forme, cutii sau intr-un platou in mijloc o oala mai mica decat platoul pa margine pun pamant cu grau, pana incolteste si creste putin las acolo oala, apoi o scot si in locul ramas gol pun oualele vopsite.

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Victor Christian, ghiocel de SimonaMami
Arald Andres, ghiocel de Ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

pe 12 plecam la Cluj, avem zi plina acolo pe 13, iar pe 15 vom fi la Timisoara. Fetele din zona....poate ne vedem

Pai cand va intoarceti din Cluj sau Timisoara, faceti un ocol si prin Deva, da ?!!! Va asteptam cu o cafea buna buna !!
Veniti ??

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Victor Christian , Arald Andres

1 AN

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Noi astazi ne-am plimbat toata ziua, am fost la cumparaturi si acum dormim, nimic nou

Anamariame, nici eu nu pregatesc chiar nimic pt ca ne face mama plus ca duminica mergem la ea iar luni la soacra mea asa ca pe acasa nu mancam !
Curatenie am facut ca de obicei, nu m-am dat peste cap .

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Pe unde sunteti fetelor ?

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Merg si eu la , vad ca nu e rost de bu-hu-hu !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Victor Christian

Arald Andres

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Salutare Intru si eu rapid pentru un raport scurt apoi fug la nana ca sunt franta de oboseala. Ieri am fost la revizie si vaccin. Avem 8.600 kg si 75 cm, 2 masele aproape iesite si rosu in gat asa ca am zis pas la vaccin. Mandra mea este atat de mataita ca nu mai stiu ce sa-i fac - nu ii convine nimic nimic.. plange sa o iau in brate, daca o iau plange ca vrea inapoi la jucarii, urla cand trebuie sa o schimb, nu poate sa adorma la pranz- azi a fost a doua zi fata nici un somn pe zi, este atat de irascibila iar eu sunt cu nervii pe pereti.... Ieri m-am certat cu toti care mi-au iesit in cale apoi m-am umflat de plans... dar macar m-am calmat... Azi am dus-o in parc si a dat acolo la ture si acum a cazut lata ... Doarme de 1 ora jumate ...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

LA MULTI ANI VICTOR CHRISTIAN si ARALD ANDRES

Am primit ceva frumos pe mess si m-am gandit sa impartasesc si cu voi.
Minus partea cu "trimite tuturor celor din lista" este un mesaj in spiritul acestei sarbatori, careia multi dintre noi i-am uitat semnificatia adevarata.

Cel mai mai mare OM din istorie.. Iisus n-a avut servitori, si totusi I se spunea Stapan.. N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator. N-a avut medicamente, si totusi I se spunea Vindecator. N-a avut armata, si totusi se temeau de EL N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. N-a comis nici o crima, si totusi l-au rastignit. A fost inmormantat, si totusi traieste si azi. Ma simt onorat sa slujesc un conducator care ne iubeste. Daca ai credinta in Dumnezeu si in Iisus Hristos Fiul Sau.. trimite acest mesaj tuturor din lista ta. Daca nu ignora-l.. Daca il ignori, adu-ti aminte ca Iisus a spus:<<Cine se va rusina de Mine in fata oamenilor, ma voi rusina si Eu de el>>

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput