Gemanutzelor - LA MULTI ANI!!!... (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Off, noroc cu id-ul de mess...

LA MULTI ANI, RALUCA ELENA! Sper ca te-ai sarbatorit frumos ieri si ca ai parte de mai mult timp liber de la munca si numai vesti bune in familie!

Multumesc, D!
Am auzit ca m-ai cautat intr-o seara pe Messenger. Imi cer scuze, dar eu nu eram prin zona. Nu eram acasa. Iti detaliez intr-un PM sau tot pe Mess. Mi-a zis sotul ca m-ai cautat, dar nu stia cine esti si ce sa-ti spuna si a zis ca mai bine nu-ti spune nimic

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Acum am terminat de bucatarit.Voi ce ati facut azi?

NIMIC

Albumele mele

Mergi la inceput

La multi ani, ELENA Adina pentru ieri!

La multi ani, SunSmile pentru azi! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ai o viata frumoasa, cu multe bucurii!

Si La multi ani, Alynutza, pentru maine, ca sigur nu am timp. Sa fii si tu sanatoasa, fericita, iubita si implinita!

Albumele mele

Mergi la inceput

Noi suntem in general bine.
Am ceva motive pt care am lipsit o vreme.
De-acum mai am o saptamana si apoi cred ca intru in normal, cat de cat.

Am trecut iar prin niste emotii legate de frate-meu.
Delia, stii... cu baiatul din BV
Frate-meu era la interventie si s-a dus sa stabilizeze zona. In fine. Deocamdata e ok.
Azi ne-a anuntat ca pe 22 iulie decoleaza de-acolo. Fix 2 luni mai sunt.

Sper sa ne mai auzim zilele astea!
Noapte buna!

Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Ralu, ai mai aparut si tu prin zona! Ma bucur ca esti bine si ca au trecut emotiile, 2 luni trec repede!
Black, ce face Dragos?
Eu inca nu m-am trezit bine, fug la bucatarie sa-mi pun cafea, sper sa ne mai auzim!
O zi frumoasa va doresc!

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salut!

ralnied,Blackgirl - multumes pentru urari

Alynutza

La multi ani!!!

Sa fii fericita si iubita!

Noapte buna!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

WOW, ce de sarbatorite azi! Numai una si una! Am intrat in mod expres sa va spun cateva cuvinte, caci stiam ca sunt fete deosebite si merita cu prisosinta numai ganduri bune!

Tzuni,LA MULTI ANI! Sa te bucuri de minunea ta, Mary, sa ai parte de multa sanatate, iubire si intelegere in cadrul familiei (si acceptare ), mult succes cu vesnica dieta () si iti doresc ca niciodata, dar niciodata sa nu te sschimbi (asa optimista, si sufletista, si generoasa)! De prea putine ori ne-am intersectat noi pe aici si asta o trec la minusuri pentru mine!

Doina, LA MULTI ANI! Esti o femeie deosebita, o mama deosebita, care de atata timp de cat sunt eu pe aici, nu a incetat deloc lupta cu boala lui Dan, care de prea putine ori s-a plans de greutati (cu toate ca aveai destule motive)! Multa, multa sanatate, multa dragoste, multa putere si macar azi fa si tu un gest numai si numai pentru sufletul tau! Si azi lasa si tu bucatareala pentru alta zi!

Raluca, LA MULTI ANI! Tu stii ca pe tine te-am adoptat cel mai usor in sufletul meu (poate ca simteam ca trecem prin aceleasi situatii, ca ne asemanam in multe privinte?) Iti doresc si tie multa sanatate, multa rabdare (caci 2 luni trec repede ), mai mult timp liber (poate faceti si voi ceva cu inmultirea familiei ) si toate lucrurile bune din lume sa ti se implineasca!

Dragos este asa-si-asa, nu am motive de laudat (adica mananca in stilul lui, prin toata casa, la jucarii si la reclame, in timpul lui, cam 1-2 ore) Saptamana asta numai merg la cabinet, prefer sa merg sa mai exersez si sa invat pentru eco (am examen fix peste o saptamana).

Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Mergi la inceput

Delia, multumesc din suflet pentru urarile tale.

Urez si eu din inima La multi ani! pentru Tzuni si pentru Doina. Sa fiti fericite, sa aveti un cer senin si multe bucurii, sanatate si noroc!

Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

N-am mai dat de multa vreme pe-aici...cu scrisul. Stau bine doar la capitolul citit

Dar azi, fiind asa o mare sarbatoare in casuta noastra am zis sa iau si eu un buchet de flori pentru dragele noastre sarbatorite de azi.

La Multi Ani Tzuni
La Multi Ani Doinito
La Multi Ani Ralucule

Sa va fie viata o eterna primavara asa cum este ziua asta de frumoasa!
Va imbratisez cu multa dragoste si va pretuiesc atat de mult cat poate duce sufletul meu!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Multumesc, Liliana!
Bine ca macar la zile de astea reusim sa ne adunam si noi

Albumele mele

Mergi la inceput