Gemanutzelor - LA MULTI ANI!!!... (42)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Azi:
Dai de un noroc chior exact cand aveai mai mare nevoie de o interventie divina. Apare la momentul potrivit persoana potrivita pentru a echilibra o situatie din cate cineva are de suferit, si il vei privi de acum incolo pe cel care si-a pus amprenta norocoasa in calea ta ca pe eroul salvator al zilei. Iata cat de baftos poti fi uneori, chiar si in momentele in care te astepti cel mai putin la o rezolvare pozitiva a celei mai complicate probleme!
si
Poate ca ai fost mai mult pe drumuri in ultimile zile si ai sentimentul ca anumite lucruri se vor indrepta. Probabil ai dreptate, asa ca, daca ti se va ivi vreo oportunitate, mergi inainte. Nu-ti pierde timpul sau enegia pe nimic ce este legat de bani. Mai da o sansa relatiei tale sau muta-te din oras sau din cartier. Asigura-te ca farmecul tau nu a disparut, inainte de a deveni radical(a), si - in final - vei avea alaturi pe cineva care te va face sa te simti un(o) invingator (invingatoare).
Lora, cum fu la 4D? Eu stau sa ma gandesc daca am facut asa ceva in sarcina si cred ca nu. Ceva imagini/dvd/cd/poza? Ce mai face Iustina? Cum va descurcati cu gradinita daca ati renuntat la bona?
Liliac, au trecut virozele? Ai reusit sa-i faci inj vit D? Pana la urma ce anume i s-a parut suspect dr tale de a vazut ca bb Raducu nu asimileaza Vigantolul? Eu pana acum nu prea am vazut sechele de rahitism, doar la copii de co-nationali, insa ei oricum au multe carente. S-a mai ameliorat situatia cu Andra? A inceput sa pape?
Ralu, daca seful cel mare ti-a spus sa nu stai peste program, mai ales ca nu esti platita pt ore suplimentare, de ce mai stai??? Eu am ajuns tare zgarcita cu timpul meu liber. Este al meu, nimeni nu ma plateste in plus niciun leu.
La Brasov este o vreme de kk. Si musai sa fac niste drumuri, insa le fac cu Dragos in brate, mama a fugit la munca zilele astea!
M-a ajutat si asa suficient, a inceput sa ii dea de mancare binisor lui Dragos, se joaca cu el, il scoate la aer, ba mai are timp sa ne si gateasca!
In rest, suntem la fel.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Helau!
Sa stiti ca eu sunt pe alta planeta, toti neuronii au intrat in prenatal...uit tot, sunt aeriana, distrata....si nu mai pot gandi decat la ceea ce mananc sau as vrea sa mananc! A, si ma gandesc la somn si vacanta...
Totul e ok cu bebelina, e "in grafic" sau mai mult decat in grafic, adica e cu 100-150g mai mare si cu 10 zile termenul dat de ecograf pt. nastere mai avansat... O fi vreo uriasa, ceva...cica as avea 22 de sapt. si 5 zile azi in loc de 21, dupa ecograful ala...mai, sa fie! Are 525 de grame, lungimea totala n-a putut-o masura, ca nu statea locului defel, a ramas tot fata..
si e totul ok!
Cu gradi ne descurcam f. bine si fara bona, oricum dimineata noi o duceam, asa ca e doar de luat...o ia Eugen in general si doar cand nu poate el eu - pana acum doar o data s-a intamplat.
Iustina e ok, acum e la engleza, pe la 19.30 vine si abia asteapta sa iasa surioara ei la joaca. Intr-o seara si-a lipit urechea de burta mea cica s-o asculte si sora-sa i-a tras una..nu va zic ce fericita eraaa! Cica mami, cred ca vrea sa iasa sa ne jucam, de aia m-a lovit!
Sper ca sunteti bine toate!
Va pup, o seara placuta!
Lora, mami de Iustina si 20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Buna fetelor!Timpul mi se pare atat de scurt in fiecare zi fac la fel...treaba, mancare , recuperare cu Dan ( si barbatul face cu el) si spalat curat...si uite asa trece timpul de nu stiu cand.Si la noi e o vreme de kk...acum ploua bine, toata noaptea si toata ziua a plouat.
Liliach , buna mancarica cu afumatura eu chiar nu mai stiu ce sa mai gatesc, azi am facut o mancare de fasole uscata cu niste afumatura, ciorba nu am mai facut.Maine chiar nu mai stiu ce...
Lora, si pe tine si pe bebelina din burtica dar si pe Iustina!!!
Black mi se pare normal sa nu irosesti din timpul tau liber la serviciu, mai ales ca e asa de putin ...timp liber...ce face Dragos? vrea la mama ta?
Ralu tu ce mai zici?
Va pup!!! si incerc sa va trimit nitica, caldura din suflet!!!
blackgirl0 spune:
Lora, am vrut sa iti scriu mesaj mai repede insa m-a lasat netul! Vroiam sa te felicit pentru bebe miscaret si maricel. Asa de frumos povestesti tu de sarcina, de bb din burtica, de Iustina cum vb cu cea mica!
Se vor intelege de minune, ai sa vezi! As vrea si eu, insa acum nu am timp, nici macar in minte de bb 2.
Maine sper sa reajung la notar sa definitivam si contractul (stau ca pe ghimpi, mai ales ca am concurenta serioasa. Au auzit de postul asta si sunt ca vulturii
). In luna mai m-am ars complet, dar complet: si cursul de ecografie plus examen la Sibiu (iarasi am de invatat
), si-o saptamana complet singura la Predeal, si parastasul de 7 ani dupa tata, botezul fetitei prietenilor mei si la final... ziua mea.
Nu spun de acte. Sper sa fim sanatosi cu totii. Caci eu sigur voi iesi cu creierii prajiti!
Doina, asa te-as "inchiria" pe perioada asta la mine!
Stiu insa ca si tu le ai pe ale tale, ma gandesc numai la tine, cata putere ai pentru Dan si imi este suficient.
Noi mancam mai nou ce gateste mama (orez cu ficat de pasare), maine trebuie sa fac eu ceva de mancare, insa nu stiu ce. Nici nu prea am prin frigider multe, ma asigur sa existe macar mancare pt Dragos. Copilul s-a obisnuit cu mama, alearga la ea, vrea in brate la ea.
blackgirl0 spune:
Azi:
Banalul acestei zile te face sa te gandesti la alte probleme, pentru ca, daca ai fi implicat in treburi urgente, nu ai avea timp sa te lasi purtat de griji si intrebari existentiale cu tenta negativa. Ocupa-ti timpul cat mai mult, chiar si cu fleacuri casnice, pentru ca preocupat de ele, iti abati gandul de la altele, nu tocmai placute. Faci prea mult tam-tam pe marginea unor probleme care nici n-ar merita atentie, dar din lipsa de alte treburi mai importante, te apleci si asupra lor.
si
Ai un plus de incredere si siguranta. Obstacolele pe care le vei intalni in drumul tau vor disparea treptat. Cu oamenii vei avea o atitudine spontana, un contact calduros, iar ei te vor considera o persoana foarte placuta. Evita sa amesteci viata profesionala cu cea privata, nu lasa supararile de acasa sa te impiedice sa muncesti corect. Vor fi multe influente pozitive care te pot ajuta sa-ti imbunatatesti relatia cu partenerul(a), iar atmosfera va fi incantatoare, daca vei arata bunatate fata de el(a). Arata-ti afectiunea fara menajamente.
Sunt trezita de la 7 fix, Dragos fu motivul: numai avea somn! Asa ca acum mananca micul dejun cuminte (adica la jucarii
), eu imi pregatesc a doua cafea si imi pun hartoagele in ordine pt cel putin 2 drumuri pe la diverse institutii azi.
O zi faina!
blackgirl0 spune:
Gata! Am semnat contractul! De maine umblu oficial pentru actele necesare infiintarii cabinetului meu. Insa nu am cu cine sa ma bucur, asa ca va zic voua! Sotul este parca traznit cu leuca in cap: nu a primit avansarea, drept urmare vrea sa intre el in CIC. Acum doarme, dupa ce s-a indopat cu medicamente. Mama dupa ce a stat cu Dragos a fugit repede la ale ei (casa, serviciu, conta).. Asa ca eu sunt cu voi si cu Dragos, caruia ii dau cina.
LoraG76 spune:
Black, felicitari! Le meriti din plin! Na, daca ai fi aici, as bea si sampanie cu tine, dar macar virtual poti sa ma servesti c-un pahar! Ai sa vezi ca acusi vor veni satisfactiile si pe plan financiar, chiar daca o sa aveti o perioada mai grea! Sotului tau o sa-i treaca, e mare! Pentru un barbat e greu sa accepte o infrangere, cat de mica...isi revine, nu-l baga in seama si poarta-te normal cu el. Pupici lui Dragos si capul sus, d-na doctor!
Lora, mami de Iustina si 21+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
blackgirl0 spune:
Azi:
Toate stau pe loc si lipsa de evenimente te imbie la ganduri negative. Daca ti-ai incarca programul cu tot felul de sarcini, nu ai avea timp sa te gandesti la motive de suparare, ca atare fa tot posibilul sa te ocupi de ceva mai dinamic. Pasivitatea sau comoditatea te imping intr-o zona periculoasa din punct de vedere psihic, sora cu depresia si abandonul in fata problemelor actuale. Nici sanatatea nu e la cote maxime, deci chiar ca pare o zi dificila.
si
Aceasta zi poate fi dominata de discutii in contradictoriu, gelozie si certuri furtunoase. Daca nu esti atent(a) poti provoca suferinta si vei suferi si tu. La munca este necesar sa-ti delimitezi clar care sunt obiectivele pe care trebuie sa le atingi si sa determini care dintre ele se pot realiza si care sunt utopice. S-ar putea sa ai un somn agitat, evita orice medicament nerecomandat de medic. Nu actiona din impuls.
Lora, multumesc! Din pacate, azi am tras o cearta de pomina cu sotul, ca eu l-as fi imbolnavit pe Dragos (acum 2 saptamani de enterocolita), ca eu is in fel si chip. Nu am mai rezistat si l-am dat pe usa afara. Am inteles ca este la serviciu (initial avea zi de concediu) ca vine mai tarziu, ca maine si luni este plecat la Bucuresti. Daca om mai continua in stilul acesta, ne spunem pa si asta este. Am spus fiecare dintre noi multe, insa consider ca au fost spuse la manie si nu le iau in seama. Deocamdata. Sper numai sa fie sub impactul celor intamplate ieri la munca la el. Ma supara mai ales ca stie cat de stresata sunt acum, cu actele, cu emotii, cu drumurile la Sibiu, cu Dragos acasa (in continuare, eu ii dau de mancare celui mic, el nu se baga) si tot eu sunt aia care nu gateste (recunosc, saptamana asta am mancat fiecare ce-a apucat), ca nu-l incurajez cu serviciu (ce anume vroia sa fac???) si alte prostii. Si ca un facut, taman azi si Dragos este mai marait ca de obicei. Ne-o fi simtit, dragul de el, mai nervosi.
Gata! Consider ca m-am descarcat. Acum a iesit si soarele si ma simt si eu mai bine!
Liliac, Ralu, Doina, Olim, Tzuni, Mercedes, Adina???
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Buna fetelor!
Uite ca a iesit si soarele, poate va veni si caldurica pe perioada mai lunga.E asa de frumos afara...totul infrunzit, inflorit, pasarelele canta...parca ne mai da curaj!!!chiar daca sunt alte probleme, cand privesc minunile astea ale primaverii, imi incarc"bateriile" imi iau "inima in dinti" si zic" SI MAINE E O ZI"!
Black , totul e sa fii rabdatoare, plina de speranta si sa vezi caci toate vor intra pe fagasul care ti-l doresti.Certurile in cuplu sunt ceva "necesar" Impacarea e dulce.(glumesc).
Lora, voi ce faceti? tot somnorasa de la sarcina? eu tot asa am fost la fata.
Eu zilele astea am mers pe mancaruri cu spanac, stevie, cu "garnituri"de carnita de pui astea acum pana nu trece sezonul lor si le am in gradina.Mi nasole sambata cand tre sa vad ce fac pachete
ca le-am facut saptamana ce a trecut pe vredeturi din astea.
LoraG76 spune:
Black, soro...te gandesti prea departe! Oricand ai nevoie de noi, stii ca ne gasesti aici! Cred ca evenimentele din ultima vreme v-au cam dat peste cap, aveti nevoie de-o pauza. Lasa-l sa se linisteasca putin, apoi lasa-l pe Dragos cu mama ta si plecati amandoi pe-o banca la aer, da' o banca mai retrasa, asa, si stati de vorba si spuneti-va - cu promisiunea dinainte data sa nu va suparati - tot ce aveti de spus unul altuia! O sa fie bine, sigur o sa fie! Te imbratisez strans si-ti trimit din puterea mea si tie, cred ca esti mai obosita decat mine!
Donito, mi-ai amintit de mancarurile facute de bunica...ce bune mai erau!!! Cu stevie, urzici si grausor...ce dor imi e! Eu am tot dat-o pe urzici, ba mancare, ba ceai - nu vreau sa-mi scada fierul in perioada asta.
Pupici!
Lora, mami de Iustina si 21+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro