Gemanutzelor - LA MULTI ANI!!!... (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Olim, cred ca vine ca si colet si e 3 lei, iar cu plata ramburs e 6 lei - eu asa stiu. Doar daca poate fi pusa in plic sa fie mai ieftin, ii zic lui Eugen sa intrebe la posta.

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, saracie-saracie, insa eu vreau 3 carticele din acelea: cate una pentru nepotei si una pentru Dragos. Stai linistita cu bubele, treeec repede-repede!

Olim, succes la examene! La sfarsit asteptam bauta virtuala!

Si....

LA MULTI ANI, LORAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Sa ne traiesti o mie de ani, la fel de frumoasa, sanatoasa, saritoare oricand la nevoie, viata sa-ti astearna numai bucurii si zambete in calea ta, fetitele sa-ti aduca numai riduri de fericire, iar sotul sa te iubeasca mai mult ca in prima zi!

Mercedes, sa-ti traiasca printesa cu plete blonde! Sa aiba parte de sanatate, mult noroc in viata, multa iubire si viata sa nu o dezamageasca niciodata!

Dragos ia micul dejun, sper sa nu ne lalaim prea mult, caci vreau sa-l scot in parc. Si-a gasit si el 2 baietei de varsta apropiata si se pare ca nu-i chiar atat de antisocial pe cat il credeam. Inca tot "ma-ma" vorbeste, in rest sunete pe limba lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Lora, La Multi ANI!!!!
Sa fii sanatoasa, sa nasti usor, sa ai parte de o bebelusa cumintica si sa te bucuri de tot ce-ti ofera viata.
Nu stiu ce sa-ti zic cu bubitele...ca habar n-am dar iti doresc sa poti trece peste toate cu bine si fara prea multe mancarimi.

Asta cu cartile este f interesanta. Avem si noi una primita de la cineva si e tare interesant ca unul din personajele de poveste este chiar fii'mea O caut de juma de ora sa vad cine a scris-o si pe unde-i facuta...dar ca un facut a intrat in pamant O astept pe Andra sa vina acasa sa mi-o scoata din vreun loc "secret"

Black Astea-s cristalele magice
De fapt nu insiram nimic, e mai mult o chestie de "alchimie" PArtea nasoala e ca iti trebuie rabdare ca nebunia creste in 2-3 saptamani. Le-am pus de marti in borcan si de-atunci ne uitam ca rama la bordura sa vedem daca au "crescut" vreun pic. E frustrant pentru un copil mic sa nu se intample ceva magic dinr-o data dar in felul acesta incerc sa-i cultiv rabdarea care la noi lipseste cu desavarsire.

Mercedes Sa-ti traiasca printesa si sa o petreceti frumos. Asteptam sa ne dai vesti si eventula sa ne arati cum a suflat Bia in lumanarici!

olim tinem pumnii strans-strans !

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Black, Liliac, va multumesc din suflet pentru urari!
Black, trebuie sa-mi spui de care vrei - pt. Dragos cred ca merge cea rosie, aventura la circ. Nepoteii cati ani au? Ca sa stiu sa-ti trimnit detaliile - cerintele- pt. carti pe PM.
Scuze ca nu scriu mai mult, dar ma mananca "pardalnicele" astea si n-am stare!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

la toate gemanutele ...

La cat de comunicative suntem noi, fetele din gemeni, ma asteptam sa fie un topic plin

La multi ani cu sanatate, Lora ! Citisem la umanitare de problema ta si mi-am adus aminte ca esti gemanuta ca mine

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Ooo, lume noua!
kokiy, multumesc mult! Incerc sa rezist eroic! Ca doar sunt geamana, nu?

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Te-ai prins ca eu acum astept sa ma invite careva la praznic ,de la Mercedesa trec pe la tine

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

la toate gemanutele ...

La cat de comunicative suntem noi, fetele din gemeni, ma asteptam sa fie un topic plin

La multi ani cu sanatate, Lora ! Citisem la umanitare de problema ta si mi-am adus aminte ca esti gemanuta ca mine

De vanzare

Pai si nu este plin??
Hai aici in trupa si-o sa fie...si mai plin. Parol ca suntem de treaba

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

liliac1 ,am scris si eu aici pe la vreo 2-3 topice anul trecut parca
Eu va mai urmaresc asa din umbra,dar promit sa scriu mai des ...de beut nu va mai dau, ca a trecut ziua mea,deci am scapat ...dar vine ziua lui fimiu pe 8 iunie si marchez ceva cinste si aici

De vanzare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

liliac1 ,am scris si eu aici pe la vreo 2-3 topice anul trecut parca
Eu va mai urmaresc asa din umbra,dar promit sa scriu mai des ...de beut nu va mai dau, ca a trecut ziua mea,deci am scapat ...dar vine ziua lui fimiu pe 8 iunie si marchez ceva cinste si aici

De vanzare

kokiy La Multi Ani si tie!! Ce conteaza ca a trecut??? Orice zi poate fi o sarbatoare
Si..te-asteptam si pana pe 8 si dupa 8 incolo

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput