Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *124*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

La multi ani Crystina! Numai sanatate si bucurii si fericire, alaturi de familia ta draga!

La multe lunite Raisa, Theodora si Paul!

Si sarbatoritilor de ieri si alaltaieri ca i-am ratat

Incep sa citesc de la coada la cap...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

mi-a fost dor de tine si cand ma gandeam ca nu intri probabil pt ca e rautz Alexutzu, ma lua tristetea..

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Scumpi mica nu vreau sa fiu eu motiv de tristete . Mai ales dupa cata bucurie imi faci tu ori prin ce scrii aici, ori prin pozele tale!

Hai sa zicem ca a fost mai pretentios , din cauza mancarimii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila dar cand faci toate activitatile acelea ce fac copilasii ?

Raluk eu nu mai am cuvinte; cat m-as screme sa zic ceva...nu-mi vine. Nu stiu de unde mai ai putere. Mai lasa-l si cu mama ta ca asa nu ajungi nicaieri si puiu mic va mai lua in greutate....ce ai sa faci atunci ? Trebuie sa fii sanatoasa pentru el.
Te pup cu drag.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk, chiar ma gandeam sa-ti zic ca eu mai folosesc Dermalibour cand e mai iritata, asta fiind o crema cu zinc. Insa, ai grija ca asta cam usuca pielea, nu folosi excesiv. Da-i si cu ceva sa-i hidratezi pielea. Dc nu vrei sa folosesti creme din comert, cred ca e bun si uleiul de masline.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui techila

buna seara puisoarelor,
ma indrept repede cu pasi grabiti spre pat...rupt in doua de toate oasele si toti muschii. nu, nu am terminat treaba, mai urmeaza muuult si bine. pentru maine mi-am propus sa plantez trei trandafiri (adica vreo 4 ore am socotiti eu), sa spal patru geamuri si sa fac curat in baie (pe bune!!!). si dupa ai sa vopsesc oo ca azi nu am mai apucat...pare ata de putin si de fapt e de filme de groaza...ma rog...trecem peste...

madam consateanca hepilica...gasesti mothercare la plaza la etajul 2 undeva...pe acolo pe unde sunt magazinele multe de copchii...

fata, tu esti pe foc continu.
auzi, da' cum plantezi tu 3 trandafiri in 4 ore? ce le faci? ii mangai, le citesti inainte craiasa zapezii, le povestesti viata ta, ce le faci? sunt niste trandafiri, nu eoliene .
sau la ce zici tu trandafiri ?

hai ca ma duc in plaza dupa accesoriile astea atat de importante pentru baie, daca zici ca exista.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

pai daca ,m-ai intrebat iti raspund: mai intai sap adanc locul cu pricina, cativa metri patrati, dupa care car o roaba de nisip de la mama dracului pana la locul plantarii (umplut roaba...tansportat prin curte pe teren sapat, descarcat), imprastii nisipul uniform...dupa aia car cateva roabe de pamant (5-10 cate o fi nevoie) ca sa ridic nivelul locului de plantare cu cativa cm buni, dupa aia sap de jur imprejur ca sa pun ca un fel de gard sa nu mi se imprastie pamantul cu nivel ridicat...cam asa pregatesc locul...dupa aia la plantarea propriu zisa nu e mare branza...clasic...facut groapa, infipt, fertilizat, acoperit, musuroit si admirat opera

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Asa ca Lili, si pe frontul de nord-vest e la fel ca pe frontul de est (mi-a placut mult asta) maraieli si nesomn. Il pun pe jos pe o patura, ca doar nu are unde pica, sa se joace pe burta, adica sa se chinuie sa mearga de-a busilea. Si eu merg la baie, si ma doare sufletul si nu stiu cum sa vin mai repede in camera ca incep urletele . Hai ca trece, ca eu asa am vazut, ca baietii nu prea raman cu mamele dupa ce se insoara

Meli imbratisari mari si va doresc la toti numai sanatate! la voi chiar a fost Saptamana Patimilor. Sper sa treaca sa puteti sarbatori cum trebuie, in familie!

Moni ce mi-a placut mesajul tau de cra-cra si de omorat pitici . Minunat!!! Si tonul mesajului, si m-a dat pe spate Dragoselul cu progresele lui!! Si sa stii ca, la fel cum ai zis tu ca traiesti cu fiecare ce scrie aici, asa si eu, chiar daca nu apuc sa scriu. Azi mi-am amintit de Claucia cum spunea ca ea ne mai zice cate unele in gand, dar nu ajung pana la noi . Asa si eu azi, ma gandeam ce bine ar fi sa scriu cumva cu viteza cu care ma gandesc si imi imaginez raspunsurile... Ia ca deja ma dor degetele, vad ca am lipsa de antrenament. Si multumesc mult de sfaturile pentru DA, nu e greu sa-l stropesc putin pe gat .

Ralu am ras de numa la faza cu catelul . Si ce de vesti de la alergolog! Important mi se pare ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Doamne ajuta sa-i dati de capat!

Hepi cand ai zis ca te muti in baia mare, eram sigura ca la mine, si apoi am citit mai departe si m-am intristat . E drept ca nu prea te-as fi inteles, dar eram "hepi". Aaaa, si mi-a placut mult faza cu tv-ul, tre sa mi-o salvez undeva, ca io tare prost ma simteam ca vede cupilu televizorul in timp ce se joaca bunicul cu el, de exemplu (deci nu lasat de prost acolo, singur). Si dupa ce am citit mesajul tau am ramas asa cu un sentiment de frumos, ca ai mare dreptate si nu ma mai stresez pentru ceva ce nu pot schimba, din moment ce noi ne uitam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:

La multi ani Crystina! Numai sanatate si bucurii si fericire, alaturi de familia ta draga!

La multe lunite Raisa, Theodora si Paul!

Si sarbatoritilor de ieri si alaltaieri ca i-am ratat

Incep sa citesc de la coada la cap...

mi-a fost dor de tine si cand ma gandeam ca nu intri probabil pt ca e rautz Alexutzu, ma lua tristetea..

Scumpi mica nu vreau sa fiu eu motiv de tristete . Mai ales dupa cata bucurie imi faci tu ori prin ce scrii aici, ori prin pozele tale!

Hai sa zicem ca a fost mai pretentios , din cauza mancarimii.

Da eu n-am stiut..
Habar n-am avut ce are.. Of, sper din tot sufletul sa fi facut minune cremele cu zinc si sa treaca mancarimea puiul mic , sa ne spui repede cum sta treaba, da?
Citindu-te, ma gandesc cat de fara limite este dragostea unei mame pentu puiul ei.. Cat de putin conteaza ca ne dor toate, ca nu mai este timp pentru nimic altceva, ca ne-am pus viata pe stand-by.. Totul e in puii astia mici ai nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:

Sarbatori fericite celor care pleaca si drum bun! Si zile minunate alaturi de familie si prieteni!

Hepi, Ralu sunteti superbe Unde-i Uka sa va completeze?

Iulia cand ai zis ca vorbesti pe PM cu Andre te-am intrebat de doua ori daca e vorba de beibicuc si cat costa, sa n-o mai deranjez si eu . Daca n-ai raspuns, eram sigura ca e ceva intre voi

Danuka sigur o fi conjunctivita? Eu asa stiam ca doar daca albul ochilor e rosu e conjunctivita. Ai fost la oftalmolog sau doar medic de familie? Pup sa treaca, nu te stresa cu antibioticul, sa speram ca e vorba de o cantitate mica.

Crystina multumesc . Exact acuma spui asta, cand nu mai pot tine pasul... M-am emotionat tare de felicitarea fetelor si m-a apucat asa o tristete ca trebuie sa te intorci la servici...

Mada in continuare tin pumnii pentru sora ta si pentru unchiul tau

Iulika m-ai emotionat si tu tare ca din august merge puiul mic la cresa...

Doamne,Raluk,scuze de o mie de ori! se pae ca am sarit posturile alea.Mia scapat!cum sa nu vreau sa spun?costa 150 de euro.te pup si scuze inca odata

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Techila dar cand faci toate activitatile acelea ce fac copilasii ?

Raluk eu nu mai am cuvinte; cat m-as screme sa zic ceva...nu-mi vine. Nu stiu de unde mai ai putere. Mai lasa-l si cu mama ta ca asa nu ajungi nicaieri si puiu mic va mai lua in greutate....ce ai sa faci atunci ? Trebuie sa fii sanatoasa pentru el.
Te pup cu drag.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

pai ieri i-am luat cu mine afara ca a fost frumos, astazi in schimb dimineata au dormit bine bine si dupa amiaza i-am pus in fund pe amandoi intr-un singur patut, am aruncat toate jucariile peste ei si i-am lasat singuri. am deschis geamul ca sa ai aud daca e ceva (ca eu prestam chiar sub geamul lor si e ffff liniste la mine pe camp), dar ei se distreaza de minune singuri...numai chiote de bucurie auzeam cand eu asudam cu cazmaua in mana

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:

Citat:

buna seara puisoarelor,
ma indrept repede cu pasi grabiti spre pat...rupt in doua de toate oasele si toti muschii. nu, nu am terminat treaba, mai urmeaza muuult si bine. pentru maine mi-am propus sa plantez trei trandafiri (adica vreo 4 ore am socotiti eu), sa spal patru geamuri si sa fac curat in baie (pe bune!!!). si dupa ai sa vopsesc oo ca azi nu am mai apucat...pare ata de putin si de fapt e de filme de groaza...ma rog...trecem peste...

madam consateanca hepilica...gasesti mothercare la plaza la etajul 2 undeva...pe acolo pe unde sunt magazinele multe de copchii...

auzi, da' cum plantezi tu 3 trandafiri in 4 ore? ce le faci? ii mangai, le citesti inainte craiasa zapezii, le povestesti viata ta, ce le faci? sunt niste trandafiri, nu eoliene .

hai ca ma duc in plaza dupa accesoriile astea atat de importante pentru baie, daca zici ca exista.

h.

Multumesc lui DD.

pai daca ,m-ai intrebat iti raspund: mai intai sap adanc locul cu pricina, cativa metri patrati, dupa care car o roaba de nisip de la mama dracului pana la locul plantarii (umplut roaba...tansportat prin curte pe teren sapat, descarcat), imprastii nisipul uniform...dupa aia car cateva roabe de pamant (5-10 cate o fi nevoie) ca sa ridic nivelul locului de plantare cu cativa cm buni, dupa aia sap de jur imprejur ca sa pun ca un fel de gard sa nu mi se imprastie pamantul cu nivel ridicat...cam asa pregatesc locul...dupa aia la plantarea propriu zisa nu e mare branza...clasic...facut groapa, infipt, fertilizat, acoperit, musuroit si admirat opera

nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, �n casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
Si cuminti �n orice loc.

Asta e de 1 aprilie?? ca nu ma prind, sunt cam obosita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Citat:

Citat:

buna seara puisoarelor,

h.

Multumesc lui DD.

hai, bine. pa.
data viitoare nu te mai intreb ca mi-e greu si sa citesc.
eu ii plantez asa empiric, sap o groapa, pun nisip, pun trandafiru', adaug pamantu' maruntit, batatoresc, admirat, crescut an de an, inflorit, taiat toamna... d-astea.
pai dupa atatea roabe carate, mai respiri? da-ne maine un semn sa stim ca ai trecut ziua cu bine.
hai du-te la culcare, ca maine ai o zi superba.

fata gradinareasa harnica.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput