Magnifice Senioare -Paste Fericit! (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

PASTE FERICIT!
am plecat......

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 13+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mami vreau imi pare rau pt nereusita ta, ma bucur ca stai bine cu moralul!!
fetelor va pup cu drag si multa bafta tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

amy
stii cat de rau imi pare, nu? si imi imaginez ce e in sufletul tau... stiu cum am fost eu la primul fiv... offfff... iti garantez eu ca o sa iasa soarele si pe strada noastra... dar noi nu trebuie sa capitulam!!!! si iti urez sa ai un Paste Fericit alaturi de cei dragi, un Paste care sa te ajute sa treci mai usor peste aceasta dezamagire!!!!

brunadria
chiar sunt super ok... nu o sa iti vina sa crezi ca la maxim o ora dupa ce am aflat am fost in stare sa las in urma nereusita, sa zambesc si sa imi fac planuri de viitor... am trecut destul de usor peste nereusita... probabil intamplarile din ultimul an m-au calit!
oricum sunt pregatita sa merg mai departe cu curaj si optimism...
si ca s-o dau in manele in prag de Paste: "Da' nu ma las, nu ma las, nu ma las... Moare lumea, moare lumea de necaz..." asta apropo de o o tipa careia ii spuneam inainte de test ca nu cred ca o sa iasa nici de data asta si ea ma intreba "pai si ce o sa faci?"... oare cam ce se astepta ea sa spun? ca ma sinucid??? no way!!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

amy acuma am citit si despre tine.. offf, imi pare rau...
mamy vreau exact asa am fost si eu la fiv ul din noiembrie, la o ora dupa aflarea rezultatului mi am revenit complet si nu ma las
si sper ca acuma sa fie ok!!
curaj fetelor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Multumesc fetele de sustinere.
Si eu sunt bine, dupa o portie de plans.
Viata merge mai departe, si dca tot zicea doctorita cu putem natural, poate putem.
Oricum pana in toamna nu mai vreau sa aud de stimulari, foliculi mari mici...just life and fun. Vine si concediul, asa ca o sa plecam la turci.
In toamna poate fac 1-2 inseminari pe stimulari slabute.
Cam asta e planul de bataie mai departe.
Va pup cu drag si va urez Paste fericit desi stau prin zona.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare rau amy, si eu credeam ca e sangerarea de nidatie, poate se va implini cat mai curand visul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Dragele mele , cu plecaciuni de iertaciuni ca n-am avut timp sa mai dau pe aici da am avut o groaza pe cap.Maine plecam la ai lui dupa care duminica dimineata o luam catinel catre Germanika. O saptamana intreaga o sa ne sfaraie calcaiele de la dans.
Am facut niste cozonac care nu-mi dau seama de ce n-a iesit cum trebuia , o tarta cu mere ...aia a iesit fir-ar sa fie ! , o paine si niste drob.Am fiert si ouale , mai ramane sa le vopseasca M ..ca deh el e chimistul in casa
Va pup pe toate si va urez un Paste fericit si plin de impliniri de surprize frumoase si cu mult ajutor de la Doamne Doamne .
Va pup si va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Amy,imi pare tare rau...Nici nu stiu ce sa zic...Te pup draga si va doresc numai bine

Fetelor va doresc la toate un Paste Fericit cu multa liniste sufleteasca si numai bine

Ne reauzim dupa sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello, de 3 ori!
missed me??
danseaza boteeeeeee........
care din voi sunteti pe aici??

Mergi la inceput

galli eu sunt pe aici , dar nu am unde ma uit la dansez...
maine o sa ma agit sa fac si eu cate ceva,azi am lenevit toata ziua..

Mergi la inceput