Aventuri emotionale ...

Aventuri emotionale ... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Un zambet, un email, o adresa de yahoo mess cu un fost coleg sau prieten. un gand sau un vis.
Adica... o aventura emotionala ce se desfasoara in interiorul mintii ... in foarte mare tacere. Deci, a aventura pe care s-ar putea sa nici sa nu stii ca o ai....
Dar ... din experienta voastra, cum poate incepe o aventura emotionala, cum poate evolua si cum putem scapa de o aventura emotionala?

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mirela.

Aventura emotionala incepe cand sustinem sus si tare ca exista prietenie adevarata intre barbat si femeie (va rog sa excludeti exceptiile, in care e vorba despre intensitatea relatiei)

Intensitate inseamna defapt cat de mult de deschizi in fata celuilalt, ce probleme de viata sau bucurii se aduc in discutie.

O aventura emotionala incepe fara sa-ti dai seama neaparat si cand incepi sa-ti dai seama gasesti scuze. ´´eu niciodata n-as face, eu n-as putea, e vorba de altceva,etc´´
Poate evolua spre sentimente mai profunde..si putem scapa de ea exact la fel cum ne-am pricopsit cu ea. Sau nu scapam niciodata de ea dar ramane la un stadiu confortabil astfel incat sa nu ne trezeasca mustrarile de constiinta.

Gandurile si visele sunt atat de persoanle incat de multe ori nu pot fi exprimate nicicum, ba mai mult, exprimandu-le isi pierd identitatea.
Traim printre oameni si uneori apar aceste ´´aventuri emotionale´´ privind pur si simplu pe cineva fara sa-l cunoastem neaparat. Aventurile trec si vin, suntem inconjurati de multi stimuli care stimuleaza ( ) imaginatia, cladesc cine stie ce vis....trezesc cine stie ce sentimente..nobile.

Dar tu Mirela, ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Un zambet, un email, o adresa de yahoo mess cu un fost coleg sau prieten. un gand sau un vis.
Adica... o aventura emotionala ce se desfasoara in interiorul mintii ... in foarte mare tacere. Deci, a aventura pe care s-ar putea sa nici sa nu stii ca o ai....
Dar ... din experienta voastra, cum poate incepe o aventura emotionala, cum poate evolua si cum putem scapa de o aventura emotionala?

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Depinde ce inseamna pt mine acel fost... in momentul actual, sau ce VREAU sa insemne.
Deci, totul tine de vointa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Un gand sau un vis... poate incepe pur si simplu, poate evolua daca vrei sa visezi, cu riscul de a transforma visul in realitate, poate fi oprit totul daca iti impui sa gandesti... cred ca fiecare traieste o astfel de "aventura" intr-un mod personal... si, in plus, instinctul primeaza inainte de orice "reteta" :)

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Aventura...am ajuns intr-un asemenea hal incat trebuie sa ne cenzuram visele ca sa nu "inselam" , cand realitatea e cu totul alta.

Daca te referi la fanteziile pe care tot omul normal le are , incep printr-o atractie sexuala fata de Xulescu si se incheie de la sine din cauza judecatii si a epuizarii.
Adica stiu ca imi iubesc sotul , am fantasmat de 3 ori ca fac sex cu vecinu' dar pt. ca gandesc stiu exact ce inseamna asta ===>nimic.
Epuizare , adica am 3-5-10 fantezii , am epuizat toate scenariile si pozitiile sexuale si gata.

S-a facut un studiu din care a reiesit ca vreo 80% din barbati isi imagineaza ca fac sex cu aproape toate femeile pe care le intalnesc , de la fata de 16 ani care a trecut pe langa masina si a zambit si pana la secretara de 60 de ani de la birou.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Aventura...am ajuns intr-un asemenea hal incat trebuie sa ne cenzuram visele ca sa nu "inselam" , cand realitatea e cu totul alta.

Daca te referi la fanteziile pe care tot omul normal le are , incep printr-o atractie sexuala fata de Xulescu si se incheie de la sine din cauza judecatii si a epuizarii.
Adica stiu ca imi iubesc sotul , am fantasmat de 3 ori ca fac sex cu vecinu' dar pt. ca gandesc stiu exact ce inseamna asta ===>nimic.
Epuizare , adica am 3-5-10 fantezii , am epuizat toate scenariile si pozitiile sexuale si gata.

S-a facut un studiu din care a reiesit ca vreo 80% din barbati isi imagineaza ca fac sex cu aproape toate femeile pe care le intalnesc , de la fata de 16 ani care a trecut pe langa masina si a zambit si pana la secretara de 60 de ani de la birou.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Foarte tare raspunsul.. Mi-a placut mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dar nu e asa ca daca nu e cineva din apropiere e mai putin grav????

adica cat de vinovata sa ma simt eu daca momentan am o aventura minunata cu caius, vampirul blond din twilight????

Mergi la inceput