Piatra Neamt, Perla Moldovei (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Neata!
Sanatate la toti bolnaviorii .

Criss, spor la treaba!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Buna dimineata!
Eu deja sunt mai bine dupa 3 zile de luat oscillo si ceai cu lamaie. Mai curge un pic nasul si incep sa stranut daca mi-e putin rece. Atat. E bine.
In concluzie, bagati mult mult ceai. Conteaza foarte mult hidratarea.
Sanatate multa si spor la treburi.

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si noi suntem la oferta , trei in unu' ... a reusit Stefan sa faca si amigdalita si faringita si otita. Asa ca stam acasa si pauza gradinita. Ma mai enerveaza si frigul asta, parca nu se mai termina odata. In rest, treaba, nimic special.

O zi buna tuturor!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Pozele_mele

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut mamici de Piatra Neamt

ma primiti si pe mine in grupuletul vostru? eu sunt proaspata mamica de printesa cu ochi albastri si am activat pana acum doar la odiseea de nov.dec 2009 si putin la bazar...

poate o sa ne cunoastem mai bine pe parcurs...deocamdata va dau datele mele:

dupa cum cred ca v-ati dat seama numele este Anca
data nasterii 29.12.1983
am o fetita Sabina Ioana nascuta pe 3.11.2009

va pup...o zi faina

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ancutza Scoatem covorul rosu si iti uram 'bun venit'! Speram sa iti placa si sa stai cat mai mult pe aici.

In ce zona stai? Poate ne stim de prin parc sau ne-am intalnit la piatza . Noi suntem destul de multe care stam in Darmanesti. Intalnirile in gasca au loc de cum da firul ierbii pe terasa la Gradina de vara. Cand vremea nu ne permite, ne retragem la 'Pizza 66' sau la Amadeus, mai nou. Sper sa reusim sa ne adunam in curand, sa ne cunosti si tu personal (daca vrei, normal).

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Ancutza Scoatem covorul rosu si iti uram 'bun venit'! Speram sa iti placa si sa stai cat mai mult pe aici.

In ce zona stai? Poate ne stim de prin parc sau ne-am intalnit la piatza . Noi suntem destul de multe care stam in Darmanesti. Intalnirile in gasca au loc de cum da firul ierbii pe terasa la Gradina de vara. Cand vremea nu ne permite, ne retragem la 'Pizza 66' sau la Amadeus, mai nou. Sper sa reusim sa ne adunam in curand, sa ne cunosti si tu personal (daca vrei, normal).

Bazar umanitar DC

multumesc de primire...sigur ca vreau sa va cunosc...eu stau in spate la BCR in Maratei...prin parc am iesit doar de cateva ori de cand a dat caldura pt ca am doar o prietena cu o fetita de 8 luni si iesim cand ne nimerim amandoua disponibile...poate de acum voi iesi mai des

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Bun venit Ancuta!
Si eu sunt noua pe forum.
Sper sa iti placa sa bei cafeaua sau ceaiul cu noi, dimineata. Sa ne impartasesti din gandurile, emotiile si trairile tale. De fapt...sper sa iti placa in general sa ne fii alaturi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaR

Bun venit Ancuta!
Si eu sunt noua pe forum.
Sper sa iti placa sa bei cafeaua sau ceaiul cu noi, dimineata. Sa ne impartasesti din gandurile, emotiile si trairile tale. De fapt...sper sa iti placa in general sa ne fii alaturi.

multumesc

cu siguranta o sa-mi faca placere...trebuie insa sa va avertizez ca sunt cam vorbareata

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Bine ai venit Anca. Am tras un ochi la pozele voastre . Sunteti tare frumusei.

Vremea asta ma deprima total. Ce eram eu deprimata cu curatenia mea, vremea si durerea de gat au pus capac.
Aaa si ca sa fie complet ma mai enerveaza si mama cu conceptiile ei despre scoala (face lectiile cu Andrada) si bineinteles ca nu pot spune nimic ca le face pachet si mi le trimite acasa .

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Am uitat Cristina multa sanatate lui Stefan. Cum s-a pricopsit cu toate 3?

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput