Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara!
multumim pentru felicitari!

Ertina, bravo! zi-mi si mie dieta, te rog!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna seara fetele si de la noi!

saptamana aceasta a fost si este un du-te vino, am fost plecata o zi INTREAGA fara Maya cu inca 3 mamici la fabrica sa cumparam hainute pt copii la 70 km de Iasi, Radu plecand de la serrv sa stea cu printesa; apoi ore,curatenie si joi bagaje ca am venit la Focsani; aici am iesit, facem inca si acum mancare,am facut cumparaturi, iar in seara aceasta am fost si la club ca are un prieten de-al nostru aici in Focsani si am gasit motiv- tare bine a mai fost- deci intr-o plina foiala si pregatiri de ziua cea mare a Sfintei Lumini; daca e frumos poate mergem si la munte;

nu am citit nimic din urma,doar am ultima pagina si sa inteleg ca avem noutati, ca avem noi albinute care merg in picioruse singure (strunfita apropo ce mai face? poate gasesc postari de ale ei in paginile acestui capitol)

Maya exploreaza casa bunicii de la Focsani in 4 labe,se catara de orice,comunica cu noi din ce in ce mai mult, ne arata cu manutza ce vrea,daca vrea papa face din buzite ca si cum ar mesteca, stie de catel,pisica,cresteeeeeeee

mii de scuze fetele ca sunt obosita si merg la nani ca ramane buni sa termine ce mai este de facut la bucatarie

mai intru si maine,dar va zic si acum din inima UN PASTE FERICIT alaturi de familie si cei dragi si sa ne bucuram de prima sarbatoare pascala alaturi de minunile noastre

spor la ultimile pregatiri maine

mai este un pic si aniversam pe Sara,primul anisor din stup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

neatza fetele,

Intru repede ca ma asteapta ouale si cozonacii.

Urez si eu La Multi Ani sarbatoritzilor de zilele trecute si de astazi, PASTE FERICIT SI MULTA MULTA SANATATE.

La noi maine e dubla sarbatoare in familie, Pastele si Andrei al meu implineste 4 ani.

Va pupam,

adriana + Irinuca si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Paste Fericit tuturor albinutelor!!

La multi ani sarbatoritilor si mamicilor, multa sanantate si fericire va doresc, scuzati intarzierea dar nu imi mai vad capul de treaba si de oboseala..

Bine ai venit SoriLea!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, va doresc din suflet sarnarori linistite alaturi de albinute si de toti cei dragi voua!

Laurra, ce-ai achizitionat de la Vaslui? merita un drum?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

pup fetele!

Am pus ouale la fiert, urmeaza sa le vopsesc impreuna cu Rebeca. Nu am pregatit nimic, am cumparat cozonaci de la targul taranilor de langa mine, deliciosi, de casa, de la Sibiu. mama m-a dat sarmalute si chiftelute, maine o sa fac ceva de mancare daca o sa fim acasa, altfel... In seara asta mergem pana la municipal sa reluam legatura cu medicul ce s-a ocupat de rebeca, pentru maine nu avem niciun program deosebit. Poate iesim intr-un parc, sau la un film cu rebecutza, nu stim nimic...

Sa aveti Sarbatori fericite si linistite!

Carla, ce fetita mare aveti voi... si este foarte bine dezvoltata, daca face deja si propozitii, face lucruri de copil de 1 an si catre jumatate, felicitari!

Maria, care iti va fi programul de sarbatori?

Ertina, felicitari pentru kilogramele pierdute!!!!!!!!!!!!!!!

Andreea, sa ne spui si noua cum au reactionat amicii vostri la mancarea romaneasca

Sorilea, eu stiu ca nu se scoate copilul afara cat are febra, cu atat mai putin cat are si rubeola... Multa, multa sanatate!!!
Pup toate fetele dragi si copilasii din dotare.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Buna fetele.
Va dorim sa aveti un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi si multa sanatate.

Noi suntem in romania de 3 saptamani,incerc sa-mi fac timp sa va citesc,dar cu scrisul mai greu.Alexut e bine,creste e un nazdravan.

Pupam toate mamicile si toti puiutii.

Nu stiu ce am facut de mi-a aparut asa subliniat...

Anca mami fericita de Alexandru George 07/05/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Yupiiiii, am lasat totul pe ultima zi si am sanse sa le termin. Am facut drob, pasca, am cozonacii la cuptor si imi mai ramane sa calc rufe si sa termin curatenia.
Ioana, nu pot spune ca Lary face propozitii, doar a retinut expresiile si le reproduce, iar cand recunoaste ceva zice "asta mama" sau "asta tata", "asta tataia" etc.
Ma astept ca zilele astea sa-i iasa al doilea dintisor de sus, ma suge noaptea de ma zapaceste, la fiecare 90 minute fix. Ma astept si sa faca primii pasi singura in curand, deocamdata merge doar daca simte mana cuiva pe ea, chiar daca o foloseste numai la nevoie.

Va urez tuturor numai bine, Paste fericit si cu multa liniste!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Adriana, la multi ani lui Andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Seara buna! Apar si eu dupa o gramada de vreme, am citit tot dar timp sa scriu nu mi-am mai gasit.
So, ne-am mutat acum 2 saptamani, nu mi-am vazut capul de treaba, parca nu se mai terminau de despachetat, intr-un final am reusit sa pun casa la punct pana acum. Curtea inca nu e gata, gardul e un sfert pus, dar copiii sunt fericiti maxim cand ies afara, Andreea e toata un zambet. Eu am sentimente contradictorii, imi place ca stau la casa, e mai mult spatiu, totul nou si frumos, dar imi e dor de apartamentul unde stateam, am tras si vreo doua bocete, na, nu stiu ce am, imi revin eu.

Andreea ma dispera ca tot tuseste de o vreme, nu mult, de cateva ori pe zi, nu-mi dau seama ce are, am incercat Prospan, Plantusin, ceai de cimbrisor si vad ca tot nu-i trece. Acum am comandat de pe net Favitusin, poate o fi mai bine cu asta.
In rest e tare scumpica, zice mama, tata, bobo (Bogdan), ute (uite), pute (vina mea, ca-i tot spun asa cand o schimb de caca). Duce telefonul la ureche si indreapta telecomanda spre televizor :) aduce jucaria daca i-o ceri dar doar pentru o secunda. Vrea sa urce scarile dar s-a mai calmat in ultima vreme.

Cam atat, va las sa ma duc la culcare, dar nu inainte de a va ura un Paste linistit alaturi de toti cei dragi!
Va pup!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput