Albinutze de Mai-Iunie 2009(68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

hristos a inviat! fetele

ce faceti sper ca bine noi am fost plecati la tara la bunici a fost foarte frumos razvi se uita dupa toate animalutele si s-a mai linistit putin

ganesha

in rest nimic nou razvan papa bine desi trebuie sa fac gimnastica cand ii dau sa manance se foieste vrea in brate vrea la geam ce mai uite asa slabesc

cam atat va pup pe toate

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

hristos a inviat!!

sper ca nu ne-ati uitat, desi nu am intrat de ceva timp. fiind frumos afara si cald, am profitat de acest lucru si am stat cate 4 - 5 ore la joaca, apoi cu treaba pentru paste, nu am mai avut timp de nimic.

multumesc mult fetelor care si-au adus aminte de ziua lui matei de pe 20.

maria, un special lui darius!!! sa cresca mare, frumos, sanatos, cuminte!!!

sa va spun si cateva cuvinte despre noi. vrem sa mergem continuu, sarim din premergator(l-am prins cand se <prelingea> aterizand intre premergator si frigider ), ne ridicam in picioare in patut, apoi ne cautam un loc de aterizare si ne aruncam pe saltea. tot nu stim sa mergem in 4 labe, nici nu cred ca vom mai invata, caci ne place mult mai mult in picioare. cu mancarea stam destul de bine, dar nu mai vrem fructe. asa ca, am o intrebare> ce sa/i mai dau sa manance dimineata???

pup intreg stupul si ma duc sa citesc capitolul trecut, pe care l-am pierdut.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

ganesha, . multumesc pentru urarile de yiua lui matei!! cum mai e amir cu somnul?? si-a revenit??

carla, multumesc pentru urari. felicitari larisei pentru mersul prin parc!!

noi i-am luat lui matei un leagan pe care l-am si pus in curte, e super incantat. mai nou a invat singurel sa se legene si rade singur... e tare simpatic. avem in plan sa-i luam si un tobogan, si uite asa, incet - incet ii facem un parculet de joaca chiar la noi in livada.

fetele, va cer sfatul intr-o problemuta. de 2 zile, matei are scaunele cam moi. ce-i drept, ii curg si balutele mult mai tare ca inainte, deci, ma gandesc ca se mai pregatesc ceva dintisori. numarul scaunelor nu s-a modificat, tot 2 - 3 pe zi are. ar trebui sa-mi fac griji?? sa-i dau ceva?? astept sfatul vostru.

trimit mailul si revin mai tarziu, cred ca s-a trezit fasolel.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, n-am citit tot, dar vreau sa o felicit pe Andata pentru realizarea bijuteriilor, esti foarte talentata! Uite si site-ul unei mamici de capsunei, poate te orientezi la preturi: http://www.bijuteriiandroix.page.tl/ . Eu nu port decat cercei dar ma tenteaza pentru cand vei face ceva cu scoici, asa ca tinem legatura.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Andreea, si baietii tai cresc vazand cu ochii.
Beca, acum ma muncesc cu dizertatia, dar nu prea reusesc. Trebuie sa ma mobilizez.
Andata, ai PM.

Pup fetele si fug sa-i fac Cezarei fructele. Otilia, nu stiu ce sa zic cu masa de dimineata. Dar suc de fructe bea Matei?

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Otilia, , eu as lasa copilul in pace, cel mai probabil este de la dinti.
Dimineata incearca un iaurt, cereale, laptic...

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Noi am racit . Pe mine ma doare gatul groaznic, si nu prea trece chiar daca de 3 zile numai Strepsils iau intre mese .
Copiii sunt inca bine, i-am pus pe sirop ACC si sper sa scape usor de data asta...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele si de la noi!!!

philip, ce frumosi s-au facut baietii tai si ce frumos va simtiti in noua locatie; va invidiez ca stati cu maneca scurta si rochita, arati fff bine, ai mai slabit;
andata, cred ca este primul, inca nu sparge bine, dar e alb pe marginea gingiei,asteptam; ei i-au iesit total opus regulilor toti dintii de pana acum ma duc sa caut in urma sa vad bijuteriile
beca, te inteleg perfect cu pacatoasa asta de otita; eu i-am dat o luna macerat din muguri de nuc dupa ce i-a trecut
otilia, cum sa te uitam?

nemora,kiralina,voicu_bebi,yioanna....ce mai faceti?

cred ca se trezeste mandra

revenim

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La mine e sora cu nepotelul! Iesim afara cu totii ii mai despartim ca se imbrancesc cei mari , David il mai "articuleaza".. Tocmai a luat o mica scarmaneala de la mine din cauza asta! Matei incearca sa tina pasul cu cei mari! Si-a revenit in sfarsit din maraieli si mananca bine! Inca nu-i pot verifica gingia sa vad ce si cand a iesit ca nu ma lasa! Urmeaza sa-i scoatem la aer!

Le-am adirat pe Maria si Cezara!
Andata frumoase creatiile! Am facut cozonaci dupa reteta asta:http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18605/Cozonaci-BABANI-nu-gluma/! Mie nu mi-ai iesit asa de babani ca imi plac mai plini cu crema! Dar sunt foarte gustosi! Cred ca ti-au iesit tari ori ca i-ai framantat un pic mai tari, ori s-au lasat cand au fost "foiti"!
Mh felicitari pentru mers!
Lauraa creste fata!

Multumim de aprecieri!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Philip si pozele tale le-am admirat! Faina masa, implicarea celui mare in vopsit! Am vazut ca si ai tai "interactioaneaza"! N. mai crescut!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput