"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *188*"
Raspunsuri - Pagina 10
anca_nicolae spune:
Stiam, aris ca, SI de data asta o sa underline talentul meu de analizor,
,
. Eu am pomenit despre tonele de literatura AP NU in sensul clasic, ci in celalat
, AICI e interesant, in sensul copil->parinte, nu in sensul parinte->copil. Privirea ta mi-a amintit de postarea lui Gaza [pe unde o fi domne?] despre cuvantul "mama", cum, unii copii, peste ani, vor simti ca, oricat de buna sau, din contra, apriga o fi fost mama, ea e totusi MAMA.
Iar sotul tau parea genul de barbat [mai rar] pe care nu-l impiedica cu nimic legatura stransa intre sotie si soacra...
pt el!
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 10 luni
aris26 spune:
in primul rand La multi ani cu intarziere si in al doilea rand, daca te ajuta cu ceva, si noi am sarbatorit exact la fel. si noi am scapat de febra si nici piticyul meu nu prea sta la aspirat. noroc cand mai stranta
ca atunci vine singur sa ii sterg ramele de la bot. al meu se pare ca a scapat cu maseaua nr. 2 de ieri a iesit toata si azi noaptea a fost un pic mai bine. santate multa
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Victor e foarte rau momentan...ii curg mucii pe banda rulanta, nu poate dormi...se trezeste din 15 in 15 min plangand in hohote... Partea buna e ca nu mai face temperatura...deocamdata...azi a avut 38 maxim, ieri 39...acum e ok... Ii dau oscilo, panadol alternat cu nurofen... Nu sta sa ii mai scot mucii cu batista...urla, fuge, se zbate... Am pus ceai de musetel in umidificator si...ma rog sa poata respira mai usor la noapte... A fost necajit toata ziua, dar a fost ok ca a fost si tati cu noi. In plus, ca sa fie totul cu capac ...il dor si maselutzele ce stau gata-gata sa pocneasca...l-am dat cu orajel... Ce sa mai spun? Am inima stransa de durere, dar sunt FERICITA! Puiul meu a implinit azi 1 an... Inca o data va multumesc din suflet pentru urari...oricare ar fi calea pe care ati ales-o. ![]() ![]() ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |

25 martie 2009
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui delsim Hello! Ne primiti si pe noi? De pe 21 martie sunt mami de bebelusa: Amalia Alexandra ![]() ![]() Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
heloo!! va primim...bine ati venit
aris26 spune:
of, gata mi-a expirat timpul liber pt forum,....am citit si eu 5 pagini

pup gashca si poate maine imi mai acord o pauza

25 martie 2009
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Si inca o dilema existentiala: o fi bai ca Andrei bea foarte multa apa?O bea asa, cu placere, ca pe lapte si trebuie sa-l prostesc ca sa reusesc sa-i iau sticla.Ba mai mult, inainte de somnul de amiaza, bea apa din greu, am incercat sa-i dau lapte sau ceai, dar se enerveaza la culme... |
si Drg bea la apa si chiar imi pare bine....decat sa bea ceai, vine vara si se antreneaza sa nu fie deshidratat, bine el bea apa si dupa lapte,dupa supa, dupa ce mananca fructe...asta e.
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Gata! A venit mama! asta inseamna ca am ceva timp...oricum sunt cu ochii pe amandoua Intrebare capitala: talpa la incaltaminte tb sa fie moale sau tare??????? mami de Silvia Ioana |
http://www.incaltaminte-copii.ro/index.php?obj=front&action=q_a
poate te ajuta site-ul asta
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
|
talpa trebuie sa fie durabila si felxibila
Anaan spune:
Merci Bianca, Aris pentru sfaturi
. Ce tuta pot fi, nici nu m-am gandit la dedurizator, doar e logic, dar na, cam greu cu ganditu' in ultima vreme.O sa merg la farmacie pt crema cu parafina. Anca Nicolae mi-a inteles grija cu bautul apei, mi-e teama, ca stiu ca e un simptom al diabetului, iar tatal meu a avut asa ceva[q, altfel nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa-mi fac griji.Si eu ma bucuram ca e fan apa, de altfel si eu sunt- beau apa dupa supa, apropos de Drg al lui adrisimo![]()
Ana&Andrei
poze
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 cativ exact eu am de ex o per de la baby botte care se impaca f bine cu ei |

Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009