tuse de 4 luni

tuse de 4 luni | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Am un baietel de 4 ani care tuseste din noiembrie. A fost si mai rau..si usor ameliorat insa..nu a trecut de atunci o zi in care sa nu tuseasca deloc.
A luat toate siropurile de pe piata, antibiotic (desi in afara de tuse nu are nimic), a facut aerosoli, a fost la salina, a luat sirop de ridiche neagra cu miere. L-am dus la pneumolog, ORL-ist, pediatru .
A facut testul de tuberculoza, radiografie si unele analize de sange.
Nu tuseste exagerat..in special dimineata cand se trezeste si cand se culca; in rest..f putin. Nu mai are secretii .
Nu are nicio alta problema..dar deja ma streseaza ca nu trece de tot cu nimic !!
Ce pot sa mai fac ? Unde sa-l duc ? Stiti altceva ca tratament ? Sau vreun medic care ar putea face ceva in plus ?

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri !
Miruna.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Un test de alergii ?
Aerul prea sec in timpul noptii - ai incercat folosirea umidificatorului pe timp de noapte ?
Cum e tusea exact ?
La efort tuseste ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Mama mea are asa o tuse de mai bn de 6 luni, i s-a spus ca a facut alergie la un tratament. Tot la fel si ea, a incercat cu tot ce-i posibil pt tuse si nimik.
Nu stiu ce sa-ti spun mai mult, dar am vrut sa stii ca nu esti singura care e stresata de asa o tuse continuua.
Daca intra cine si spune vreun remediu, sunt si eu interesata.
Sanatate multa puiutului tau.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

E putin expectoranta la inceput.....apoi devine seaca.

Mergi la inceput

da...dupa efort..parca tuseste mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Iti spun ce am facut noi: ne-a trimis pediatra la alergolog si pneumoftiziolog pediatru.

4 luni e mult si stiu cum e sa bifezi toate siropurile din farmacii si leacuri babesti

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ai mucegai sau igrasie in casa, nu neaparat la vedere, poate fi si in spatele unui dulap sau sifonier si voi sa nu stiti ?

ai mobila, covoare, paturi, perne de puf, plapumi vechi?

muceagiul, acarienii, penele, praful de casa - sunt printre cel mai des intalniti factori alergeni

baietelul merge la gradi sau nu ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Nu, nu e cazul de covoare, perne, mucegai..etc
La gradi, da, merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Vreun mucegai in baie, sub chiuvete, cada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Miruna, suna a alergie / astm, asa ca primul drum la un alergolog... Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Am patit si noi asa, tuse care nu se mai oprea, nu tusea mult, nu tusea puternic...dar tusea zilnic. Cum spui tu, nicio zi fara tuse. Pediatru ne-a recomandat o vizita la pneumolog si testele pt alergii (are deja 5 ani), evitat praf, plusuri, covoare...evitat TOT ce este mirositor in casa - de la Balsam de rufe la detergent de vase, de la Domestos (mai ales) la samponul lui. Am urmat sfaturile medicului (cat s-a putut, ca e destul de greu ...), am facut testele alergice (nu e alergic la nimic), am facut spirometria la IOMC - OK...Cand le-am terminat pe toate i-a trecut si tusea!Apoi a racit din nou, am luat-o de la capat, a trecut raceala, a mai tusit vreo saptamana...deja acum tuseste mai putin, dar macar stiu ca incet incet ii va trece. Asta e, tusea trece mai greu.

Mergi la inceput