Clubul cucelor nauce *9* - Paste fericit!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

gabi, offff. Mai poti sa duci? Tare multe vesti rele s-au aglomerat acum in viata ta. Sanatate multa tuturor, refacere rapida si tie, multa putere.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Gabi, , iti suntem alaturi, imi pot inchipui ca treci prin momente grele... off, o imbratisare de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

sper ca va fi bine ! acum sa vad unde-oi dormi ca amandoi sunt la Iasi iar mie mi-e frica sa dorm singura in casa .Voi sunteti bine?

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Tizo
Andata bijuteriile sunt din fimo sau impsos?!Daca-s fimo de unde ai cumparat si cu cat?

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Gabitza (dodo), bijuurile sunt din sculpey (tot pasta polimerica gen Fimo) si le-am luat de pe net. Dar am descoperit ca au si in Constanta, la magazinul "Pictorul", undeva la blocurile noi, construite pe Tomis, intre Liceul 4 si spital, cam la acelasi pret ca pe net.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

n-am dormit deloc,mi-e frica singura acasa ! voiam sa ma duc sub pod la Porumboiu dar era frig !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Hai, mey, ca esti copil As vrea sa fi fost langa tine, da' poate vii tu la Campina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Tizo
Andata bijuteriile sunt din fimo sau impsos?!Daca-s fimo de unde ai cumparat si cu cat?

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dodo, ramasesem datoare la tine cu un raspuns, mai demult fimo costa la noi intre 2 euro o bucata de o singura culoare si 10 euro o cutie cu 8 culori (parca). si mai sunt si sforicele si tot felul de minuni care se folosesc pentru modelare.

Gabi, toate vin cu un scop, de multe ori nici nu-l aflam si poate ca nici nu-i important. valoare are doar ce pastram in suflet si inima. inevitabile sunt suferintele si bolile, vin neinvitate si neanuntate...multa putere si tarie iti doresc!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Gabriella, si in seara asta tot singura?
Si cumnatei mele ii e frica atunci cand e singura, asa ca si-a luat un urs mare cu care doarme cand e singura si lasa televizorul sa mearga... Poate are efect si la tine.
Gabi-dodo, cum a fost la comisie? Ai reusit sa rezolvi?
Kari, interesanta oferta. La ce gramaj e o bucata de fimo?
Andreea, tare fain ca va mutati la curte. Si noi, cu toate neajunsurile, nu ne-am muta inapoi la bloc. Aveti si spatiu de joaca pt nazdravan?
Iulia, tu cum te mai simti?

Pupici cucelor

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

dap, singura,toata saptamana.cred ca plec la nasa sau la politie

Gabriela

Mergi la inceput