Fulgusori Nov-Dec 2009(52)
Raspunsuri - Pagina 20
Andrecluj spune:
Repede repede sa o tin in brate putin pe Ionela , sa ii multumesc Dianei (deci n-am gandit chiar prost prost, fetelor tineti minte ca vine vreme si in Romanica de scoateti copilu la 15 grade si intrati cu el pe 30) si fug la una bucata somn. M-as aseza pe bancuta, mai ales ca ma asteapta doza de la Raluci , da' nu poci ca tati vrea pe forumu' lui, mamaliga lor de pescari. Nu pot sa-i refuz placerea sa stea cu baietii la un peste, asa ca va pupez cu drag, noapte usoara la toti! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
lili_a spune:
dymomonu mai comentez si eu ce ti-a zis doctorul, stiu pe cineva care da la copil de 2 ani peritol ca e prea zbuciumat asa ca ... Nu poti decit sa incerci ce zice diana, sa testezi diverse chestii - vin si eu cu o idee, daca bei niste ceai de tei, oare nu trece si in lapte sa-l linisteasca si pe el?
ionelaooof, cred ca e si stresat Mihnea acum si de aia e mai sensibilos
di tu si in puseu de mutenie zici chestii destepte si misto . Mi-ar placea sa vii si tu la dezmat acilea pe bancuta dar oi fi si tu obosita...
mami de Mariuca
monis5 spune:
eu sunt, Lili
ha, ati vazut in stanga ce chestie a facut DC, cu sarbatoritii zilei?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dymomo77 spune:
Tina treaba cu bluza e experimentata de mult(cand avea 2-3 luni si plecam la cumparaturi si il lasam acasa cu socrela) dar nu prea tine. Poate acu ca a mai crescut.... Iar in pat dormim la distanta fiecare pe jumatatea lui.... Da el noaptea se foieste spre mine...
Ionela imi pare tare rau ca Mihnea nu e in elementul lui. Sper sa il lase repede gingiutele, iar de injectii bulanasele sa treaca.
mami fericit de Dan Mihail
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 eu sunt, Lili ha, ati vazut in stanga ce chestie a facut DC, cu sarbatoritii zilei? |
Eu nu vaz!!!
Unde in stinga, ca io imi vad optiunile mele
ia de-acilea o berica si hai sa-ti zic ce facui azi
mami de Mariuca
coquelicot spune:
ielou,
Venisem si eu cu chef de vin de Porto, ca stiu ca ati dosit clondirul pe undeva....
Dar... ce naiba maí, chiar nu se pot schimba niste mentalitati in tara asta? Asistam cu neputinta si ne lamentam ca nu ne ia nimeni in serios? Imi bag picioarele in ele de sistem educational care nu se aduce la zi in nici o privinta. Ca medicii , chiar si daca au invatat tampenii de gen fenobarbital si fortificarea plamanilor prin plans, ar trebui sa dea, ca si alte profesii exercitate pe oameni, examene anuale de evaluare a cunostintelor, insa aduse la zi , nu ineptii scoase acu'200 de ani!.Asa ar fi mai up to date, insa la noi nu exista nici macar lege pentru MALPRAXIS!
Ce m-am enervat...Este incredibil si sunt enervata pe mine ca inca ma revolt, desi sunt tabacita, insa raman la stadiul de tulburare a propriei persoane, fara nici un rezultat.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lili_a
Eu nu vaz!!! Unde in stinga, ca io imi vad optiunile mele ia de-acilea o berica si hai sa-ti zic ce facui azi mami de Mariuca |
mai jos, sub reclama de la Elancyl...
ia baga, ce-ai facut azi?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lili_a spune:
AAA, am vazut!
Pui si tu de o ciulama/capitol nou sa am unde sa ma desfasor?
Se lasa cu nuditate in public, deci fa-mi loc
mami de Mariuca
grigore_tina spune:
monis daca nu ziceai tu nu vedeam.
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
DianaR spune:
Acu daca tot mi-am dat drumul nu ma mai opresc. Ne-am mai obisnuit cu slingul amandoua. o pun una doua, nu mai comenteaza decat daca ii e somn sau foame, si mi se pare ca sta f bine acum. Cred ca m-am prins eu cum s-o pun. Il folosesc cand iesim afara s-o duca pana la masina si sa manevrez pe acolo pana scot carutul si azi de tot mataia in carut si am plimbat-o in sling vre-un sfert de ora. Deci suntem pe drumul cel bun.
In timp ce scriam mi-au aparut pruncii mari miorlaiti de numa...
Somn usor la toata lumea!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete