Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu nu pot sa cred cand aud de preturi de astea la pantofi faini. Ori oi fi eu fraiera, ori nu stiu ce sa zic, dar eu nu mi-am mai luat de nu stiu cand pantofi faini sub 300 RON (suma max mai bine n-o mentionez)!!! Sandalele cele mai banale le-am luat cu min 200 RON... De cizme nu mai comentez.

Toti pantofii ieftini pe care i-am incercat imi mancau picioarele, nu le rodeau, le mancau de-a dreptul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Mi-am luat rochita asta din matase naturala de pe ebay. Merge si la nunta ???

http://picasaweb.google.ro/117794552330818869915/ROCHIEMATASE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Xio, am luat eu de la ei cizme cum zici tu, doar ca la reducere, cu 65 de lei :)) si le-am purtat de numa si nu au nimic :)). Dar am luat si anul trecut o pereche imitatie de piele obisnuita si alea s-au facut praf rapid.

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Damn it! POate am prins eu perechea facuta inainte de pauza de masa
Am vazut ca au adus genti faine stilul acela rock .

Carolinah , asta spun si prietenele mele , ca numai eu pot gasi toate chilipirurile Sunt capricorn , si de-aia
Pana acum pantofii pe care am dat putin nu s-au rupt , aia pe care am dat mai mult nu au prea tinut . Oricum prefer sa-mi cumpar 10 perechi ieftine dar bune decat 2 perechi scumpe dar bune , ca e ruleta ruseasca , nu stii cat tin si care pereche o nimeresti .
Bine , daca as avea si eu bani m-as uita la pantofi mai scumpi , dar asa , mai bine iau cateva perechi pe luna , daca iau una singura ma deprima rau de tot

Geniest , dupa cum ai observat habar n-am cum e la nunta , dar rochia din poza aia minuscula pe care ai pus-o parca e mai degraba de mers undeva vara , seara.Repet asa mi se pare mie , persoana care n-a fost la vreo nunta

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Xioooo, stiam io ca nu-s nebuna. Am mai intrat o data pe linkurile alea si acum a mers. Pur si simplu ai aparut tu, fara minunatiile culinare. Deci a fost ceva in neregula cu pagina. Ce slaba si frumoasa esti! Imi pare rau ca nu ti-am zarit si mutrita Daca vrei parerea mea, mie-mi place mai mult rochia a doua, ai vreo poza imbracata si cu aia? Si m-ai omorat cu pantofii! Aia cadrilati ca altfel nush cum sa le zic sunt teroare!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Eu nu pot sa cred cand aud de preturi de astea la pantofi faini. Ori oi fi eu fraiera, ori nu stiu ce sa zic, dar eu nu mi-am mai luat de nu stiu cand pantofi faini sub 300 RON (suma max mai bine n-o mentionez)!!! Sandalele cele mai banale le-am luat cu min 200 RON... De cizme nu mai comentez.

Toti pantofii ieftini pe care i-am incercat imi mancau picioarele, nu le rodeau, le mancau de-a dreptul!!!

Caro

Intra la topicul redoutistelor sa vezi de unde si-au luat niste pantofi/sandale super (si eu, de altfel): de la un italian de pe okazii. Super calitate la pret excelent. Sa tot cumperi de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Mi-am luat rochita asta din matase naturala de pe ebay. Merge si la nunta ???

http://picasaweb.google.ro/117794552330818869915/ROCHIEMATASE#

Depinde cum o accesorizezi si, iarasi, depinde de specificul nuntii, local, etc. Nu poti sa te pozezi imbracata sa ne dam mai bine seama de cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Ahhh, Xio, deci capricornul e de vina :))))). Stiam eu ca pot arunca vina pe altcineva ca si prietenele mele se tot mira de unde le scot.
Pai le scot, ca nu imi iau nasul la purtare si nu ma jenez sa intru in toate magazinele si sa ma uit, ca nu stiu ce comori pot gasi. Sa nu mai zic ca am gasit o bluza de matase naturala absolut superba, de ma invidiaza toate si au dat pe spate cand au auzit care e provenienta.
Tiganii din Flavia, fix 2 lei! Si era si noua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Ahhh, Xio, deci capricornul e de vina :))))). Stiam eu ca pot arunca vina pe altcineva ca si prietenele mele se tot mira de unde le scot.
Pai le scot, ca nu imi iau nasul la purtare si nu ma jenez sa intru in toate magazinele si sa ma uit, ca nu stiu ce comori pot gasi. Sa nu mai zic ca am gasit o bluza de matase naturala absolut superba, de ma invidiaza toate si au dat pe spate cand au auzit care e provenienta.
Tiganii din Flavia, fix 2 lei! Si era si noua .

Da , si eu iau de acolo. Mi-am gasit o geaca de blugi Burberry(cred ca n-0am scris corect ) , plus lucrurile de la aia cu H&M.
Ba chiar la Paloma am gasit niste bluze bestiale si o camasa superba.A , si o rochie cum cautam de mult mult timp , cu 13 lei ultimele
Violeta , am pus eu niste poze cu mancaruri pt. Guestus , dar le-am sters intre timp.
E draguta de tot rochia aurie , dar merge daca sunt bronzata , ca altfel arata aiurea... Raman la rochia neagra cu pantofii de azi.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

piata Flavia...si eu bantuiam pe acolo pe cand eram studenta.
ce mai vremuri de mult apuse!
Xio poate ne faci o poza sa vedem si noi tinuta finala. distractie la nunta!

Mergi la inceput